Sari la conținut

Alexandra skinny 0741.798.225

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

-Cine are chef de mozoleala ?

- Eu una, am :* :*

Dacă faci pozele cu telefonul ține telefonul orizontal când faci poza și o sa apara în poziția corectă când o postezi!  :kiss3

• Like 9
  • Oras:Nerva Traian
Postat

Eu te-as bate asa usor cu nuiaua pe funduletul acela obraznic caci pui pozele cu susul in jos! :laugh2

Te-ai gandit ca le pun intenționat asa?:))

Poate asta imi si doresc :*

• Like 6
Postat

Dacă faci pozele cu telefonul ține telefonul orizontal când faci poza și o sa apara în poziția corectă când o postezi! :kiss3

Mulțumesc pentru sfat :*
  • Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Astazi am verificat si eu persoana. Abordare, programare si detalii prin sms, locatie stradala si usor de gasit, apartament spatios.

De la prima privire stirneste instinctele cele mai primare. O domnisoara tinara, frumoasa, ce ii place sa priveasca in ochi si sa provoace. Imbracata atit cit sa te faca sa o dezbraci cit mai repede si constienta de marele sau atu, un fund superb ce si l pune in valoare mereu. O fana de nickolodeon :)

Dus ok geluri de toate felurile si un prosop curat.

In privinta serviciilor as acorda nota 9 pe linie, cred ca puteam si eu mai mult dar deh...no comment:)

Cred ca are un corp mai degraba f bine desenat decit skinny. Oricum sint fan asa ceva.

Decartat 150 pt o experienta placuta si pasagera, maxim 30 min dtd.

• Like 6
Postat

Astazi am verificat si eu persoana. Abordare, programare si detalii prin sms, locatie stradala si usor de gasit, apartament spatios.

De la prima privire stirneste instinctele cele mai primare. O domnisoara tinara, frumoasa, ce ii place sa priveasca in ochi si sa provoace. Imbracata atit cit sa te faca sa o dezbraci cit mai repede si constienta de marele sau atu, un fund superb ce si l pune in valoare mereu. O fana de nickolodeon :)

In privinta serviciilor as acorda nota 9 pe linie, cred ca puteam si eu mai mult dar deh...no comment:)

Cred ca are un corp mai degraba f bine desenat decit skinny. Oricum sint fan asa ceva.

Mulțumesc frumos pentru vizita :*

• Like 2
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

O fana nikolodeon ? :hmmm

Pai ce făcea se uita la desene animate ?

• Like 4
Postat

Disponibila inca cateva ore :*

Ufff! Cum ai putut să așezi canapeaua în poziția aia? Mă mir cum de nu s-a desfăcut nodul să vedem și al doilea sân! 

post-133188-0-70734200-1475851506_thumb.jpg

• Like 14
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Nu ma mai amenința si haide :*

Las și eu o pauză ca să nu pară că m-am îndrăgostit. ;)

• Like 3
Postat

Alexandra, mai pune te rog.numarul de.telefon ca mor de.pwla sculata.rasfoind topicul tau.

Si dau idei si jandarmului :)

Vineri ai ceva liber?

• Like 1
Postat

Alexandra

Vineri ai ceva liber?

Asa greu crezi ca se ajunge fete? :laugh2

Poti s-o inchiriezi toata ziua

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Alexandra, mai pune te rog.numarul de.telefon ca mor de.pwla sculata.rasfoind topicul tau.

Si dau idei si jandarmului :)

Vineri ai ceva liber?

Nu am nimic programat vineri

Suna-ma si stabilim :*

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...