Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

daca nu iel atunci cine? daca nu acu atunci cand? daca nu munca atunci CE ?????\

:beex2

:slap2 man ..am si io o intrebare...te-ai uitat la termenul de valabilitate la ce ai tras?ce e cu tine asa dimi  si luni ...ai un debit verbal mai mare ca al meu ..si deja ma simt complexata... :laugh2  :hug1

Link spre comentariu

am mancat o ciorba de burta , cred ca acum mi-ar sta bine in pat sau la un masaj :)))

na..ca ai 3000 de pct ..poate dai si tu un cico..o braga..ceva...peseu..masajul nu se face dupa ciorba de burta...

Link spre comentariu
  • Oras:.

:slap2 man ..am si io o intrebare...te-ai uitat la termenul de valabilitate la ce ai tras?ce e cu tine asa dimi  si luni ...ai un debit verbal mai mare ca al meu ..si deja ma simt complexata... :laugh2  :hug1

sa te fereasca mikidutza sa ma cunosti....

intreaba-l pe nenea justitiaru (ca tot mi vine sai zic ca dincolo...) :blushing2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

na..ca ai 3000 de pct ..poate dai si tu un cico..o braga..ceva...peseu..masajul nu se face dupa ciorba de burta...

la mine nu conteaza , masaj sa fie

pentru un masaj bun dau si pizda la o parte :)))

Link spre comentariu

mai baieti ..dar ce observ  eu cu ochiu liber ..ca voua va cam place pe aci...prin zona mea...nu va dau disparuti fetili din capitala?sa nu zica cumva ca am pus sechestru pe voi ...zic si io ..na..... nu dau cu paru... numai  plictiseala aci?!. 

Link spre comentariu

mai baieti ..dar ce observ  eu cu ochiu liber ..ca voua va cam place pe aci...prin zona mea...nu va dau disparuti fetili din capitala?sa nu zica cumva ca am pus sechestru pe voi ...zic si io ..na..... nu dau cu paru... numai  plictiseala aci?!. 

pa mine nu ma da nimeni !!!!!

:hug1

nici disparut nici....

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

eu tocmai m-am vopsit si mi-am facut pedichiura ..nu stiu daca intereseaza pe cineva... :laugh2

NU , da bine ca ne-ai spus , poate intreaba careva :))))

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...