rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 alice..chiar nu ai treaba?niste vase de spalat..rufe...ceva?sa iesi sa bei un cico...stii chestii pe care le fac oameni??????aaaa...tu nu poti....am uitat!te rog pt ultima data..inceteaza TU! Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 1, 2016 vb singura?si mai ziceai de vlad...haha!ma scz..dar tocmai mi s-a spus ca vb mult...asa ca asta fac...eu obeserv o chestie,oricine se leaga de tine trebuie sa fie Alice sau Vlad asta! ) Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 eu obeserv o chestie,oricine se leaga de tine trebuie sa fie Alice sau Vlad asta! )eu de vlad nu am spus nimic....deci..care e faza? Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Te cam deranjeaza circul este? Pai invata sa iti tii gura si sa comentezi unde trebuie!! Ia zi tu zaza ca noi suntem masculi. Ce or fi avand fetele astea 2 de impartit? Se bat pe fraieri ca noi care le dau bani? 2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 hai ca eu m-am plictisit si ma retrag...o zi faina!pa pa! Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 1, 2016 eu de vlad nu am spus nimic....deci..care e faza?Faza e ca pentru prostiile pe care le spui tu e altcineva vinovat! Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2016 alice..chiar nu ai treaba?niste vase de spalat..rufe...ceva?sa iesi sa bei un cico...stii chestii pe care le fac oameni??????aaaa...tu nu poti....am uitat!te rog pt ultima data..inceteaza TU! Multumesc frumos, chiar pot. Rufele si vasele le spala omul meu, eu doar gatesc. Ce chestii ma rog fac oamenii? Tu esti om? Sau euglena?Momentan nu am treaba, imi beau cafeaua. Mai incolo poate o sa am. Poate nu. Te disper nu? Imi zicea Vlad ca esti isterica. Ma distrez si eu. Stai sa iti sucesc vorba. Te deranjez? Ignora-ma. 1 Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ia zi tu zaza ca noi suntem masculi. Ce or fi avand fetele astea 2 de impartit? Se bat pe fraieri ca noi care le dau bani?Cam da! Acum mai trebuie sa existe si fraieri pe care sa se bata:)) 3 Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ia zi tu zaza ca noi suntem masculi. Ce or fi avand fetele astea 2 de impartit? Se bat pe fraieri ca noi care le dau bani? Imi pare rau daca tu ai impresia ca eu imi consider clientii fraieri. Chiar nu. Iar daca tu crezi ca Rocsana cu cs prezinta vreo urma de concurenta in fata mea...pe bune, chiar nu e cazul. Ma deranjeaza prostia, fudulia si ghivechiul care se face din ele. Atat. 3 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ia zi tu zaza ca noi suntem masculi. Ce or fi avand fetele astea 2 de impartit? Se bat pe fraieri ca noi care le dau bani?eu nu ma bat pe nimeni..jur!intelege ca exista o dependenta intre noi ..noi va oferim niste servicii voi platiti pt ele ..ar trebui sa existe o armonie o chestie faina,fara injurii,fara agresivitate verbala ..fara atatea figuri si talente ca eu sunt cel mai cel..ba eu ..nuuuu!atata timp cat eu nu deranjez si vb ok cu lumea cer acelasi lucru!e atat de greu?faptul ca e totusi un site public si ne putem spune parerile o ok,dar hai sa o facem intr-un fel mai decent fara a fii vulgari!poate nu sunt cu tot deacord ce a spus fata asta ,lorena.dar 80%sunt ...si sincer nu trebuie sa ma justific pt parerile mele nimanui! 1 Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Multumesc frumos, chiar pot. Rufele si vasele le spala omul meu, eu doar gatesc. Ce chestii ma rog fac oamenii? Tu esti om? Sau euglena?Momentan nu am treaba, imi beau cafeaua. Mai incolo poate o sa am. Poate nu. Te disper nu? Imi zicea Vlad ca esti isterica. Ma distrez si eu. Stai sa iti sucesc vorba. Te deranjez? Ignora-ma. hai ca eu m-am plictisit si ma retrag...o zi faina!pa pa! oooo fight 2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 nici eu nu ma compar cu nimeni ..cred in selectie naturala..cine rezista e ok..cine nu...inseamna ca nu e ok pt chestia asta!simplu...timpul le rezolva pe toate (sau elimina pe cine trebuie)... 1 Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2016 nici eu nu ma compar cu nimeni ..cred in selectie naturala..cine rezista e ok..cine nu...inseamna ca nu e ok pt chestia asta!simplu...timpul le rezolva pe toate (sau elimina pe cine trebuie)... Si selectia naturala isi face treaba excelent in cazul tau. Ai luat-o cu scufita din cauza jobului si a alora care vin la tine si dupa ii faci in toate felurile peste tot. Laptic, laptic, peste botic Stii tu.... 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Si selectia naturala isi face treaba excelent in cazul tau. Ai luat-o cu scufita din cauza jobului si a alora care vin la tine si dupa ii faci in toate felurile peste tot. Laptic, laptic, peste botic Stii tu....si ce?stai calma..ca nu te intrec!alice..te rog...hai sa incheiem acest subiect!lasa-ma pe mine cum sunt eu...nu te preocupa tu de mine.... Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2016 si ce?stai calma..ca nu te intrec!alice..te rog...hai sa incheiem acest subiect!lasa-ma pe mine cum sunt eu...nu te preocupa tu de mine.... Cand ajungi sa faci isterii in farmacii....ma intreci Laptic peste botic 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Cand ajungi sa faci isterii in farmacii....ma intreci Laptic peste botic ma confunzi..pasarica..pe bune!....si chiar daca ar fii asa..care e problema ta?????????? Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2016 ma confunzi..pasarica..pe bune!....si chiar daca ar fii asa..care e problema ta?????????? "Pasarica"....shhhh.....Nu te confund ca eu nu aveam nevoie de lapte praf. 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 "Pasarica"....shhhh..... Nu te confund ca eu nu aveam nevoie de lapte praf.nici eu ...sa moara cipilan...deja ai vedenii...hmmm!laptele il prefer lichid si il cumpar de la kaufland nicidecum de la farmacie..dar...daca tu m-ai vazut.ok! Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2016 nici eu ...sa moara cipilan...deja ai vedenii...hmmm!laptele il prefer lichid si il cumpar de la kaufland nicidecum de la farmacie..dar...daca tu m-ai vazut.ok! Cipilan e unul din aia flocosi de care te iei tu? Sau asa se vorbeste la tine acolo...unde cortul nici fermoar nu are? 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2105 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Decembrie 1, 2016 mai cetiti si voi o carte.. casa va imbogatiti (cunostintele..) 2 6 Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 nu era cibilan cu B ? ... continuati continuati ma scuzati 1 Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Sincer nu ma pricep la tiganisme din astea. Rocsana cu cs, te las, spor la bani. Te-am pupat pe cartea de munca! 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 nu era cibilan cu B ? ... continuati continuati ma scuzati la mine e cum vreau eu ..aici pa centura..clar????? 1 Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 la mine e cum vreau eu ..aici pa centura..clar????? ok sefa, cum zici tu!!! 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 ok sefa, cum zici tu!!! sefa da pa centura...pls... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate