Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

:)))))))))

ai descris-o perfect pe rozkendra!!!!!!

Fereasca dumnezeu de cine o sa ia de nevasta o asa femeie !!!!!!!

nebunule inainte de miezu noptii ai postat pe aici, pe la 2 ai postat, pe la 5-6 ai postat. ti-a pierit somnu este? :))) ori brusc manifesti vampirism?

dormi printesa  ca asa ajungi ca imi faci serenade, sa mi le dedici pe aici, ete pt tine

• Oras:sud
Postat

Rozicooo, mamă ,oprește-te , nu vezi că râd toți că o să le plesnească diafragma și fierea in ei? Ponderea ta mai mică de simț al umorului nu te ajută deloc in astfel de cazuri . Ce-ai fumat ca să știe lumea și să evite ? Fă un duș rece/moderat , recitește ce ai scris și roagă pisicu să încuie topicul și să-l arunce pe Dâmbovița. Numai bine și sănătate pentru toată lumea !

• Like 2
Postat

Rozicooo, mamă ,oprește-te , nu vezi că râd toți că o să le plesnească diafragma și fierea in ei? Ponderea ta mai mică de simț al umorului nu te ajută deloc in astfel de cazuri . Ce-ai fumat ca să știe lumea și să evite ? Fă un duș rece/moderat , recitește ce ai scris și roagă pisicu să încuie topicul și să-l arunce pe Dâmbovița. Numai bine și sănătate pentru toată lumea !

:L))))))

sa le plesneasca sau sa palpite ce le-o vrea. ma doare nici in pizda de no namuri si ratati care stau cu bala la gura de nerabdare sa nu cumva sa piarda cxe am de zis. nu recitesc niciodata ceva scris, dar nu sufar de memorie scurta. si nici nu ma intereseaza. ce scrii tu acolo nici atat. am citit 2,3 cuv de la inc, 2 de la mij 2 ,3 fnale. who the fuck arew u too, ala de fluiera trenuri sa imi zici tu mie ce sa fac.? :)))) iesi tarash.

eu pe pisicuts nu-l rog absolut nimic. si nu iti convine iesi. e greu? iesi mucea! e topicu meu facut de mine, pot sa zic marsh pe el cuoi vreau cand vreau. inclusiv lui pisicuts. fa-ti tu topicu tau si cand vin eu pe el sa imi dau cu parerea imi poti rasp sa imi iau viteza de nu ti-o fi pe plac. tu plange acolo in dus senil de doru Amadei si lasa-ma pe mine ca-s ocupata pan ma tirez din RO. numa de plangerile tale de pizda anemica n'am chef. nu m'am ce face, n'am chef, got it?

Postat

Eu atât am avut de spus. Nu voi folosi un ton similar cu al tău. Iar dorurile mele mă privesc doar pe mine și nu le împart cu nimeni !

• Like 1
Postat

Eu atât am avut de spus. Nu voi folosi un ton similar cu al tău. Iar dorurile mele mă privesc doar pe mine și nu le împart cu nimeni !

si eu ti-am zis iesi pacaliciule si bate la usa cand parerea ta este solicitata.

se vede ca te-a caftit femeia doar de 2 ori inainte sa plece. 

ete la plictisitu asta l-a lasat exa nefutut si vine sa ma frece pe mine la cap, inchide usa dupa tine odata si nu te chinui sa zici la revedere

Vizitator
Reputație: 0
Postat

de la bube i se trage  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator worldoftanks
Postat

:laugh2

Uite aici talent!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:eek  :eek  :eek     :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Uite aici talent!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

alooooo care i-a pus webcam la pisicuts acas si nu m-a anuntat cand e live?  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

alooooo care i-a pus webcam la pisicuts acas si nu m-a anuntat cand e live?  :laugh2  :laugh2

pisi boobo ti-a dat si el muie , asa ca trebuie sa te multumesti cu lisandru in parc la ior

Postat

cest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la justitiaruVezi chiar si asa?

