alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Septembrie 30, 2016 Disponibila 11
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Septembrie 30, 2016 Noapte buna dragii meiMaine ne vedem începând cu ora 09:00 12
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 1, 2016 Bună dimineața 20
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 2, 2016 Disponibila pana la ora 18:00 9
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 Buna Alexandra, daca zici ca faci si footjob pune si tu o poza cu pedichiura pt. cei interesati de acest aspect. MultumimMulti dezaxati pe lumea asta.Ti-a pus cu tocurile de la pantofi,le poti suge pe alea.
shyboy1025 Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2016 Multi dezaxati pe lumea asta.Ti-a pus cu tocurile de la pantofi,le poti suge pe alea.Salut, in primul rand considerand ca suntem niste oameni civilizati nu as vrea sa cream o discutie fara rost. Daca asta ti se pare dezaxat, atunci cei cu BDSM cum sunt? In al doilea rand nu sunt un obsedat, nu sug tocuri sau picioare sau mai stiu eu ce, este doar o simpla curiozitate(nu am incercat niciodata asa ceva) iar in ultimul rand am cerut asa ceva din simplul fapt ca am vrut sa vad igiena! Manichiura si pedichiura unei femei spun totul despre ea. Multumesc si o zi buna sa ai!
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 3, 2016 Astazi sunt la birou pana la ora 20:00 Va pupa scolarita voastră skinny
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 3, 2016 Hmm! Îți place numai la orizontală... 10
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 3, 2016 Postat Octombrie 3, 2016 Hmm! Îți place numai la orizontală... post-200336-0-66889400-1475397144.jpg ii place banu, nu te amagi
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 4, 2016 Disponibila 2
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2016 Postat Octombrie 5, 2016 ceva tarife si servicii ca sa nu caut in 38 de pagini ? Mersi...
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 5, 2016 Disponibila 8
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 5, 2016 ceva tarife si servicii ca sa nu caut in 38 de pagini ? Mersi...Serviciile mele sunt de: contact orwl, normal, masaj de relaxare Oralul se poate nep cu CIM/COF/COB in funcție de igiena, FK in funcție de compatibilitate Pretul este de 150 lei pentru o finalizarea, 250 lei penteu 1h Locația se afla pe Nerva Traian 2
slutreview Reputație: 127 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2016 Sunat devreme....nimic. Sunat tarziu....tot nimic. Dat sms....nimic. Toate astea se intampla cand e pe bani! Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca era gratis:). In rest, frumoase pozele, dar ce folos?
kinley Reputație: 254 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2016 Toate aastea.se.intampla pentru ca.e.supracerere pe piata vs. oferta.Daca analizezi toate recenziilela.top plus cele mai frecventate testate, nu gasesti 10 fete la care.sa.zici ca mergi cu ochii inchisi (mai intervine si filtrul preferintelor fizice: ba sa fie grasa, ba slaba cu super tate, ba inalta, ba tricolora la par etc.).De aia cresc si tarifele la cele.super solicitate. Pizdoacele au statut de medici cu titlu conferentiar la care te.inscrii pe.lista.de.asteptare si poti sa astepti saptamani sau luni intregi.E o piata a vanzatoarelor.de.placeri, e clar.ca.ne domina psihologic si practic acele.cateva super piese isi permit luxul sa.nu se futa 24/7. Banii vin oricum, de pwla.nu duc lipsa. Sa mor.daca.eu in locul lor as fi disperat sa.stau cu telefonul la.ureche tot timpul.De curand am fost.la o testata.care zice.ca.face cea mai mega muie din oras (si chiar face bine de.tot). 10 minute cat am stat la palavre a sunat telefonul de cel putin 30 de.ori. La asemenea cerere e clar ca sansele sa iti raspunda una de la top sunt minime, decat poate daca nu mai faci nimic 2-3 zile decat sa o suni.Si retine ca printesica asta de Alexandra are mega concurenta in apartament si a evoluat destul de recent la recenzii bune. Si cu toate astea e super asaltata.Asa ca pana cand nu o sa avem in ditamai orasul macar 100 de optiuni din categoria ei, a lui Roxi, Alexei, Andrei, Adelei si a oricarei pizde de clasa similara mai vrei tu, cam asta.o sa se.intample: o sa sunam si o sa tot sunam si ori o sa ne.multumim cu ceva calitativ mai jos, ori cu ceva semnificativ mai scump unde nu se inghesuie tot poporul. 2
