Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:...

alice..chiar nu ai treaba?niste vase de spalat..rufe...ceva?sa iesi sa bei un cico...stii chestii pe care le fac oameni??????aaaa...tu nu poti....am uitat!te rog pt ultima data..inceteaza TU!

Multumesc frumos, chiar pot. Rufele si vasele le spala omul meu, eu doar gatesc. 

Ce chestii ma rog fac oamenii? Tu esti om? Sau euglena?

Momentan nu am treaba, imi beau cafeaua. Mai incolo poate o sa am. Poate nu. 

Te disper nu? :) Imi zicea Vlad ca esti isterica. Ma distrez si eu. Stai sa iti sucesc vorba. Te deranjez? Ignora-ma.

• Minus 1
Link spre comentariu

Ia zi tu zaza ca noi suntem masculi. Ce or fi avand fetele astea 2 de impartit? Se bat pe fraieri ca noi care le dau bani?

Imi pare rau daca tu ai impresia ca eu imi consider clientii fraieri. Chiar nu.

Iar daca tu crezi ca Rocsana cu cs prezinta vreo urma de concurenta in fata mea...pe bune, chiar nu e cazul.

Ma deranjeaza prostia, fudulia si ghivechiul care se face din ele. Atat.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Ia zi tu zaza ca noi suntem masculi. Ce or fi avand fetele astea 2 de impartit? Se bat pe fraieri ca noi care le dau bani?

eu nu ma bat pe nimeni..jur!intelege ca exista o dependenta intre noi ..noi va oferim niste servicii voi platiti pt ele ..ar trebui sa existe o armonie o chestie faina,fara injurii,fara agresivitate verbala ..fara atatea figuri si talente ca eu sunt cel mai cel..ba eu ..nuuuu!atata timp cat eu nu deranjez si vb ok cu lumea cer acelasi lucru!e atat de greu?faptul ca e totusi un site public si ne putem spune parerile o ok,dar hai sa o facem intr-un fel mai decent fara a fii vulgari!poate nu sunt cu tot deacord ce a spus fata asta ,lorena.dar 80%sunt ...si sincer nu trebuie sa ma justific pt parerile mele nimanui!

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc frumos, chiar pot. Rufele si vasele le spala omul meu, eu doar gatesc. 

Ce chestii ma rog fac oamenii? Tu esti om? Sau euglena?

Momentan nu am treaba, imi beau cafeaua. Mai incolo poate o sa am. Poate nu. 

Te disper nu? :) Imi zicea Vlad ca esti isterica. Ma distrez si eu. Stai sa iti sucesc vorba. Te deranjez? Ignora-ma.

hai ca eu m-am plictisit si ma retrag...o zi faina!pa pa!

oooo fight   :iagree    :clap2

• Like 2
Link spre comentariu

nici eu nu ma compar cu nimeni ..cred in selectie naturala..cine rezista e ok..cine nu...inseamna ca nu e ok pt chestia asta!simplu...timpul le rezolva pe toate (sau elimina pe cine trebuie)...

Si selectia naturala isi face treaba excelent in cazul tau. Ai luat-o cu scufita din cauza jobului si a alora care vin la tine si dupa ii faci in toate felurile peste tot.

Laptic, laptic, peste botic ;) Stii tu....

• Minus 1
Link spre comentariu

Si selectia naturala isi face treaba excelent in cazul tau. Ai luat-o cu scufita din cauza jobului si a alora care vin la tine si dupa ii faci in toate felurile peste tot.

Laptic, laptic, peste botic ;) Stii tu....

si ce?stai calma..ca nu te intrec!alice..te rog...hai sa incheiem acest subiect!lasa-ma pe mine cum sunt eu...nu te preocupa tu de mine....

Link spre comentariu

"Pasarica"....shhhh..... ;)

Nu te confund ca eu nu aveam nevoie de lapte praf.

nici eu ...sa moara cipilan...deja ai vedenii...hmmm!laptele il prefer lichid si il cumpar de la kaufland nicidecum de la farmacie..dar...daca tu m-ai vazut.ok!

Link spre comentariu

nici eu ...sa moara cipilan...deja ai vedenii...hmmm!laptele il prefer lichid si il cumpar de la kaufland nicidecum de la farmacie..dar...daca tu m-ai vazut.ok!

Cipilan e unul din aia flocosi de care te iei tu? Sau asa se vorbeste la tine acolo...unde cortul  nici fermoar nu are?

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...