Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

eu nu am dormit ...am astept acea invitatie la bere ...si pana la urma tot singura am baut-o...(cu sau fara cratima)... :beer

de data asta

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

aseara n-ai mai raspuns , plm vin si io la ploiesti o data pe luna si va dati toate ranite

de ce minti?m-ai sunat si nu ti-am raspuns?sau....parca spuneai ceva de o bere sau chiar 2... 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

de ce minti?m-ai sunat si nu ti-am raspuns?sau....parca spuneai ceva de o bere sau chiar 2... 

ia mai uita-te inca odata cui i-am raspuns :))))

Link spre comentariu
Vizitator

stiu ca andrei  .dar tu ai vb si cu mine..vezi ..cand alergi dupa mai multe iepuroice ...bei berea singur sau cu man! :laugh2

m-am descurcat , speram ca andra are chef dar n-a fost asa, plm invatare de minte , am trecut-o la tepe  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

m-am descurcat , speram ca andra are chef dar n-a fost asa, plm invatare de minte , am trecut-o la tepe  :laugh2

bine bine..si eu pe tine  te-am bagat in blacklist ...am zis ...am zis!dar pana cand ...e inadmisibil si inpardonabil! :rax2

Link spre comentariu
Vizitator

bine bine..si eu pe tine  te-am bagat in blacklist ...am zis ...am zis!dar pana cand ...e inadmisibil si inpardonabil! :rax2

poa sa ninga , poa sa ploua

mi-am luat bunditza noua

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...