alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 3, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 3, 2016 Ce servicii noi ai inclus..sincer nu prea îmi dau seama..și ar fi bine și pentru membrii forumului sa le detaliezi..mulțumescUita-te pe o pagina in urma si ai sa vezi si serviciile noi incluse 1
Membru Premium castellano Reputație: 10455 Postat August 3, 2016 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat August 3, 2016 Sa facem un mic UP, zic! Marirea a fost una justificataAm inclus servicii noiPana una alta , eu zic sa te muti pe alt topic daca , cauti râcă M-am legat eu de mărirea prețurilor tale, să te simți datoare cu o explicație? NU.Decât să fi introdus servicii noi, mai bine le îmbunătățeai pe cele vechi si erai mai câștigată.Până una alta, eu nu caut râcă cu nimeni, doar imi exprim opiniile. Dacă te deranjează, încearcă să înveți, decât să comentezi.De mutat pe alt topic mă voi muta când consider eu, câtă vreme sunt permise părerile argumentate. Dacă nu te-aș fi vizitat, nu aș fi avut nimic de spus și nu mă citeai pe-aici. Uita-te pe o pagina in urma si ai sa vezi si serviciile noi incluse Cu astfel de comportament delăsător nu poți progresa in domeniu. Nu era mai indicat să-i vorbești frumos potențialului vizitator și chiar tu însăți să faci o comparație între oferta veche și cea nouă? Poate l-ai fi convins să te viziteze, pe el, dar și pe alții. Acum te ajut eu cu postarea noii oferte, poate ești undeva pe vreo plajă de fițe și nu poți aranja toate aceste detalii doar cu telefonul deștept din dotare. Cu plăcere! Buna ziua dragilorO sa fac o actualizare a prețurilor, respectiva seviciilorIncepand de maine (25.07.2016) serviciile si prețurile or sa fie următoarele:INCALL:-250 lei/1h -normal protejat-oral (ne) protejat (nep in functie de igiena)CIM, COB , COF-FK in funcție de compatibilitate-pozitia 69- masaj erotic/de relaxare-handjob/footjob- dus împreună/ asistat-dirty talk-role play-150 lei/1 finalizate (30 min)OUTCALL: 400 lei/1H (numai la hotel)-400 lei 1h30- 2 finalizari +masajExtra ( 50 lei) - URO ACTIV- DOMINARE SOFT/HARD activ- SHOW CU VIBRATORUL-PENETRAREA PARTENERULUI CU O JUCĂRIE SEXUALAAjustarea este facuta pe baza unor servicii noi incluse in "oferta de baza", respectiv : COF, DIRTY TALK, ROLE PLAY, DUS ASISTAT/IMPREUNA.Am marit si paleta serviciilor extra cu: --dominare hard activa-penetrarea partenerului cu o jucarie sexualaP.S: De maine o sa primesc si cupluri, cadoul discutându-l telefonic cu partea in cauza.Voi face tot posibilul sa multumesc cat mai multi vizitatori care-mi calca pragul.Am ascultat puterile tuturor si o sa-mi revizuiesc si comportamentul O zi frumoasă în continuare! 18
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 CIM/COF sumt incluse la varianta de finalizare ca nu scrie in anunt ?
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 3, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 3, 2016 Sa facem un mic UP, zic! M-am legat eu de mărirea prețurilor tale, să te simți datoare cu o explicație? NU.Decât să fi introdus servicii noi, mai bine le îmbunătățeai pe cele vechi si erai mai câștigată.Până una alta, eu nu caut râcă cu nimeni, doar imi exprim opiniile. Dacă te deranjează, încearcă să înveți, decât să comentezi.De mutat pe alt topic mă voi muta când consider eu, câtă vreme sunt permise părerile argumentate. Dacă nu te-aș fi vizitat, nu aș fi avut nimic de spus și nu mă citeai pe-aici. Cu astfel de comportament delăsător nu poți progresa in domeniu. Nu era mai indicat să-i vorbești frumos potențialului vizitator și chiar tu însăți să faci o comparație între oferta veche și cea nouă? Poate l-ai fi convins să te viziteze, pe el, dar și pe alții. Acum te ajut eu cu postarea noii oferte, poate ești undeva pe vreo plajă de fițe și nu poți aranja toate aceste detalii doar cu telefonul deștept din dotare. Cu plăcere! O zi frumoasă în continuare! I-am raspuns civilizat, nu am jignit sau insultat Nu sunt pe o plaja de fite band pina colada, am suferit o intervenție chirurgicala si am nevoie de refacere cateva zile Nu a fost un comportament delasator , dar din moment ce ai vazut marirea pretului vezi si serviciile având in vedere ca sunt in aceasi postare O zi frumoasa si tie 1
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 3, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 3, 2016 CIM/COF sumt incluse la varianta de finalizare ca nu scrie in anunt ?Da, CIM/COF/COB 1
Membru Premium castellano Reputație: 10455 Postat August 3, 2016 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat August 3, 2016 I-am raspuns civilizat, nu am jignit sau insultatNu sunt pe o plaja de fite band pina colada, am suferit o intervenție chirurgicala si am nevoie de refacere cateva zileNu a fost un comportament delasator , dar din moment ce ai vazut marirea pretului vezi si serviciile având in vedere ca sunt in aceasi postareO zi frumoasa si tie In acest caz, iti urez însănătoșire grabnică!Sper că nu a fost ceva grav. 22
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 3, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 3, 2016 In acest caz, iti urez însănătoșire grabnică!Sper că nu a fost ceva grav.Îți mulțumesc!
