Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

si acu nu mai e  :laugh2  :laugh2

nebunu sulii se joaca virtual cu mione de-a v-ati ascunselea ahahahahhahah

Vizitator
Reputație: 0
Postat

si acu nu mai e  :laugh2  :laugh2

nebunu sulii se joaca virtual cu mione de-a v-ati ascunselea ahahahahhahah

Now just my 2 cents, dar inca tii (putin) la el, asa este ? Nu arunca cu vaze, farfurii dupa mine. Inchid usa pe partea cealalta ! :hihat :bye

• Oras:aer
Postat

pijicutsz,as dori sa stiu daca ma faci moderator?...am crezut ca atunci cand ma voi loga voi fi roz,dar nu a fost asa...

Vreau sa o banez pe stocarita kendra si pe goldberg,alexandru si 69. :)

Seara buna maestre!

Postat

Now just my 2 cents, dar inca tii (putin) la el, asa este ? Nu arunca cu vaze, farfurii dupa mine. Inchid usa pe partea cealalta ! :hihat :bye

nu am inteles intrebarea. nu pricewp nimic ce zici in fapt.

revenind la oitze,vad ca nu se mai logheaza, cred ca l-am intimidat putin.si cred ca e putin confuz  ca nu e stia ca stiu cand e logat pana am zis astazi:)))) si nu cred ca-si da inca seama cum de.  pisicutza cum ai devenit tu hamster asa deodata  :laugh2  :laugh2

in orice caz am papat ca o vacutza si simt ca tre sa dorm neaparat, asa ca nu mai fac teste de on si off.vezi sharli ca dorm cateodata si la 20:00 chiar daca e  weekend nu doar de la 22 ca tine

Postat

pijicutsz,as dori sa stiu daca ma faci moderator?...am crezut ca atunci cand ma voi loga voi fi roz,dar nu a fost asa...

Vreau sa o banez pe stocarita kendra si pe goldberg,alexandru si 69. :)

Seara buna maestre!

ce faci mah ai inceput sa faci bj-uri pe la fapturi rozosine? suge-l-ai pana ti se face ceru gurii roz de pupincurist

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

castigai astazi fraiere bobitza un miligram de respect inapoi in fata mea ca ai avut tupeu sa te certi cu mine. de obicei dupa ce stie ca mi-a gresit ma lasa sa-l fac in toata felurile posibile si imp[osibile, se lasa maxim umilit fara cea mai mica riposta. credeam asa in sinea mea ca si-a facut transplant de jumatate de outz dedesupt de penisul ala mediocru, cat era in jur de vreo 16 il descriau fetele vizitate parca :laugh2 cat sa ma confrunte si sa prinda glas asa la un one to one 

asta pana sa citeze alti useri si sa ma barfeasca ca aceesi  tzatza florareasa cu ceilalti useri cum ca as fi fantezista , paiata simpatica in vazul tuturor, care pt un like si un click ar viola si o baba si ar posta filmuletu pe sistem de vaslui si ar pune si o poza cu un teac de 50 de euro ca bonus in caz ca cineva e reticent sa obtina un vot de simpatie. si sa arate cine e sefu pe aici, clovnule :laugh2  :laugh2

bitch ass pussy

Tu esti stapana cum sunt eu astronaut, mucoaso  :))

Nu m-am simtit umilit niciodata de tine fie ca ma injurai sau nu dar tu continua acolo oricum... :))

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Postat

Ariel, acum este ON ?    Da-l in fapt pe vagabond.

PS. Vrei sa ne culcam amandoi la 22.00 ?

• Like 1
Vizitator
Postat

sunt eu astronaut, [..]

Don't say twice ! :innocent

http://cdn1.theodysseyonline.com/files/2015/12/12/635854910028892996594690360_cat_in_space_suit.jpg

Postat

Nu m-am simtit umilit niciodata de tine fie ca ma injurai sau nu dar tu continua acolo oricum... :))

esti un bleg, un papa lapte, un smintit care confunda complimentu cu linguseala, nu ai simtul valorii, a ceea ce nu este prefacut sau este si esti asa tare in gura doar de fata cu altii. in privat esti o carpa. pai taci drq public sa poata pastra omul cu tine un ton dcent si civilizat si raspunde pe masura privat. prostanacule de 1000 ori ti-am zis ca faci totul pe dos.prostutule. fufeta plangacioasa si sminttita ce esti. esti mai feminin ca mine. mucos esti tu 

Ariel, acum este ON ?    Da-l in fapt pe vagabond.

