irefutabil Reputație: 1032 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2016 Salut, Vizitat dom'soara Activeaza vis-a-vis de Mall Vitan. Aspect: 8,5 - slim (poate prea slim, totusi) ,sanii micuti, dar per total ok Oral: 7 - nu prea stie, foloseste mult mana Normal: - 8,5 - destul de ok, dar foloseste lubrifiant Anal: nu am intrebat GFE: 7 - scad pentru lipsa FK Halat: 250 lei - 1 ora Concluzie: Nu pot sa zic ca a fost o dezamagire, dar pretul de 250 lei / ora este mult, mult prea mare in comparatie cu ce ofera Bafta! 10
laury Reputație: 24072 Postat Martie 7, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 7, 2016 Are colega?
irefutabil Reputație: 1032 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 7, 2016 Are colega?Are, dar n-am vazut-o. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 Are, dar n-am vazut-o.Este colega cu diana-vitan(0737315503)! 3
parlamentaru Reputație: -38 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Ma, pe toate le stii, chucky pestoaico:)
johnybegood Reputație: 831 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 O avea si "la finalizare"?
bianca 21 Reputație: 7 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 O avea si "la finalizare"?Buna,pretul pentru 1 finalizare este de 150 lei 1
alopat Reputație: 83 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Outcall faci?
zzfsofue Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 bianca 21 let me know if you make outcalland for an hour how muchthanks
mafci Reputație: 626 Postat Martie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 17, 2016 Am fost si la Bianca Programarea: 30 Min inainte Locatia: 10 curat Bianca:8 - tanara, subtirica, finuta, frumusica si la fata, curulet frumos pt genul slim, sani mici ... as fi revenit cu siguraqnta la ea daca nu aparea problema de la igiena Actiunea: 8 .. preludiu, pompat putin si end .... Igiena fetei: 6 - aici am o mica problema, desi fata a facut dus inainte de actiune, la final, m-a izbit un iz de pizda statuta de-mi venea sa dau pe afara, in timpul actului nu am simtit nimic (nici nu am schimbat pozitile), da finalul a facut totulAcu , nu vreau sa stric piata fetei, da asta e adevarul, din pacate Cotizatia 150 Ron De revenit: probabil ca nu Cu respectMafci 4
vpop Reputație: 384 Postat Martie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2016 Eu inca ma intreb de ce nu zice nimeni nimic de operatia ei de pe burta. Nu stiu daca e cezariana sau altceva, insa eu cred ca este un detaliu ce ar trebui prezentat.
mafci Reputație: 626 Postat Martie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2016 Eu inca ma intreb de ce nu zice nimeni nimic de operatia ei de pe burta. Nu stiu daca e cezariana sau altceva, insa eu cred ca este un detaliu ce ar trebui prezentat.sa-mi bag picioarele daca-mi amintesc de operatie ... nu stiu nici macar daca avea taietura de apendicita ... plmdaca nu simteam damful de la sfarsit, probabil ca as mai fi fost o tura sa verific cele spuse de tine ... asa...zic pasoricum, fatuca e slim si draguta la fata ... iar daca avea o taietura mai nasoala , cred ca as fi vazut-o ... am pus-o pe spate cu piciorul drept sus .. si dat din lateral ... asa ca as fi remarcat daca vedeam ceva iesit din comun....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum