rockerulz Reputație: 55 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Omg.. ce-ati facut aici?Si zici ca tu ai fost la mine? Si nu doar o singura data? Nu stiam ai si o parte ascunsa, vorbesti urat si mie nu-mi place deloc Ar trebui sa stii ca mie nu-mi place asa ceva,daca tu respecti o persoana indiferent cum si in ce fel te respecti pe tine, crezi ca ai castigat ceva daca ai vorbit asa?Iubita nu oricine merita respect. Crezi ca am injurat-o pe madam in clipa cand am cunoscut-o ?! N-am injurat-o nici in clipa cand m-a ingrozit de-a dreptul. M-am purtat cu obraz, am regretat imens timpul si nervii investiti... am acceptat ca a fost greseala mea si mi-am vazut de drum. Cand insa o asemenea persoana se apuca ea sa jigneasca... atunci merita sa-i zici tot verde-n fata. Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 Vezi ca mi-ai zis si mie "iubita" 1 Link spre comentariu
rockerulz Reputație: 55 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Vezi ca mi-ai zis si mie "iubita" E vorba de context. In cazul tau nu s-a dorit deloc cu tenta negativa. Nici pozitiva. A fost doar un termen... Inlocuieste-l cu oricare altul iti e pe plac Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 E vorba de context. In cazul tau nu s-a dorit deloc cu tenta negativa. Nici pozitiva. A fost doar un termen... Inlocuieste-l cu oricare altul iti e pe plac Explica-mi si mie ceva, ce anume te-a determinat sa vorbesti dupa atata timp? Link spre comentariu
rockerulz Reputație: 55 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Explica-mi si mie ceva, ce anume te-a determinat sa vorbesti dupa atata timp?am tot spus. mai spun inca o data. eu pana ieri am tot intrat pe aici... sa citesc, sa-mi fac o parere. De prea multa vreme eram deranjat de Alice si Rocsana care pur si simplu au transformat forumul asta in chatul lor personal. Daca vorbeau strict pe topicul lor nu era o problema. Ca acolo nu mai am ce sa citesc. Dar e nevoie sa pierzi in fiecare topic circa 30 de min pana mai gasesti o recenzie. In rest spun astea doua bancuri proaste. Aseara am accesat topicul " mica nimfomana" . Unde desigur Alice era activa tare. Injura ca la usa cortului un tip care nu spusese decat atat : " ca el numai calca pe acolo nici mort ". Omu nu o jignise. A zis doar ca nu se mai duce la ea. E pai din cretin n-a mai fost scos... Atunci, considerand ca omul ala chiar era indreptatit sa zica ce a zis... fiind si eu la randul meu patit... si vazand-o pe plinuta cum face ca toate cele... mi-am propus sa nu mai tac. Chiar nu cred ca am gresit.... Link spre comentariu
rockerulz Reputație: 55 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 In fond am gresit ca nu i-am facut recenzia negativa pe care o merita imediat dupa vizita. Aici recunosc... si-mi pun cenusa-n cap. Dar niciodata nu e prea tarziu... si amintirea experientei nu s-a sters absolut deloc din memorie. Din nefericire e o amintire aproape dureroasa... 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 In fond am gresit ca nu i-am facut recenzia negativa pe care o merita imediat dupa vizita. Aici recunosc... si-mi pun cenusa-n cap. Dar niciodata nu e prea tarziu... si amintirea experientei nu s-a sters absolut deloc din memorie. Din nefericire e o amintire aproape dureroasa...Asa mult suflet ai pus? De ce nu mi-ai facut si mie recenzie? Dar sa stii ca asta nu justifica comportamentul, vocabularul tau Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 Asa nu mai exista chat.Sa stii ca orice femeie se simte prost cand ii vorbesti asa, nu era mai simplu sa spui doar atat: Nu sunteti pe placul meu, am gasit o fata in Constanta care este de nota 20++++++++++++++ Nu era mai corect asa? Chiar daca vorbim si pe alt topic, jignim pe cineva? Sau m-ai vazut pe mine vorbind urat vreodata? Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 9, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Martie 9, 2016 Rockere, iubită doar unul are voie să i spuna Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Rockere, iubită doar unul are voie să i spunaSi care-i ala? Tu? Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 Cine imi spune iubita? Hai sa iasa in fata.. Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 9, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Martie 9, 2016 Nu. Conex Link spre comentariu
xrxx77 Reputație: -452 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 Cine imi spune iubita? Hai sa iasa in fata..Eu, eu.. Sa vezi ce de injuraturi imi iau. 1 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Eu, eu.. Sa vezi ce de injuraturi imi iau. Fir-ai tu sa fii! Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Nu. ConexA murit Conex. Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Martie 9, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Martie 9, 2016 Doamne ferește. Nu e cazul să moară. E tânăr. Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Doamne ferește. Nu e cazul să moară. E tânăr.Asa ca mine? Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 Eu, eu.. Sa vezi ce de injuraturi imi iau. Dar tu crezi ca accept eu sa-ti iei injuraturi? 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 Asa ca mine? Mai tanar Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Mai tanar Aoleu. E sugar inseamna. Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 pffooaaa am citit iar 4 pagini in urma, ma doare capul, am terminat si pufuletii parererea mea este ca Danaidu si-a facut mai multe conturi acum cativa ani si acum e pe contul de roaker ca ăsta o fi la rand Roakere ai fost si la Ellis? FIGHT ca am seminte, dar urlati mai incet ca e noapte si sa nu deranjam Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Si postați un pic mai încet asfel încât un moșneag ca mine sa poată citi tot. Thx! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Acum când ne-am Așezat cu toții comod pe canapea, unii cu pufuleti, alții cu bere si cola, pentru a putea viziona in liniște un război, sa constatam ca este prea târziu, războiul a luat sfârșit iar părțile combatante s-au retras in cazarma. Noapte buna tuturor! 3 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2893 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9, 2016 Acum când ne-am Așezat cu toții comod pe canapea, unii cu pufuleti, alții cu bere si cola, pentru a putea viziona in liniște un război, sa constatam ca este prea târziu, războiul a luat sfârșit iar părțile combatante s-au retras in cazarma. Noapte buna tuturor!Noapte buna tataee. Trebuie sa te odihnesti, ca esti batran. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Noapte buna tataee. Trebuie sa te odihnesti, ca esti batran. Multumesc frumos @angel, trebuie putina odihna pentru un moșneag ca mine, lăsa ca ajungi tu la vârsta mea, am timp sa te aștept. NB! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate