Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pacatos rau motorul de 1.4. Am avut un Seat si manca de ziceai ca-i gaurit rezervorul ala pe undeva =))

Seat Cordoba 1,4 16V are nevasta-mea, e jale cu mașina aia, anul trecut a trebuit sa-i repar cutia de viteze, toate pinioanele le-am înlocuit, iar la consum de combustibil nu mai zic ce durere, mare teapa am luat cu mașina asta, unde mai pui ca eu am ales-o din Germania ( deștept băiat am fost) hahahaha
  • Like 1
Postat

Seat Cordoba 1,4 16V are nevasta-mea, e jale cu mașina aia, anul trecut a trebuit sa-i repar cutia de viteze, toate pinioanele le-am înlocuit, iar la consum de combustibil nu mai zic ce durere, mare teapa am luat cu mașina asta, unde mai pui ca eu am ales-o din Germania ( deștept băiat am fost) hahahaha

Ohoho!! Nemtii ?! Futu-i-n gat de  scarbe. Mi-am luat-o acu ceva ani intr-un hal... Figuri de prostalau. Am vrut decapotabila. Cerea neamtu 10.000. A lasat la pret... pana la 8. Mers la service mercedes acolo... testata frumos. Cica totu super ok. M-am dat 6 luni. Tractiune spate. Masina usoara. Era d-ajuns sa fie mai ud pe jos si s-o calci mai tare putin ca sa faci cerculete... deci pe zapada am stat si m-am uitat lung :| A trecut iarna si hai sa ne dam iar. La 2 saptamani s-a dus dracu tot. Scuipa ulei prin toate partile. Aici la service " frate ai luat-o cu blocul motor fisurat. Da' sa vezi ca nu aveau nici aia de acolo cum sa stie... ca ei au testat-o de testat dar asta o vedeau doar daca-i demontau motorul. Tre sa-ti iei bloc motor nou ". Cica da-l iei la mana a doua nu merge ca nu-l cunoaste calculatorul si risti in cazul asta sa schimbi si cutie...si calculator si tot. Cauta de nou direct la mercedes. Caut... 6000 plus taxe :| Intr-un final... dupa vreun an de frecat asa din service-n service... din carpeala-n carpeala...  am reusit s-o dau in halul in care era cu 2000   =))

Vizitator
Postat

Nemții si mașinile lor, unele mai bune unele cu testele de poluare trucate, se descurca ai ei cum pot, hahahaha.

Postat

Borussia Dortmund  - Tottenham 2-0

Nemții si mașinile lor, unele mai bune unele cu testele de poluare trucate, se descurca ai ei cum pot, hahahaha.

Stau bine la mai toate astia. Se descurca cu masinile... le iese si cu fotbalul. Las' ca noi avem gagici mai bune =))

Vizitator
Postat

Ca fetele și-n România nicăieri nu găsești ( asta pe bune suntem lăudați de străini, nu ca nu ne-am lauda si noi un pic)

Postat

Ca fetele și-n România nicăieri nu găsești ( asta pe bune suntem lăudați de străini, nu ca nu ne-am lauda si noi un pic)

A!! Dar asta chiar nu-i lauda. Ne-a dat Dumnezeu... de ce s-o dam din colt in colt ?! Tara misto tare... femei bune rau. Daca ne dadea si conducatori mai destupati si mai fara foame-n glanda... eram departe azi :|

Vizitator
Postat

A!! Dar asta chiar nu-i lauda. Ne-a dat Dumnezeu... de ce s-o dam din colt in colt ?! Tara misto tare... femei bune rau. Daca ne dadea si conducatori mai destupati si mai fara foame-n glanda... eram departe azi :|

Acum asta cu conducătorii nu avem ce face, noi mergem sa-i alegem din 4 in 4 ani, dar și-n păcate nu ai ce alege dintre hoți mari ai goți mici, tot hoți ramân.
Vizitator
Postat

Acum ca am ajuns pe la partea cu mașini, va întreb si eu de curiozitate cam cât va costa la Ploiești in service sa înlocuiți plăcuțele de frâna, discurile de frâna, amortizoarele, bucse, brațe, pivoți, etc, lucrurile uzuale (aici m-a refer doar la manopera) sunt curios deoarece lucrez in service si vreau sa văd dacă in Moldova prețurile sunt mai sărace ca pentru oameni necăjiți sau avem prețuri de boieri. Va mulțumesc anticipat

Vizitator
Postat

buna dimineata tuturor !!

buna dimineata rocsana!!

