Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

La cat cap nu ai, ai gresit si ai postat pozele tale. Dragul meu, cu siguranta transsexual nu sunt si nici nu ma duc cu prajituri sperand la o partida gratis de sex. Dar, na, moftangiul care se bate cu toti cei din spatele tastaturii uita ca spre deosebire de ceilalti eu ajung la el fara sa fiu asteptat undeva. Si nici nu am nevoie de o descriere .

• Oras:Ploiesti
Postat

Cap n-a avut ma-ta cand te-a fatat!!! Asa retard sa fii!!! ??? Bă handicapatule m-am dus DOAR sa mancam prajitura, sa ne spunem ofurile  ... chiar nu m-am gandit sa fac sex gratis cu cineva, dar tu nu stii d-astea ca esti prea prost ... mai bine tac ca daca imi dau drumu' la gura plangi p-aci ...

Postat

Gata, am terminat-o :)  ... cine mai doreste cine mai pofteste? Vreo graviduta?  :laugh2

post-61828-0-71715300-1458329300_thumb.jpg

• Like 2
Postat

cam liniste a fost azi ... nici telenovela nu s-a mai derulat, nici certaretii nu sau mai certat, liniste mormântală :pope

• Like 2
Postat

azi se pare ca e urat afara, e frig, bate vantul ... mi se pare normal, pentru ca nu mai sunt eu mos ... doar sunt o vedeta, cine ma vazut la radio, sa ridice cracii in sus  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

buna dimineata loome :)

buna dimineata Lion :)

• Like 1
Postat

buna dimineata loome :) buna dimineata Lion :)

salut tătăiță  :bow

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu am citit discutia, dar in weekend pe zona ploiesti devine tacere totala :))

pe forumul altor localitati la fel de mari inca mai misca cate o replica si in weekend :D  :snap

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...