Sari la conținut

Facem o vizita ???Cristina.

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cjsexxxx
Reputație: 0

Dupa aproximativ 4 luni de "vanatoare", am reusit in sfarsit sa ne intersectam traiectoriile. Cristina raspunde la telefon, dar cand nu lucreaza. In momentul in care ai ajuns la ea, se dedica doar tie, si face tot posibilul sa te simti bine. Programat dimineata pentru ora 14, cu mentiunea ca pot sta doar o jumate de ora, din cauza programului meu. Cum cel cu cornite isi baga codita, am reusit sa intarzii vreo 10 minute, mare minus pentru mine. Locatie in zona liceului Petru Rares, nu foarte relevant avand in vedere ca maine pleaca. Curat, aerisit, racoros. Baie mare, gel de dus, prosop alb curat. Dupa dus, trecut la treaba, ca si asa era tarziu cu precizarea ca ea nu te grabeste deloc. Intrat direct in 69, un pussy foarte curat, epilat, fara mirosuri. Avand in vedere ca eram de servici la piersicuta, nu am putut viziona oralul, dar senzatiile au fost foarte placute, lins, scuipat, batut de buze, usor deep, fara manute. Montam balonas, schimbat vreo 3 pozitii, se misca foarte bine, contre, geme usor si placut (artistic sau nu, mie mi-a placut). Piesa de rezistenta, oglinda de pe dulapul din fata patului, ii place sa priveasca cum io tragi pe la spate, demential ce priviri iti trage. Finalizat in balonas, anal. Dus, achitat 150 la final. Singurul regret, ca nu am putut sta mai mult. Locatie: 10, Atitudine: 10, servit cu suc la venire, pro client 100%,cu toate ca am intarziat nu m-am simtit grabit deloc, Aspect:9, piesa de colectie, fundul, sanii mici spre medii, suficient de mari pentru ce sunt folositi acum, Oral:9, Normal:9,5, Anal:9,5, FK:8, cred ca la viitoarele intalniri va fi mai bine, GFE:voi nota data viitoare, din cauza timpului destul de scurt ne-am concentrat pe partea cu sexul. Recomand celor care cauta calitate, pretul, marisor, dar stie ce ofera, si ofera foarte bine. De revenit, cu siguranta DA, deja am inceput urmatoarea sesiune de vanatoare a "POKEMONULUI SUPREM". Raman cu regretul ca nu am reusit azi sa stau decat vreo 20-25, de minute, timp mult prea scurt pentru a te bucura de Cristinuta si de ceea ce ofera.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator cristina730

Multumesc tare mult de vizita el ricko cj , si ma bucur ca te-ai simtit bine in  prezenta mea , imi pare rau ca a fost vizita scurtuta , as fi vrut sa-ti arat ca pot mult mai mult de atat , dar cu siguranta data viitoare vom avea timp si vom impartasi arta erotica , te pupic dulce ... :kiss3

Link spre comentariu

Vizitator cristina730

Dragii mei din pacate vizita mea in oras s-a incheiat , tin sa multumesc tuturor celor ce m-au vizitat si am petrecut momente frumoase impreuna , va doresc multa sanatate si sa vi se indeplineasca tot ce va propuneti , sper sa ne revedem cu bine data viitoare , deocamdata merg acasa pentru odihna si intre timp ma voi gandi la urmatoarea vizita , va pupacesc ... :kiss3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...