Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

moare rozkendra de invidie cand da de o femeie mai frumoasa ca ea si cu sanii mari si mai frumosi. Ii sare repede mustarul :))))

da bobo nu mai pot de oftica. mai am putin si imi explodeaza fierea :)))

acu eu stiu ca tutot ma iei peste pciior ,dar daca vrei sa nu ne certam si sa fim prieteni nu ma ma pune pe picior de  egalitate, superioara sau inferioara cu zdrente care ma fac sa vomez. sorina mai e cum e fizic desi e baba dar coryna si mai ales crater asta dulap uman, Doamne scarboasa ester, pe bune.si coryna mai are celulita pe aici pe acolo dar eu nu am mai vazut nici pe net nici real nici macar in celeb pics din alea trucate femeie cu gropi de celulita ca milka asta. nu mai atata sharpeyu si las-o sa faca foamea la ea acolo pe topicu ei de bacau

ma jignesti pana in ultimul atom cu glume din astea. 

stop it kitten

Postat

ceva potrivit :

n-ai tupeu sa-mi trimiti pupic aici in vazu' tuturor 

:laugh2  :laugh2

• Oras:Bacau
Postat

prevad un video cu cim postat in viitorul imediat lolz

prevad un video cu cim postat in viitorul imediat lolz

Zi frumusete rară accepti?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

acu eu stiu ca tutot ma iei peste pciior ,dar daca vrei sa nu ne certam si sa fim prieteni nu ma ma pune pe picior de  egalitate, superioara sau inferioara cu zdrente care ma fac sa vomez. sorina mai e cum e fizic desi e baba dar coryna si mai ales crater asta dulap uman, Doamne scarboasa ester, pe bune.si coryna mai are celulita pe aici pe acolo dar eu nu am mai vazut nici pe net nici real nici macar in celeb pics din alea trucate femeie cu gropi de celulita ca milka asta. nu mai atata sharpeyu si las-o sa faca foamea la ea acolo pe topicu ei de bacau

stop it kitten

Fa mai du-te in slbz....vezi ca m-am mai luat eu de tine? Am celulita? da am la pizda,tu ai gauri pe maini,te uiti ca Narcisa a lu guta,cu un ochi in pula la motan si unu ma cauti pe mine sa vezi daca am celulita...!

Am celulita sun grasa,dar macar nu sunt nebuna ca tine sa injur pe cineva de morti ,de raniti si dupa sa il ling in cur''bobo,meaw,dady'',....ca un copil hanidcapat....vezi ca ai anunt pe internet....care site ,nu mai tin minte... :laugh2

• Like 2
Postat

Fa mai du-te in slbz....vezi ca m-am mai luat eu de tine? Am celulita? da am la pizda,tu ai gauri pe maini,te uiti ca Narcisa a lu guta,cu un ochi in pula la motan si unu ma cauti pe mine sa vezi daca am celulita...!

Am celulita sun grasa,dar macar nu sunt nebuna ca tine sa injur pe cineva de morti ,de raniti si dupa sa il ling in cur''bobo,meaw,dady'',....ca un copil hanidcapat....vezi ca ai anunt pe internet....care site ,nu mai tin minte... :laugh2

Cred ca si tu vrei sa iti faci reclama pe spatele ei =))

Vizitator
Postat

Cred ca si tu vrei sa iti faci reclama pe spatele ei =))

Cu siguranta,,,,,ma mir ca nu a bagato matanu in filmuletu de promovare al siteului :laugh2

Postat

M-am ţăcănit şi eu ! Ce, numai unii ? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

esti ultima persoana de la care ateptam sa vad o menea postata :laugh2 wtf?!!! ?? loool

Vizitator pustiu84
Postat

stop it kitten

Nu crezi ca ai mers asa umpic prea departe? In alta ordine de idei...acum 3 zile il injurai pe motan de morti si familii si acum mai ca nu esti dispusa sa-i faci o felatie...esti bipolara cumva? :)

Postat

Cu siguranta,,,,,ma mir ca nu a bagato matanu in filmuletu de promovare al siteului :laugh2

Asta mai lipsea =)))

Vad ca n-are curaj sa-mi accepte provocarea =))

Buna aia cu narcisa a lu' guta , parca-i sora ei :no2

Postat

Nu crezi ca ai mers asa umpic prea departe? In alta ordine de idei...acum 3 zile il injurai pe motan de morti si familii si acum mai ca nu esti dispusa sa-i faci o felatie...esti bipolara cumva? :)

E o pula .

O pupincurista =))

Vizitator
Postat

Asta mai lipsea =)))

Vad ca n-are curaj sa-mi accepte provocarea =))

Buna aia cu narcisa a lu' guta , parca-i sora ei :no2

Motanu sa o bage dracu aici,,,,sa obtina publicitatea dorita

Postat

Nu sunt si stie de ce eram extrem de nervoasa si suparata pe el. PE EL! nu pe Pustiu, pe x, y z

Daca sunt dispusa sau nu sa-i fac mi-e ca nu prea te priveste, nici pe tine, nici ceilalti curiosi. 

Acum nu pot sa iti raspund nepoliticos pt ca si cand mi-ai contestat iesirile ai facut-o civilizat :) Dar nu te baga in asta,u acum, nu aici, da-i un skip la asta, trust me :) asta asa ca sa ramanem useru rozkendra cu useru pustiu84 in aceeasi parametrii civilizati :) este ceva chiar personal si fiecare care si-a luat o injuratura aici a fost dupa n+1 cartonase galbene cu mine.

peace!

Vizitator
Postat

Pentru "de evitat"?  :laugh2

Sa inventeze rubrica ''rozete cu dubla personalitate''...ea si inca una se incadreaza acolo  :laugh2

Postat

Sa inventeze rubrica ''rozete cu dubla personalitate''...ea si inca una se incadreaza acolo  :laugh2

Sa-ti fie rusine daca te gandeai la cine ma gandeam si eu =))

De a 2 a zic :)

Vizitator
Postat

Sa-ti fie rusine daca te gandeai la cine ma gandeam si eu =))

De a 2 a zic :)

Da-mi un p.m sa vad daca suntem pe aceasi lungime de unda.. :blushing2

Vizitator
Postat

Mai rade de craeterele mele..,...,dar pe ea nu se vede :laugh2

post-124552-0-29888200-1458568345_thumb.png

• Like 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

OK! Deci dilia se pregătește să facă copii...!?!?! Are deja câteva scenarii alternative și nu e hotărâtă... Deci, dacă vă trebuie și mai multă demență, accestați "cine pula mea e rozjegndra" de pe subforum...

I'm fucking speechless.,,

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.