kinley Reputație: 254 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2016 Toate aastea.se.intampla pentru ca.e.supracerere pe piata vs. oferta.Daca analizezi toate recenziilela.top plus cele mai frecventate testate, nu gasesti 10 fete la care.sa.zici ca mergi cu ochii inchisi (mai intervine si filtrul preferintelor fizice: ba sa fie grasa, ba slaba cu super tate, ba inalta, ba tricolora la par etc.).De aia cresc si tarifele la cele.super solicitate. Pizdoacele au statut de medici cu titlu conferentiar la care te.inscrii pe.lista.de.asteptare si poti sa astepti saptamani sau luni intregi.E o piata a vanzatoarelor.de.placeri, e clar.ca.ne domina psihologic si practic acele.cateva super piese isi permit luxul sa.nu se futa 24/7. Banii vin oricum, de pwla.nu duc lipsa. Sa mor.daca.eu in locul lor as fi disperat sa.stau cu telefonul la.ureche tot timpul.De curand am fost.la o testata.care zice.ca.face cea mai mega muie din oras (si chiar face bine de.tot). 10 minute cat am stat la palavre a sunat telefonul de cel putin 30 de.ori. La asemenea cerere e clar ca sansele sa iti raspunda una de la top sunt minime, decat poate daca nu mai faci nimic 2-3 zile decat sa o suni.Si retine ca printesica asta de Alexandra are mega concurenta in apartament si a evoluat destul de recent la recenzii bune. Si cu toate astea e super asaltata.Asa ca pana cand nu o sa avem in ditamai orasul macar 100 de optiuni din categoria ei, a lui Roxi, Alexei, Andrei, Adelei si a oricarei pizde de clasa similara mai vrei tu, cam asta.o sa se.intample: o sa sunam si o sa tot sunam si ori o sa ne.multumim cu ceva calitativ mai jos, ori cu ceva semnificativ mai scump unde nu se inghesuie tot poporul. 3
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 5, 2016 Toate aastea.se.intampla pentru ca.e.supracerere pe piata vs. oferta.Daca analizezi toate recenziilela.top plus cele mai frecventate testate, nu gasesti 10 fete la care.sa.zici ca mergi cu ochii inchisi (mai intervine si filtrul preferintelor fizice: ba sa fie grasa, ba slaba cu super tate, ba inalta, ba tricolora la par etc.).De aia cresc si tarifele la cele.super solicitate. Pizdoacele au statut de medici cu titlu conferentiar la care te.inscrii pe.lista.de.asteptare si poti sa astepti saptamani sau luni intregi.E o piata a vanzatoarelor.de.placeri, e clar.ca.ne domina psihologic si practic acele.cateva super piese isi permit luxul sa.nu se futa 24/7. Banii vin oricum, de pwla.nu duc lipsa. Sa mor.daca.eu in locul lor as fi disperat sa.stau cu telefonul la.ureche tot timpul.De curand am fost.la o testata.care zice.ca.face cea mai mega muie din oras (si chiar face bine de.tot). 10 minute cat am stat la palavre a sunat telefonul de cel putin 30 de.ori.La asemenea cerere e clar ca sansele sa iti raspunda una de la top sunt minime, decat poate daca nu mai faci nimic 2-3 zile decat sa o suni.Si retine ca printesica asta de Alexandra are mega concurenta in apartament si a evoluat destul de recent la recenzii bune. Si cu toate astea e super asaltata.Asa ca pana cand nu o sa avem in ditamai orasul macar 100 de optiuni din categoria ei, a lui Roxi, Alexei, Andrei, Adelei si a oricarei pizde de clasa similara mai vrei tu, cam asta.o sa se.intample: o sa sunam si o sa tot sunam si ori o sa ne.multumim cu ceva calitativ mai jos, ori cu ceva semnificativ mai scump unde nu se inghesuie tot poporul.Stai linistit ca sunt multi care suna doar pentru intrebari, nu inseamna neaparat ca suna pentru programare Cat despre Alexandra incearca sa o suni sau sa ii dai mesaj in intervalul in care anunta ca este diponibila eu asa am facut 1
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 5, 2016 Sunat devreme....nimic. Sunat tarziu....tot nimic. Dat sms....nimic. Toate astea se intampla cand e pe bani! Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca era gratis:). In rest, frumoase pozele, dar ce folos?Asta am avut un program mai scurt, pana la ora 15:30Imi cer scuze dacă nu am raspuns, probabil am vazut tarziu mesajul/apelulMa poti suna maine începând cu ora 9-10 2
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 6, 2016 Disponibila 2
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Octombrie 6, 2016 -Cine are chef de mozoleala ?- Eu una, am :* 11
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 6, 2016 -Cine are chef de mozoleala ? Eu te-as bate asa usor cu nuiaua pe funduletul acela obraznic caci pui pozele cu susul in jos! 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum