blackcock Reputație: -252 Postat Iulie 31, 2017 Postat Iulie 31, 2017 Pacat de tatele alea stralucitoare:)))) ....le trebuie o locatie speciala fara umiditate, cu o temperatura intre 15 si 20 de grade celsius ))) 4
bagabontzii99 Reputație: -402 Postat August 1, 2017 Postat August 1, 2017 Pe laBirou nu cred ca are cum sa fie ca nu avea locatie:))) 1 4
jiji_marga Reputație: -392 Postat August 2, 2017 Oras:In Heaven Oras:In Heaven Postat August 2, 2017 Salutare tuturor!Cu câteva seri in urma am chemat-o si eu pe Alexia la mine.Vazusem pozele postate de ea si am zis că trebuie sa o fut.Transmis câteva mesaje pe telefon si in 30 min era la mine.Dupa ce am schimbat câteva vorbe la o țigară am plecat pana la buda.Cand m-am întors Alexia era deja dezbrăcată,am privit un pic si am văzut ce mai tari sâni vreodată si un fundulet de zile mari.A început fata cu un oral bun si cu atenție la oo dupa care i-am propus sa facem un 69.Are fata o păsărică frumușica foc.Hai sa trec si cu notele:Corp:10Oral:9Normal:8(stă cum îi ceri nu comentează dar eu mi-aș fi dorit mai multă implicare)Gfe:9(ii place să se facă plăcută)Cadoul 200+taxiul.De revenit cu siguranță! 4 2
juniorjunior Reputație: 106 Postat Iunie 9, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 9, 2018 salutare futaci, stiti ceva, a revenit???
blackcock Reputație: -252 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Fata asta detine centura pentru cele mai smechere țâte din S E -ul Europei :)))
aslpls1 Reputație: 90 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Din pacate nici eu nu am mai vazut un anunt cu ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum