Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Hey #jhony86 suna interesant ceea ce vrei,daca inca mai cauti avem posibilitatea de a incerca :)

Sunt încă foarte interesat pt ca nu am găsit nimic sa îmi placa pana acum, dacă doriți putem lua legătura, aștept cu nerabdare

Postat

Un subiect Tabu foarte des întâlni, dar puțin discutat. Oare nu are nimeni curaj sa POVESTEASCĂ? Mie unul îmi place extrem de mult aceasta fantezie, din păcate nu găsesc o partenera stabila pt ASTA. Dar îmi place sa fiu cuckold si pt anumite partenere ocazionale, e plăcut. Însă trebuie avut grija cu cine, pt ca trebuie o atenție aparte.

Postat

Nu pot sa cred ca nu exista nici un cuplu care sa împărtășească aceste experiente, sau sa le ofere astfel de servici. Cuckold slave sau cuckold clean after cum. Poate găsesc si eu pe cineva sa discutam despre asta

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu pot sa cred ca nu exista nici un cuplu care sa împărtășească aceste experiente, sau sa le ofere astfel de servici. Cuckold slave sau cuckold clean after cum. Poate găsesc si eu pe cineva sa discutam despre asta

Da.mi msj pe wapp si vb. 0769582979
Postat

Va ajut eu, ea este cea mai tare mistress la care eu am fost, face dominare singura sau cuckold împreuna cu partenerul ei pe care încă nu-l cunosc pt ca încă nu mi-am găsit curajul de a merge la amândoi cu toate ca ea mi-a propus de mai multe ori!

Vizitator johniman100
Reputație: 0
Postat

Confirm cele spuse de cereallxxx, am avut placerea sa fiu si eu dominat de Karina cand a fost in Cluj. As vrea sa revina impreuna cu iubitul ei sa ne distram si in 3.

Vizitator falcosul
Postat

Doamna de mai sus nu are si alte poze in afara caricaturii aleia din anunt? Cat ati platit cand ati fost, pe unde lucreaza? - @johniman100 @cereallxxx

Vizitator johniman100
Postat

Eu am platit 400 juma de ora, dar avea si o colega care era submisiva. A fost ceva de vis, ea ma domina pe mine iar eu o dominam pe colega ei.

Postat

Are cont pe Fetlife “ranyamistress” dacă vrei mai multe poze și este 100€ ședința care depășește o ora de regula, o găsești in zona Petre Ispirescu.

Postat

Asta înțelege pe dos, vrem ceva frumos fizic, asa toate pot sa facă. Totuși, sa fie și plăcut ochiului

• Oras:Bucurest
  • Oras:Bucurest
Postat

Detalii whatsapp

Salut!

M-ar interesa si pe mine genul cuckold pentru un cuplu.Putem lua legatura?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...