chelios Reputație: 372 Postat August 3, 2016 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat August 3, 2016 Alexandra, faza este ca pentru unii dintre noi erau ok-ish serviciile pe care le ofereai la tariful inițial.Puteai taxa extra pentru cine dorea acele servicii noi pe care spui că le-ai inclus si atunci toate lumea era happy.Până la urmă tu decizi ce servicii oferi si la ce preț, nu putem sa-ti "facem" noi preturile însa este posibil sa-ti mai pierzi din clienții vechi cu ocazia ajustării tarifare. Eu unul nu am să te mai vizitez, probabil că mai sunt si alții care gândesc la fel...Recuperare rapida după intervenția chirurgicală îți doresc ! 5
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 5, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 5, 2016 Buna seara De maine revin la birou 3
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 6, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 6, 2016 I 9
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 6, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 6, 2016 Alexandra sex anal faci?Acesta este printre putinele sevicii pe care nu le practic 3
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat August 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2016 Acesta este printre putinele sevicii pe care nu le practic Da' oralul cu CIM e și cu swallow?
brett Reputație: 1750 Postat August 6, 2016 Postat August 6, 2016 roxy, noi nu futem punctele de reputatie ci fetele
roxy19 Reputație: 88381 Postat August 6, 2016 Telefon: 0740456167 Oras:Pasaj Mărășești Disponibila Telefon: 0740456167 Oras:Pasaj Mărășești Disponibila Postat August 6, 2016 roxy, noi nu futem punctele de reputatie ci feteleTe retin ?)) 1
mickeysabbath Reputație: 709 Postat August 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2016 Alexandra, faza este ca pentru unii dintre noi erau ok-ish serviciile pe care le ofereai la tariful inițial.Puteai taxa extra pentru cine dorea acele servicii noi pe care spui că le-ai inclus si atunci toate lumea era happy.Până la urmă tu decizi ce servicii oferi si la ce preț, nu putem sa-ti "facem" noi preturile însa este posibil sa-ti mai pierzi din clienții vechi cu ocazia ajustării tarifare.Eu unul nu am să te mai vizitez, probabil că mai sunt si alții care gândesc la fel...Recuperare rapida după intervenția chirurgicală îți doresc !Alexandra era una din fetele care in carnetelul meu erau la "de revenit". Foarte draguta ca aspect si o pizdica cei ii provoca spasme lui Aurel, insa aceste modificari ale politicii interne (asemanatoare cu cele din politica romaneasca) mi-au mai temperat entuziasmul. Mare dreptate iti dau chelios! 2
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 7, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 7, 2016 Disponibilă pana la ora 19:00 2
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 8, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 8, 2016 Astazi sunt la birou pana la ora 21:00 2
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 8, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 8, 2016 Astazi sunt la birou pana la ora 21:00 2
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 8, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 8, 2016 11
JackBlackTM Reputație: -371 Postat August 8, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat August 8, 2016 9 5
giovanni Reputație: 527 Postat August 8, 2016 Oras:departe Oras:departe Postat August 8, 2016 Tot ne amani spunand ca postezi poze cu gogosica..... 1 1
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 9, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 9, 2016 Tot ne amani spunand ca postezi poze cu gogosica..... Promit solemn ca in decursul zilei de azi o sa pun poze 4
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat August 9, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat August 9, 2016 Astăzi sunt disponibilă pana la ora 19;00 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum