Sari la conținut

Facem o vizita ???Cristina.

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0

multumesc si eu de vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine , si tare aia cu reputatia am ras copios ...pupici dragilor noapte buna.

Link spre comentariu
Vizitator cristina730

post-133994-0-03366600-1465453689_thumb.jpg

Disponibila dragilor va astept cu programari telefonice, sper sa nu va enervati daca nu ma prindeti din prima dar cu rabdare cu siguranta ne auzim la telefon ...pupici  :kiss3

Link spre comentariu
Vizitator cristina730

Daca este cineva cu programare de la ora 11 astazi , civilizat ar fi fost sa trimita un mesaj ca nu ajunge ,sa stiu si eu cum fac programarile sa nu se incurce programul.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța City
  • Oras:Constanța City

0754877349- asta e nr tau...ca te sun dar nu raspunzi...am vrut sa vin in pauza de masa pana la tine dar lasa ca vin mai tarziu...cred ca e mai bine mai diseara

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am reușit să ajung la domnișoare,am numai cuvinte de laudă,programarea am făcuto cu 2zile înainte,si am prins repede la telefon,de prestație nu am ce comenta,o notă per total 9,5.Analul face toți banii,singura de pe aici care mai face anal așa bine cred că e alexandra31.Cadou 250 pentru 50min cred nu sa uitat nimeni la ceas.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

0754877349- asta e nr tau...ca te sun dar nu raspunzi...am vrut sa vin in pauza de masa pana la tine dar lasa ca vin mai tarziu...cred ca e mai bine mai diseara

Incearca p.m-ul....;)

Link spre comentariu
Vizitator cristina730

sexmarus  mersi de vizita si ma bucur ca ti-a placut funduletul meu  :girly   ,

daca ma intrebi pe mine unde ma gasesti ,sunt in Suceva iar ca modalitate de contact telefon sau mesagerie, te pupic.

Link spre comentariu
Vizitator cristina730

Dragilor va doresc vizionare placuta la meci si HAI ROMANIA !!!! Maine va fi ultima zi in Suceava asa ca va astept cu programari , o seara buna si multumesc tuturor celor ce m-au vizitat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...