Sari la conținut

Sex in grup?

Postări Recomandate

• Telefon: 0727206342
  • Oras:Ploiesti
Postat

Salutare, stie cineva o fata , doua, trei care accepta sa faca sex in grup? Am un grup de prieteni carora ne place distractia. Astept sugestiile colegilor futaci.

Postat

Sa nu cumva sa stingeti lumina cand faceti sex in grup.. Se pot intampla chestii stranii cu lumina stinsa :)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Si cam ce s-ar putea intampla?

• Oras:ploiesti
Postat

Pot sa apreciez ca ,la fiecare postare cu subiect bine conturat si deschis conform regulamentului,toti membri respectabili ai acestui forum se grabesc sa ofere informatii utile. Si eu sunt interesat de o asemenea fata,la un moment dat a venit Alice Adore cu o astfel de propunere.Din cate imi amintesc propunerea a fost lansata in preajma sarbatorilor de iarna si nu s-a concretizat nimic.Daca reusesti sa gasesti o fata(sau mai multe) dispuse sa experimenteze o astfel de fantezie te rog sa faci o recenzie.

Postat

Pei hai sa punem de o orgie...vb cu Alice...mai gasim o fata...eu ...si inca 2 baieti...luam o camera undeva ...si mergem ...

Postat

Eu imi doresc sa se concretizeze o astfel de actiune dar ma tem ca la fel ca si data trecuta (mai precis de sarbatori) nu se va concretiza nimic.

Postat

Eu imi doresc sa se concretizeze o astfel de actiune dar ma tem ca la fel ca si data trecuta (mai precis de sarbatori) nu se va concretiza nimic.

Si asa o sa se si intample.

Pt ca nimfomanul roman e viteaz in vorbe, ar fute si ar demola. Cand vine vorba de fapte are brusc treaba..

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Xrxx77 poate de facem timp saptamana viitoare de iesit la o bere...si punem la cale...ce zici?

Postat

Xrxx77 poate de facem timp saptamana viitoare de iesit la o bere...si punem la cale...ce zici?

Din pacate, de cand au aparut primele discutii despre asa ceva, am afirmat ca nu sunt interesat.

Am facut facultatea in Buc in anii 97- 2000 cand dezmatul nu cunostea limite si am avut parte de gang-bang-uri prin camine fara macar ca protagonistii sa se cunoasca intre ei.

Vremuri frumoase. Acum insa eu recunosc ca nu ma mai bag la asa ceva. Prefer intimitatea :)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Din pacate, de cand au aparut primele discutii despre asa ceva, am afirmat ca nu sunt interesat.

Am facut facultatea in Buc in anii 97- 2000 cand dezmatul nu cunostea limite si am avut parte de gang-bang-uri prin camine fara macar ca protagonistii sa se cunoasca intre ei.

Vremuri frumoase. Acum insa eu recunosc ca nu ma mai bag la asa ceva. Prefer intimitatea :)

Idem :)

• Like 1

Postat

Haide frate nu trebuoe sa o faci toata ziua buna ziua, la cateva luni nu cred ca e deranj

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.