Sari la conținut

Alexandra skinny 0741.798.225

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Gaura curului merita încercată grav🙈🙈🙈🙈🙈

• Like 1
  • Minus 3
Postat

am fost la ea cateva ziele trecute :

Alexandra este foarte draguta tanara si finuta cu picioarele frumoase si cur mic dar tonifiat.arata exact ca in imagini atasate.

este frumoasa si la fata si la corp si se implica adica face cu placere.

am facut sex oral protegjat si normal.

gift 200 lei

merita

• Like 2
Postat

Noroace

Am vizitat-o pe Alexandra azi. Foarte buna experienta. Arata bine, e tanara, chiar frumusica la fata si slim, cum trebuie sa fie o fata de 20 de ani!

Locatia: 8 - desi e modern si baia dotata cu vreo 10 geluri de dus, notez cu 8 pentru ca nu e singura, mai are o colega. Pe mine nu m-a deranjat cu nimic, dar cel mai bine dupa parerea mea e cu intimitate maxima.

Aspect fata: 9.75 foarte simpatica si slim, sani micuti dar frumosi. Daca erau un piiic mai mari era perfectiunea pt mine.

ON: 9 interesant si cu pasiune

NP: 9 stramt, frumos aspect cu ea deasupra. Nu am apucat sa ma bucur prea mult ca m-am bucurat de tot. :))

Cadou: 150 fara graba sau alte discutii.

Recomand: Da!

Revin: sigur da.

• Like 3
  • Oras:Nerva Traian
Postat

Noroace

Am vizitat-o pe Alexandra azi. Foarte buna experienta. Arata bine, e tanara, chiar frumusica la fata si slim, cum trebuie sa fie o fata de 20 de ani!

Locatia: 8 - desi e modern si baia dotata cu vreo 10 geluri de dus, notez cu 8 pentru ca nu e singura, mai are o colega. Pe mine nu m-a deranjat cu nimic, dar cel mai bine dupa parerea mea e cu intimitate maxima.

Aspect fata: 9.75 foarte simpatica si slim, sani micuti dar frumosi. Daca erau un piiic mai mari era perfectiunea pt mine.

ON: 9 interesant si cu pasiune

NP: 9 stramt, frumos aspect cu ea deasupra. Nu am apucat sa ma bucur prea mult ca m-am bucurat de tot. :))

Cadou: 150 fara graba sau alte discutii.

Recomand: Da!

Revin: sigur da.

Mersi pentru vizita te mai astept 💋

Postat

Buna dimineata. Tin sa va anunt ca m-am mutat pe Calea Vitan mai aproape de Mall Vitan si astăzi ma gasiti pana la ora 19:00 :*

Nu mai suntem colege, momentan :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...