PS. Vrei sa ne culcam amandoi la 22.00 ?

normal ca e a si postat nu vezi ? dar nu a postat si a iesit inca mai e logat 

nu pot astepta pan la 22 caci mi-e foarte foarte somn. cred ca nici un film nu duc. m-am molesit asa deodata

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pisi, nu ca ar conta, dar poate scoti faza asta daca nu mai e accesul anonim disponibil. :)

:hug1

post-109659-0-52944800-1458412187_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Si aia de la FBI simt invidie cand o vad pe intepata Rozeta Rozescu cum stie ea cand se logheaza motanu! =))

• Administrator
Postat

rozkendra inainte sa te pui la somn langa maica-ta in pat, nu mai bine ne arati pizda putin.. macar sa compensezi prostia cu perversitatea si poate ii faci si competitie Lanei, care e si frumoasa si desteapta ??

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

rozkendra inainte sa te pui la somn langa maica-ta in pat, nu mai bine ne arati pizda putin.. macar sa compensezi prostia cu perversitatea si poate ii faci si competitie Lanei, care e si frumoasa si desteapta ??

nu locuiesc cu parintii mei de la 19 ani nu ca tine care imparti aceeasi camera, dar macar ai schimbat patu. ai indesat cre' ca  2 de o persoana sa te declari independent. prost esti tu, nu eu, nsimtitule, vezi ca te zic la ma-ta si iar manci supa la plic 2 sapt. o sa imi postez eu vreodata pasarica public dupa ce ti le lungeste tie tentativa de pula suficient sa te autopenetrezi anal 

bitch:))  si nu mai pune 2 ? alaturate seemn de proasta educatie cum esti tu ca l-am vazut pe primul

marsh la futut de zdrente shu shu

Postat

ce faci mah ai inceput sa faci bj-uri pe la fapturi rozosine? suge-l-ai pana ti se face ceru gurii roz de pupincurist

Da,si,ce-i cu asta? :)

Eu te-as fi banat instant inca de la primele tale iesiri necontrolate,venite de pe urma amestecului de diazepam si tanita de cafea,unde o dadeai in morti,familii si harachiri,ca o Vagaboanta de chitila, scolita mecanic...vad ca el nu are coaie sa o faca,idolii lui #still fiind capatos si diaconescu.

E si chestia,ca daca esti banata aici,sa nu cresti doza si sa faci vreo prostie,si sa maresti doza,de la 3,la 8-9,psastile,si salvarea sa fie blocata prin trafic...

Exista viata si in afara forumui,indrazneste sa descoperi,aerul e oarecum pur seara,nu-i asa poluat,poate fi misto! :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Da,si,ce-i cu asta? :)

Eu te-as fi banat instant inca de la primele tale iesiri necontrolate,venite de pe urma amestecului de diazepam si tanita de cafea,unde o dadeai in morti,familii si harachiri,ca o Vagaboanta de chitila, scolita mecanic...vad ca el nu are coaie sa o faca,idolii lui #still fiind capatos si diaconescu.

E si chestia,ca daca esti banata aici,sa nu cresti doza si sa faci vreo prostie,si sa maresti doza,de la 3,la 8-9,psastile,si salvarea sa fie blocata prin trafic...

Exista viata si in afara forumui,indrazneste sa descoperi,aerul e oarecum pur seara,nu-i asa poluat,poate fi misto! :)

dispari retardel. nu consum diazepam si nu am condsumaty vreodata si nu sunt de acord in general cu pastilele nici cand e vb de o raceala. retardel, nu am ganduri de sinucid3ere si stiu f bine ce e viata. si da inafara dfrorumului. ia-ti sfaturile aduna-le si vara-ti-le in dos ipocrit limbist ce esti. eu niciodata nu i-am vb urat acestui om pana sa nu ii atrag consecutiv atentie privat de una alta. nu iti vara tu nasdul in fundul lui sau al meu. de el nu stiu ,dar la mine nu ai voie.

banararea am zis eu demult ca mi-o doresc nu o zici tu neam prost ce esti. si nu eu il faceam in fel si chip cu prietenii brigadieri si ma amuzam pe seama lui si brusc ii iau capu pulii pe limba ca m-am saturat sa debarasez mese si vin sa cersec un job. 

eu il sfatuiesc sa nu dea nimic unui drogat carer stie sa isi serveasca masa si sa o stranga nici macar sa o pepare, sa ii ruleze un joint si atat. si il sfatuiesc ca daca insisti sa ii iei capul penisului in gura sa ti-l vare asdanc si apasat pana in amigdale si apoi sa iti spuna ca nu are posturi disponibile.