asta saracu de luni de zile e la ignore,dar vad ca se tot agita si latyra desi nu-mi amintesc sa ii rasp. indiciu nu te citesc asa ca degeaba te agiti ca o doza de cola scuturata.

dau de data asta dupa n+1 replici ale lui sa vad poate tot insista ca are ceva de spus. tot lamer neraspuns e. hai sa iti aruncf un os spumosule

ia-auzi mi-a dat la muie dar nu m-a intalnit si sansele sa se petreaca sunt cam aproximativ multimea vida? da muie imaginara cum ar veni. cand viseaza. tot e bine daca se trezeste terminat de dimi. 

ps esti in ignore. esti plicitisor si neimportant ca o zi de luni. nu ai haz. nici agresivitatea ta nu e notabila sau antrenanta. scurt nici dagut, nici taios, nimic nu faci. esti de necitit. adorm daca e sa dau cl;ick din an in pasti pe citeste si asa. tu nu tre sa bati la usa ca si klm si sa astepti sa fii poftit. neah, tu esti mereu neprimit si tot te agiti sa intri intepenit la o ferestra. ce plm il plagiezi pe vulpino?

Postat

cre ca ce se amuza thecat cum vede cum dau serve, crosee, directe non selectiv ori partenitor. neata catule ce fa'?

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

De ce este lumea rea aici?

Long shot, but, nu stiu, bre vypushko, de ce...

(edit - Roz o reusit sa ma faca sa rad ca prostu' cu laptopu-n brate, de se-ntreaba famelia "asta o fi capiat, ori ce plm...") :)

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

(edit - Roz o reusit sa ma faca sa rad ca prostu' cu laptopu-n brate, de se-ntreaba famelia "asta o fi capiat, ori ce plm...") :)

Long shot indeed.

Postat

tu care esti? spune repede si soptit ca nu mai zic la nimeni

am vazut eu ca esti mai in relash de ieri si iti tragi sufleul, adica sufletu asa mai ca de weekend. nu'i vipuska.....las ca rasul e sanatos. tw pwp eu ma pun sa fac o oala de tocanita pe care planuiesc sa o manc toata singura pana ma fac rotofea. o sa ma indop pana ce o sa tb sa ma rostogolesc daca doresc sa ma deplasez

Postat

tu care esti? spune repede si soptit ca nu mai zic la nimeni

Un simplu admirator stimata domnisoara :hihat

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Nu s-a sinucis inca?!?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pacat. =))

Citesc din joi in pasti pe aici, dar chiar ma gandeam ca asta ii mai lipseste. Sunt curios daca suna cineva la 112 cand subiectul nostru o sa ne santajeze ca se sinucide.

• Like 1
Postat

Ce rai sunteti :(

Ce aveti cu domnisoara? Mie dansa mi se pare dragalasa si foarte inteligenta.

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Saracii! Da si ei sa nu dea altii in ei.

• Like 1
Postat

Un simplu admirator stimata domnisoara :hihat

e reconfortant sa mai apara si un admirator civilizat la 10 hateri, cam asta e procentul.

multumesc atunci 

Postat

e reconfortant sa mai apara si un admirator civilizat la 10 hateri, cam asta e procentul.

multumesc atunci 

foarte trist in cazul asta. foarte urat :(

ca barbat ma simt de-a dreptul revoltat.

Postat

foarte trist in cazul asta. foarte urat :(

ca barbat ma simt de-a dreptul revoltat.

pe aici barbnati sunt un numar retrans. uite acum langa mine citeste unu mai jos, catu'

in rest sunt multe mopuri  :laugh2  la propriu, le place noroiu ca la porcusorii vietnamezi se pun in noroi si se tavalesc pana absorb tot noroiul. cred ca nu voi mai numi haterii maidanezi, latraci etc, ci mopuri. trebuie sa reinventam mereu

Postat

mai instarit sau coate goale?

ce faci mai petesti pt mine?  :laugh2  nici nu a ajuns omul cu un salut tu cauti sa-i faci cv-ul . asa ceva....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare