Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Tare "bolidul" tataee. Te-au platit baietii de la Tridex sa le faci reclama? :)

da, sunt platit in fiecare luna prin salariu, acolo lucrez eu :) :)

Am vopsit integral masina anul trecut in februirie si am dorit sa ii dau o pata de culoare, asa ca am acceptat sa fie inscriptionata cu datele si sigla firmei , pe mine nu ma deranjeaza, chiar imi place asa mai colorata :) :)

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Bhahaha!! =)) E cacat... !! Zic ca sigur mai gasim subiecte unde sa nu ne dam in cap... Nu avem gusturi comune la curve. Parca nu-i tocmai tragedie asta :)) Ti-as da cu pozitiv d-ala dar nu stiu cu se face :)) Plus ca pe mine iar m-ati adus la 20... O sa faca fetita aia bataturi azi doar sa iasa pe zero... si ma tem ca nu asta e target-ul =))

https://www.youtube.com/watch?v=PNHjBpsh0KQ

Link spre comentariu

Galbena. E chiar taximetristul.

Domn general intotdeauna are dreptate!! La un labagiu taximetrist chiar nu ma gandisem, cu toate ca in parcarea de la 7 etaje erau multe taxi-uri ... dar vorba retardartului : el se fute in curul lui jegos cu maxima discretie, chiar cunosteam un poponar in blocul ala, dar parca murise

Link spre comentariu

Domn general intotdeauna are dreptate!! La un labagiu taximetrist chiar nu ma gandisem, cu toate ca in parcarea de la 7 etaje erau multe taxi-uri ... dar vorba retardartului : el se fute in curul lui jegos cu maxima discretie, chiar cunosteam un poponar in blocul ala, dar parca murise

Ba eu poponari nu cunosc. Nici in cur n-am luat-o pana azi. Dar as lua-o cu mare placere decat sa mai calc vreodata pe la curva pe care o lingi tu p-aci de cateva zile. Am avut pret de o clipa impresia ca ai si ceva-n bostan. Mi-a trecut. Esti un simplu baiat din galerie...

Link spre comentariu

faza e ca si eu am un taximetrist vecin, dar e fost puscarias si nevasta-sa moldoveanca din Tg. Ocna doar ce a venit din Italia, cica are grija de o baba acolo, dar cred ca e mare curva si p-acolo cum era si p-aici

Link spre comentariu

Ba eu poponari nu cunosc. Nici in cur n-am luat-o pana azi. Dar as lua-o cu mare placere decat sa mai calc vreodata pe la curva pe care o lingi tu p-aci de cateva zile. Am avut pret de o clipa impresia ca ai si ceva-n bostan. Mi-a trecut. Esti un simplu baiat din galerie...

n-am lins decat  o inghetata retardule, curve ca ma-ta nu ling

Link spre comentariu
Vizitator

15 pagini, doamne, si toate cu cearta, nu ar fi frumos sa mai discutam si ceva mai frumos, fotbal, mașini, știu eu ceva care sa ne placa in comun, despre fete in general, știu eu, sper, poate-poate merge. Am văzut pe forum ca sunteți pasionați de mașini, sa vedem ce bolizi Deținem, încep eu, am o Dacia Logan din 2006, 1400 cmc benzinar, desi toată lumea zice bleah, logan, sa știți ca este o mașina foarte buna, mai puturoasa dar buna, tabla este mai proasta in rest este ok pentru in om mai puțin pretentios.

Link spre comentariu

15 pagini, doamne, si toate cu cearta, nu ar fi frumos sa mai discutam si ceva mai frumos, fotbal, mașini, știu eu ceva care sa ne placa in comun, despre fete in general, știu eu, sper, poate-poate merge. Am văzut pe forum ca sunteți pasionați de mașini, sa vedem ce bolizi Deținem, încep eu, am o Dacia Logan din 2006, 1400 cmc benzinar, desi toată lumea zice bleah, logan, sa știți ca este o mașina foarte buna, mai puturoasa dar buna, tabla este mai proasta in rest este ok pentru in om mai puțin pretentios.

aolo in seara asta sunt meciuri in Europa league

Link spre comentariu

Eu am incercat cu fotbalul dar daca omul vrea doar sa se injure... nici sa-l fortezi nu se cade.

Masina daca ma intrebati pe mine... e o tabla. Sa mearga. Sa-ti faci treaba cu ea. In rest nu prea conteaza cum ii zice... cum arata. A!! Mai conteaza si sa-ti pape putin... :) 

Link spre comentariu
Vizitator

Masina daca ma intrebati pe mine... e o tabla. Sa mearga. Sa-ti faci treaba cu ea. In rest nu prea conteaza cum ii zice... cum arata. A!! Mai conteaza si sa-ti pape putin... :)

Din păcate Loganul de 1,4 cmc papa benzina in nestire, de aia ii spun: consuma ca un Hummer si merge ca o căruța, hahahaha, in rest mașina ok, întreținută mai ales ca lucrez in service îmi permit sa o bibilesc așa moșnenegeste, Hahaha!
Link spre comentariu
Vizitator

aolo in seara asta sunt meciuri in Europa league

Din păcate eu si fotbalul suntem doua noțiuni total paralele, nici măcar echipa naționala nu știu ce jucatori are, Hahaha!
  • Like 1
Link spre comentariu

Din păcate Loganul de 1,4 cmc papa benzina in nestire, de aia ii spun: consuma ca un Hummer si merge ca o căruța, hahahaha, in rest mașina ok, întreținută mai ales ca lucrez in service îmi permit sa o bibilesc așa moșnenegeste, Hahaha!

Pacatos rau motorul de 1.4. Am avut un Seat si manca de ziceai ca-i gaurit rezervorul ala pe undeva =))

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...