unde ca luni, ani de zile vba ca-i manelist, ba ca-i sarmalagiu, ba ca ii zgarcit, ba ca are gusturi indoielnice, ba ca plm si acum ca vrea ceva de la el ii face rim? bai asta marsh la mese, vezi ca i s-a golit cuiva paharu. vrei alt job, nicio pb, invata sa faci chestii inainte si sa fii si om. adica sa ai coloana vertebrala sa nu iti schimbi parerea drepre oameni in functie de interese personale. poate tocmai de asta nici nu ma baneaza, urat, frumos, gentil, mereu ii spun in fata cand e ok si cand nu e ok. am mai multa verticalitate si curaj decat 3 ca tine moldovica cu creier perpelit de iarba. si nici nu am coloana indoita de la prasitu la bunica. jet la mesele tale acolo pana inveti sa nu mai fii fake

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

dispari retardel. nu consum diazepam si nu am condsumaty vreodata si nu sunt de acord in general cu pastilele nici cand e vb de o raceala. retardel, nu am ganduri de sinucid3ere si stiu f bine ce e viata. si da inafara dfrorumului. ia-ti sfaturile aduna-le si vara-ti-le in dos ipocrit limbist ce esti. eu niciodata nu i-am vb urat acestui om pana sa nu ii atrag consecutiv atentie privat de una alta. nu iti vara tu nasdul in fundul lui sau al meu. de el nu stiu ,dar la mine nu ai voie.

banararea am zis eu demult ca mi-o doresc nu o zici tu neam prost ce esti. si nu eu il faceam in fel si chip cu prietenii brigadieri si ma amuzam pe seama lui si brusc ii iau capu pulii pe limba ca m-am saturat sa debarasez mese si vin sa cersec un job. 

eu il sfatuiesc sa nu dea nimic unui drogat carer stie sa isi serveasca masa si sa o stranga nici macar sa o pepare, sa ii ruleze un joint si atat. si il sfatuiesc ca daca insisti sa ii iei capul penisului in gura sa ti-l vare asdanc si apasat pana in amigdale si apoi sa iti spuna ca nu are posturi disponibile.

unde ca luni, ani de zile vba ca-i manelist, ba ca-i sarmalagiu, ba ca ii zgarcit, ba ca are gusturi indoielnice, ba ca plm si acum ca vrea ceva de la el ii face rim? bai asta marsh la mese, vezi ca i s-a golit cuiva paharu. vrei alt job, nicio pb, invata sa faci chestii inainte si sa fii si om. adica sa ai coloana vertebrala sa nu iti schimbi parerea drepre oameni in functie de interese personale. poate tocmai de asta nici nu ma baneaza, urat, frumos, gentil, mereu ii spun in fata cand e ok si cand nu e ok. am mai multa verticalitate si curaj decat 3 ca tine moldovica cu creier perpelit de iarba. si nici nu am coloana indoita de la prasitu la bunica. jet la mesele tale acolo pana inveti sa nu mai fii fake

da-te-n pula mea de diaree verbala

Vizitator
Postat

nu locuiesc cu parintii mei de la 19 ani nu ca tine care imparti aceeasi camera, dar macar ai schimbat patu. ai indesat cre' ca  2 de o persoana sa te declari independent. prost esti tu, nu eu, nsimtitule, vezi ca te zic la ma-ta si iar manci supa la plic 2 sapt. o sa imi postez eu vreodata pasarica public dupa ce ti le lungeste tie tentativa de pula suficient sa te autopenetrezi anal 

bitch:))  si nu mai pune 2 ? alaturate seemn de proasta educatie cum esti tu ca l-am vazut pe primul

marsh la futut de zdrente shu shu

http://1.bp.blogspot.com/-XNjSicjZw9Q/U0mxGeDpNyI/AAAAAAAAAko/GNV7oMp5K5c/s1600/poze+haioase+60.jpg

Postat

O sa te banez de o sa-ti sara pastilele din recipient,cand o sa ma puna pijicuts modorator,plus ka zis ca-mi da si 8050 de euro pe luna(muie miskine,o sa castig mai mult decat tine,saracie :) ),sper sa se tina de cuvant.

O sa umblu numai prin restaurante sa iau cina,si o sa te banez de pe ultimul model de smartphone care o sa apara pe piata,o sa-l iau la primul salariu.

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

O sa te banez de o sa-ti sara pastilele din recipient,cand o sa ma puna pijicuts modorator,plus ka zis ca-mi da si 8050 de euro pe luna(muie miskine,o sa castig mai mult decat tine,saracie :) ),sper sa se tina de cuvant.

O sa umblu numai prin restaurante sa iau cina,si o sa te banez de pe ultimul model de smartphone care o sa apara pe piata,o sa-l iau la primul salariu.

bem un şpriț dîn primu salariu ? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.