amedeo13 Reputație: 980 Postat 9 ore în urmă Oras:Maldive Oras:Maldive Postat 9 ore în urmă Acum 2 minute, kankanasul a spus: Am fost la ea saptamana asta . Eu personal nu mai revin Bomba recenzia,ca la carte.....ne este tuturor de folos. Multumim colegu' 3
Alexdas Reputație: 45 Postat 1 oră în urmă Oras:Braila Oras:Braila Postat 1 oră în urmă Acum 7 ore, kankanasul a spus: Am fost la ea saptamana asta . Eu personal nu mai revin Dacă ne spui și noua ce nu ți a convenit/plăcut sau poate ai pățit ceva în timpul intalnirii🤔🤔ar fii foarte bine
Dasdani1 Reputație: 9 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat 1 oră în urmă Acum 7 ore, kankanasul a spus: Am fost la ea saptamana asta . Eu personal nu mai revin Da si cateva detalii te rog
DirtyDog Reputație: 9 Postat 1 oră în urmă Oras:Unde vor mușchii mei. Oras:Unde vor mușchii mei. Postat 1 oră în urmă M-am văzut și eu cu Sabrina zilele trecute. Am același sentiment ca colegul de mai sus care spunea ca nu mai revine. Am sa va spun de ce: fata e frumoasa, după cum se vede în poze, dar pozele sunt profesionale. E o minionă și slăbuță, chiar mi-a fost teamă să dau foarte tare ‘în tobă’. Merge la sală, după spusele ei și are un corp foarte frumos. Dar cu mine nu s-a potrivit chimia. Era tăcută, nu făcea conversație, dacă nu întrebam ceva era liniște. Deci, nu e prea mare GFE. Am întrebat-o ce NU permite (mi s-a părut mai potrivit să întreb asta decât să întreb ce permite) și mi-a spus ca permite cam tot ce ține legat de sex. Așadar, pentru banii ăștia voi încerca altceva pe viitor. Sau poate îmi voi micșora așteptările. Doar ca m-am gândit ca pentru atâția bani, va fi ceva spectaculos. Nu a fost. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum