Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Remy? Eeeee, asta e vreme de stat in pat, de soptit vorbe dulci :blushing2 de rasfat...;)

:iagree :laugh2
  • Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

iar ai vise cu mine?  :slap2

daaa...cosmaruri....si alea tot vise sunt.... :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Buna dimineața :) astăzi este încă o zi ploioasa, numai buna de numărat bani si făcut copii :laugh2

:iagree

• Like 1
Postat

prima parte o fac oricum..o sa incerc si sa nu ma mai stresez...asta numai daca nu o sa mai primesc telefoane aberante...pff.... :no2

• Like 1
  • Oras:ploiesti
Postat

prima parte o fac oricum..o sa incerc si sa nu ma mai stresez...asta numai daca nu o sa mai primesc telefoane aberante...pff.... :no2

Credeam ca sunt singura :)
  • Like 2
Postat

Credeam ca sunt singura :)

stai calma....am zis ca o sa incep sa scriu in fiecare zi expresii din popor....nu stiu daca e de ras sau de plans..of of...mai mai!mare e gradina...

Postat

Lăsa expresiile, poze când vedem?

poze reale???sau....si app ..poze o sa vedeti cand va uitati la ele....e simplu...nu crezi? :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

poze reale???sau....si app ..poze o sa vedeti cand va uitati la ele....e simplu...nu crezi? :laugh2

:iagree :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

din seria nervii rocsanei...nu mai incercati sa neg pretul...pls...e penibil pt ambele parti sa veniti si sa incepeti sa neg...e urat rau de tot!atat timp cat ca spun la tel cat e si ce ofer..nu are nici un rost sa mai negociati!80 lei este minimul meu la o fin...sa fie clar pt toata lumea! :@

Postat

din seria nervii rocsanei...nu mai incercati sa neg pretul...pls...e penibil pt ambele parti sa veniti si sa incepeti sa neg...e urat rau de tot!atat timp cat ca spun la tel cat e si ce ofer..nu are nici un rost sa mai negociati!80 lei este minimul meu la o fin...sa fie clar pt toata lumea! :@

70 merge?
  • Like 2
Postat

70 merge?

nuuu..dar pt 50 de lei iti pot oferi ..usa... :laugh2sa vezi presul de la intrare...

Postat

nuuu..dar pt 50 de lei iti pot oferi ..usa... :laugh2sa vezi presul de la intrare...

Hai mai Roxy, nu fii rea..n-am negociat mult doar 10 lei, esti o rea :P
Postat

Hai mai Roxy, nu fii rea..n-am negociat mult doar 10 lei, esti o rea :P

stiu ca sunt rea..mi s-a mai spus... :laugh2

Postat

stiu ca sunt rea..mi s-a mai spus... :laugh2

Da, multe persoane care negociaza din punctul meu de vedere nu se respecta pe ei,am patit si eu asta o singura data face to face si de multeeee ori la telefon, nu suntem la strada sa negociem, dar durerea mea cea mai mare este ca acesti negociatori au si un limbaj vulgar, daca ma duc intr un magazin si-mi place ceva...am bani suficienti imi cumpar...nu am...nu-mi cumpar. Lucrurile sunt foarte simple ;)
  • Like 1
Postat

Da, multe persoane care negociaza din punctul meu de vedere nu se respecta pe ei,am patit si eu asta o singura data face to face si de multeeee ori la telefon, nu suntem la strada sa negociem, dar durerea mea cea mai mare este ca acesti negociatori au si un limbaj vulgar, daca ma duc intr un magazin si-mi place ceva...am bani suficienti imi cumpar...nu am...nu-mi cumpar. Lucrurile sunt foarte simple ;)

si mai vin si cu comparatii ....la x am fost cu atat si am neg..ok..ce te retine sa nu te duci iara?drum bun!paaa...hmmm..si tot noi suntem alea nervoase si ciufute ..

Postat

In tarile musulmane, in Africa si in general in tarile mai putin dezvoltate totul se negociaza.

Noi am fost 600 de ani sub influenta turceasca. Deci fetelor, turcii ne-au luat femeile la pula si o fac si acum ( daca esti vedeta, e musai sa ti-o tragi cu un turc) iar noi am luat de la ei obiceiul de a negocia, asa ca ce pretentii mai aveti.

Multi confunda pizda cu legatura de ceapa de la piata. De la amandoua iti dau lacrimile, dar preturile la pizda nu se negociaza, asa ca daca nu ai bani de pizda, mergi si ia o ceapa :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Azi am fost la paine...si am vrut sa-i dau0.70 bani in loc de 1leu...i-am spus ca am luat din alta parte cu 0.70 bani...si ghici...nu mi-a dat painea..eu am sustinut ideea ca totul se neg...dar...nu a mers!!!off...bad luck!

Postat

Azi am fost la paine...si am vrut sa-i dau0.70 bani in loc de 1leu...i-am spus ca am luat din alta parte cu 0.70 bani...si ghici...nu mi-a dat painea..eu am sustinut ideea ca totul se neg...dar...nu a mers!!!off...bad luck!

:slap2 ghinion da...dar la noi se poate sa negociem, unde merge bineinteles.
Vizitator
Postat

Buna dimineața stimate domnisoare si stimați domni :hihat

• Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...