• Like 3
Vizitator
Postat

neatsa tătăiță  :bow

neata lion :bow , neata angel :bow , neata andra :bow , neata tuturor :bow :bow (scuze pentru cei care i-am omis)

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

neata lion :bow , neata angel :bow , neata andra :bow , neata tuturor :bow :bow (scuze pentru cei care i-am omis)

:251x

• Like 1
Postat

Acum ca am ajuns pe la partea cu mașini, va întreb si eu de curiozitate cam cât va costa la Ploiești in service sa înlocuiți plăcuțele de frâna, discurile de frâna, amortizoarele, bucse, brațe, pivoți, etc, lucrurile uzuale (aici m-a refer doar la manopera) sunt curios deoarece lucrez in service si vreau sa văd dacă in Moldova prețurile sunt mai sărace ca pentru oameni necăjiți sau avem prețuri de boieri. Va mulțumesc anticipat

Salutare mosule!! Cu service-ul ala nu prea te pot ajuta. Masina asta amluat-o de noua si amzis ca e pacat de ea sa las orice carpaci... Asa ca pana azi i-am facut toate reviziile la BMW. Acum trebuie s-o duc iar pentru schimbul de ulei... filtre... etc... revizia tipica de 10.000 km. Cat e manopera...n-am intrebat. Dar per total ma duce cca 1400 lei din cate mi-au zis. Asta daca nu mai descopera si altele... Dar deh!! Astia-s borfasii de la BMW... clar manopera e fix cat piesele :)) La Seat... la un service decent din oras ajungeam tot pentru treaba asta la vreo 600lei... dar sunt ceva ani d-atunci...

Vizitator
Postat

Salutare mosule!! Cu service-ul ala nu prea te pot ajuta. Masina asta amluat-o de noua si amzis ca e pacat de ea sa las orice carpaci... Asa ca pana azi i-am facut toate reviziile la BMW. Acum trebuie s-o duc iar pentru schimbul de ulei... filtre... etc... revizia tipica de 10.000 km. Cat e manopera...n-am intrebat. Dar per total ma duce cca 1400 lei din cate mi-au zis. Asta daca nu mai descopera si altele... Dar deh!! Astia-s borfasii de la BMW... clar manopera e fix cat piesele :)) La Seat... la un service decent din oras ajungeam tot pentru treaba asta la vreo 600lei... dar sunt ceva ani d-atunci...

in botosani, intr-un service care nu este reprezentanta, revizia (inlocuit ulei motor, filtru ulei, filtru aer, filtru polen si filtru combustibil), manopera nu face mai mult de 100 lei, iar la piese treaba difera in functie de masina, cilindree, etc, etc

Postat

in botosani, intr-un service care nu este reprezentanta, revizia (inlocuit ulei motor, filtru ulei, filtru aer, filtru polen si filtru combustibil), manopera nu face mai mult de 100 lei, iar la piese treaba difera in functie de masina, cilindree, etc, etc

Nu stiu daca ai cum sa gasesti un service cu asa pret ok la noi. Imi vine tare greu sa cred... Ca 100 lei chiar e un pret mult prea decent pentru o revizie daca ma intrebati pe mine.

Vizitator
Postat

Nu stiu daca ai cum sa gasesti un service cu asa pret ok la noi. Imi vine tare greu sa cred... Ca 100 lei chiar e un pret mult prea decent pentru o revizie daca ma intrebati pe mine.

la acest pret in Botosani unii clienti il considera prea mare pentru a inlocui uleiul motor si filtrele (toate 4), sa vezi cata munca de lamurire am cu unii ca este prea scump, cum sa coste 100 lei revizia. :)

Inlocuit amortizoare fata stg/dr = 150 lei; inlocuit discuri si placute frana fata sau spate = 150 lei; inlocuit rulment roata 1 buc = 60 lei, astea sunt cateva preturi care mi le amintesc eu acum, si pentru unii acestea sunt prea mari. :) :)

Vizitator
Postat

Petrolul - CSMS Iasi 0-1 ... liga 2 ne asteapta

si acum sa mai rasucesc si eu cutitul in rana, cat a fost scorul dintre petrolul si fc botosani de saptamana trecuta?
Postat

si acum sa mai rasucesc si eu cutitul in rana, cat a fost scorul dintre petrolul si fc botosani de saptamana trecuta?

eehhh poate acum egaleaza, mai e timp

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...