Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: miss_nimfa
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: miss_nimfa

Salutare cine ma ajuta si pe mine cu un contact cu miss_nimfa.??? Va pup fetelor , si stima baietilor!

Dragul meu flavius

Intotdeauna am ramas placut surprinsa de insistenta ta de a ma cunoaste. De ce vremurile sunt atat de crude? Zidurile cetatii ma strang, am vrea sa zbor, sa fiu libera ca pasarile cerului, sa vin la tine. Sa ne daruim inimile unul altuia. Sa fugim impreuna prin intunericul codrilor si sa ne regasim dragostea.

Tatal meu, Regele, un demon pe Pamant, ma tine tine strans inchisa in zidurile inalte ale Iadului acesta. Nu pot sa spun cat de tare imi arde sufletul de dorul tau.

As vrea sa traim impreuna pana in ziua in care vom muri. Tot impreuna. Nu pot trai fara tine. Vreau sa vin la tine. Ce fac acum cu inima mea? Durerea mea nu are limite si ma sfasie. Vino la mine in secret!

Te rog, citeste aceasta scrisoare si arata-te in visele mele.

A ta pentru totdeauna,

Miss Nimfa

• Like 2
Link spre comentariu

Dragul meu flavius

Intotdeauna am ramas placut surprinsa de insistenta ta de a ma cunoaste. De ce vremurile sunt atat de crude? Zidurile cetatii ma strang, am vrea sa zbor, sa fiu libera ca pasarile cerului, sa vin la tine. Sa ne daruim inimile unul altuia. Sa fugim impreuna prin intunericul codrilor si sa ne regasim dragostea.

Tatal meu, Regele, un demon pe Pamant, ma tine tine strans inchisa in zidurile inalte ale Iadului acesta. Nu pot sa spun cat de tare imi arde sufletul de dorul tau.

As vrea sa traim impreuna pana in ziua in care vom muri. Tot impreuna. Nu pot trai fara tine. Vreau sa vin la tine. Ce fac acum cu inima mea? Durerea mea nu are limite si ma sfasie. Vino la mine in secret!

A ta pentru totdeauna,

Miss Nimfa

:clapp  :clapp  :clapp  :hooray  :bravo

• Like 1
Link spre comentariu

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

Dragul meu flavius

A ta pentru totdeauna,

Miss Nimfa

pentru limba romana apasa tasta 1

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...