Sari la conținut

Pe placul tau!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fata mai activează?

cred ca da

a postat si pe site acum 2 zile

Incearca sa o suni dupa ora 20,conform postarilor ei atunci isi incepe programul

• Oras:Constanța
Postat

Încerc să dau de ea de la începutul săptămânii... Mereu tel închis. Dacă știe cineva ceva? Sau poate scrie chiar ea. Ce se întâmplă!

• Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
Postat

Yaman din cate am discutat cu ea...am inteles ca o perioada o sa presteze doar in weekend pentru ca are niste probleme in familie...

Postat

Yaman din cate am discutat cu ea...am inteles ca o perioada o sa presteze doar in weekend pentru ca are niste probleme in familie...

Da asa este mersi ca ai anuntat tu pentru mine eu nu am putut intra!!
Postat

Din pacate nu pot lucra decat vinerea si in weekend dar sa ma revansez ca nu ati mai stiut nimic de mine voi adauga poze noi in aceasta seara va pup sunteti niste dulci !!

Postat

Încerc să dau de ea de la începutul săptămânii... Mereu tel închis. Dacă știe cineva ceva? Sau poate scrie chiar ea. Ce se întâmplă!

Imi cer scuze nu am putut intra sa anunt ca nu mai presteze decat in weekend si vinerea
Postat

Doamne cât de bună ești :)))

😘

Neapărat trebuie să fac o escapada...

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Care este programul în timpul weekendului?

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Bre.... Am vzt dar yo tot sper să o prind în timpul săptămânii că în weekend o am greu cu fugitul de ac :)

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Bre.... Am vzt dar yo tot sper să o prind în timpul săptămânii că în weekend o am greu cu fugitul de ac :)

Pai daca fata spune ca vine la serviciu doar la sfarsit de saptamana, cum pana mea crezi ca o vei prinde in cursul saptamanii? Poate daca triplezi cadoul. Cine stie?

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Pai daca fata spune ca vine la serviciu doar la sfarsit de saptamana, cum pana mea crezi ca o vei prinde in cursul saptamanii? Poate daca triplezi cadoul. Cine stie?

Problema e ca poate sa faca si pe naiba in 4 ca fata nu e din localitate...si doar in weekend ajunge la Constanta.. asa ca poate sa faca de 10 ori cadoul :)) ca tot o sa aibe telefonul inchis.

Postat

Mda, Așa e.... Aveți dreptate...

Io zik totusi sa insisti. Cini stii, poati iese ka tini. :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...