lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 4, 2016 am incercat pe olx, pe lajumate.ro, pe public24 si niimic, saraciile astea nu au
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 4, 2016 Legal nu poți cumpăra așa ceva.
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 4, 2016 Legal nu poți cumpăra așa ceva.si la negru se poate domn general? Dar de unde?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 4, 2016 Caută. Sunt ceva negrii prin Ploiești. Poate au aia.Găsește și tu o laboranta si poate o convingi să-ți dea așa ceva. Dar mă îndoiesc să te ajute cineva. Aaa, vezi că o întrebare de genul asta naște suspiciuni.
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 4, 2016 Caută. Sunt ceva negrii prin Ploiești. Poate au aia.Găsește și tu o laboranta si poate o convingi să-ți dea așa ceva. Dar mă îndoiesc să te ajute cineva. Aaa, vezi că o întrebare de genul asta naște suspiciuni.daca nu la negrii sigur gaseste la chinejii...hihi!
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 4, 2016 stiu ca naste suspiciuni ... astept FBI-ul la usa
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 4, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 4, 2016 Au aia la Antipa o grămadă de borcane cu așa ceva. Și la IML sunt. Poate îl găsești pe ala al lui Terente. 1
Male Whore Reputație: 49 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 La Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" nu au cloroform, au FORMOL (aldehidă metilică sau aldehidă formică) . Cloroformul este triclormetan si e folosit in diluanti (aurolac...) etc. Nu uita ca are efect toxic asupra organelor interne si este cancerigen si mutagen. Baga-ti mintile-n cap. Din Terente nu a mai ramas nimic.
xrxx77 Reputație: -452 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 La Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" nu au cloroform, au FORMOL (aldehidă metilică sau aldehidă formică) . Cloroformul este triclormetan si e folosit in diluanti (aurolac...) etc. Nu uita ca are efect toxic asupra organelor interne si este cancerigen si mutagen. Baga-ti mintile-n cap. Din Terente nu a mai ramas nimic. In 2000 scula lui Terente era inca la borcan, la loc de cinste in muzeul ciudateniilor de la IML. Daca o fi furat borcanul o admiratoare, e secret.Lione, ce faci cu formolul? Ai o fiinta draga pe care nu te induri sa o ingropi sau ai ramas fara bani de doza? 1 3
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 In 2000 scula lui Terente era inca la borcan, la loc de cinste in muzeul ciudateniilor de la IML. Daca o fi furat borcanul o admiratoare, e secret.Lione, ce faci cu formolul? Ai o fiinta draga pe care nu te induri sa o ingropi sau ai ramas fara bani de doza? dar nu vreau formol, vreau altceva .... am o fiinta draga si nu prea poate dormi, de cand a aflat ca are o boala incurabila
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 5, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 5, 2016 Și vrei să-i usurezi suferința? Cu cloroform mai degrabă ii agravezi starea.
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 La Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" nu au cloroform, au FORMOL (aldehidă metilică sau aldehidă formică) . Cloroformul este triclormetan si e folosit in diluanti (aurolac...) etc. Nu uita ca are efect toxic asupra organelor interne si este cancerigen si mutagen. Baga-ti mintile-n cap. Din Terente nu a mai ramas nimic. crezi ca mai are vreun efect asupra lui lion?nuuu..e apa de ploaie pt el ...chiar nu-ti dai seama?! 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 am votat un candidat independent ... cu gandul ca poate nu fura asa mult ca altii din partide
man@work Reputație: -2094 Postat Iunie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iunie 5, 2016 .........lioane tu stii ce vorbesti ?!
man@work Reputație: -2094 Postat Iunie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iunie 5, 2016 lason poola meahai sa beeem o bere........ ps-tu de cate ori ai votat ?nu-mi raspunde ca stiu 1
Male Whore Reputație: 49 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 In 2000 scula lui Terente era inca la borcan, la loc de cinste in muzeul ciudateniilor de la IML. Daca o fi furat borcanul o admiratoare, e secret.Lione, ce faci cu formolul? Ai o fiinta draga pe care nu te induri sa o ingropi sau ai ramas fara bani de doza? In 2009, penisul (de fapt, doar pielea de pe penisul lui Terente, intrucat era umpluta cu calti), s-a degradat complet (dizolvat) si a fost inlocuit cu unul similar, mai mic cu vreo 5 centimetri. Aveam in Ploiesti un baiat care se lauda ca are penis de 26 de centimetri asa ca l-am putea sacrifica pe altarul stiintei (daca n-o fi pierderea prea mare pentru lumea interlopa locala ) . Altu' zice ca are 24cm, are anunturi de gigolino dar nu inteleg de ce-i flocos in poze (si are o forma ca dracu', parca e scula lu' Erik Everhard bagata excesiv la pompa): Ah, are si pe ploiesti servicii: 0724896054 . dar nu vreau formol, vreau altceva .... am o fiinta draga si nu prea poate dormi, de cand a aflat ca are o boala incurabila Vezi sa nu cumva sa dormi tu mai bine in arestul IPJ.
man@work Reputație: -2094 Postat Iunie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iunie 5, 2016 http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/cheers.gif
man@work Reputație: -2094 Postat Iunie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iunie 5, 2016 chiar nu vrea nimeni sa se distreze la o bere ?! 1
calameteo Reputație: 98 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 5, 2016 Get a life. 2
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 Get a life.asta o spui pt cine?presupun ca pt mai mult de jumatate din cei ce posteaza aici!
man@work Reputație: -2094 Postat Iunie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iunie 5, 2016 beau si eu obere cu cineva ???
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 5, 2016 beau si eu obere cu cineva ???aoleu ..dar numai tipa omule..promit ca te scot eu maine la o bere chiar 2...dar numai tipa!
Postări Recomandate