Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

o sa deschid topic la timpul potrivit si o sa facem preselectie.

rozkendra e scoasa din joc ca are sanii mici,lasati si triunghiulari de exemplu

Hai ca deja stim din surse sigure (acum nu stiu cate pagini) ca te insori anu' asta!  :laugh2

Da' nu recunosti ca o pierzi pe... puncte, puncte. :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Back home
Postat

BA DIN CONTRA. M-AS BUCURA SI AS VREA DOAR SA SE FI PETRECUT MULT MAI REPEDE

Asa zici acum donsoara, dar nu cred ca ti-ar pica bine ... in fine !

scz de caps cred ca am sprijinit cotu aiurea.......

Stai linistita, sunt obisnuit sa se tipe la mine ... in special pe forum ! 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Asa zici acum donsoara, dar nu cred ca ti-ar pica bine ... in fine !

Stai linistita, sunt obisnuit sa se tipe la mine ... in special pe forum ! 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

e cand tip in scris o fafc si fara litere3 rosii, caps sau semne de punctuatie repetetate excesiv. . ideea e ca stai chill da adevarul ca cred de oftica iti dai seama. 

nu e pb, daca nu ma baneaza lipitoarea asta, ma va bana mod. am avut grija sa formulez vreo 2 pmuri pline de dragalasenie{pe drq}, le-am sters de vreo 2 ori inainte sa trimit,dar tot am trimis. omu nu mi-a facut nimic si nici nu am interactionat cu el sa il iau la diverse trivialitati,dar sa vina mod sa ma baneze daca asta nu-i in stare.

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

dar cine mortii ma-tii te vrea manelist cocalac si trecut ce esti. numai o tarfa ieftina sau o depravata trasa gratis de tot culeasa dintre lautari tigani iti permiti tu. si alea daca le platesti. se vede ca esti un ex nerd care trebuia sa isi traga ceva site unde sa fie admin sa il linguseasca niste muierici pt unu altu avantaj. spune sincer  prostutule nerdule cate fete ai avut in liceu. pun pariu ca daca era sa abordezi o fata iti tremura glasul odata cu genunchii , such a mo fo loser :))) sanii mei sunt sferici nu triunghiulari si nu te-as lasa sa ma atingi nici cu un deget daramite cu pula nici daca brusc te-ai reincarna in Olivier Martinez. ieftinatura manilista si cocalara, nu as iesi cu tine la un suc,daramite sa candidez la ceva.auzi la asta, parca nu este destul ca trebuie sa mint cu jobul meu desi detest mincviuna si ma oboseste. sa mai trebuiasca sa mint si in cazul astuia daca in caz de aliniere a planetelor m-ar intreba lumea cu ce se ocupa, cocolarul eventual langa mine. ahahah ce gluma buna. nu ma asociez cu asa ceva . numai aici esti important si in capul tau, cu oamenii cu care ies eu cand ies ai fi o rusine. marsh. in caz ca ai pb sa intelegi comenzi scurte si rapide cum ti-am zis la prima ta replica cand ti-ai postat maneaua tipica de cocolar, ma vad silita sa ma repet. marshhhh

si apoi ce atata tot sa iti fac jocul, ia poftim de vb singur de acum, eu nici macar nu te mai bag in seama, pufos prostut ce esti

de ce esti tu suparata pe viata rozkendra

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

e cand tip in scris o fafc si fara litere3 rosii, caps sau semne de punctuatie repetetate excesiv. . ideea e ca stai chill da adevarul ca cred de oftica iti dai seama. 

nu e pb, daca nu ma baneaza lipitoarea asta, ma va bana mod. am avut grija sa formulez vreo 2 pmuri pline de dragalasenie{pe drq}, le-am sters de vreo 2 ori inainte sa trimit,dar tot am trimis. omu nu mi-a facut nimic si nici nu am interactionat cu el sa il iau la diverse trivialitati,dar sa vina mod sa ma baneze daca asta nu-i in stare.

Donsoara sa-ti vand un pont ... gratis ! Mod1 este cine crezi ... aud ? ... tot motanu ...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Asa-i ca-i pervers ?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Donsoara sa-ti vand un pont ... gratis ! Mod1 este cine crezi ... aud ? ... tot motanu ...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Asa-i ca-i pervers ?

=)) in lumea ei roz...mod 1 este dobre
  • Like 4
  • Administrator
Postat

Postat

de ce esti tu suparata pe viata rozkendra

nu-s deloc suparata pe viata, ba chiar astept sa scap odata de tine ca sa ma bucur de ea si de felul meu voios de a fi. asa ca te-am sfatuit deja sa gasesti pe altcineva de pe seama cui sa tragi de niste clickuri. imi doresc sa nu fiu asociata in niciun fel cu acest frum, nici macar ca nickname. adica simt o neplacere ca eu sa mai apar aici cu nicknameul rozkendra. spamul compulsiv de vreo 2 ori cu linkul concurentei nu mi-au exprimat destul de clar si graitor vointa? si vreau sa nu mai existe subf meu, pe langa banartea contului.

si vreau sa ma lasi in pace si ca userul pisicuts sa nu mai aiba atatea comentarii cand vine vb despre userul rozkendra. m-am saturat de tine, in ultima luna cred ca 90% din postarile tale contin cuvantul rozkendra. nu mai vreau!

nu am nimic nici chiar cu tine, nu-s suparata gen, dar nu vreau sa fiu asociata cu tine in niciun fel si cu nici un alt user de aici. asta inafara celor care imi au emailul. ce o fi asa greu de priceput?n'am. chef de tine, respect, placere disponibilitate, n'am . nimic n'am. cautati alt user vedeta,hai cu nu e greu :)

Postat

Asa-i ca-i pervers ?

posibil si probabil. nu pot crede ca un admin nu isi verifica pmul cam 24 ore si mod apare sa fii citit acum acel pm dupa ce am anuntat aici, si a parasit conversatia :laugh2 pana sa nu anunt aparea nu a citit inca. acu daca is persoane diferite hai cu banul si oricum nu a fost ceva personal :laugh2

Postat

User vedetă...!?!?!

cu ghilimele evident. ideea este ca forumul asta ma plictiseste teribil. am fost dezamagita da si furioasa si pe piscuts, as fi nesincera sa spun contrariu. dar acum mi-e complet indiferent si ar fi dragut sa imi baneze nicknamul. si da se poate sa nu mai intru si evident plec curand si chiar asa voi face. doar ca pe langa absenta efectiva imi doresc elimniarea nickului meu si al subforumului. hai ca nu e greu de priceput 

• Administrator
Postat

User vedetă...!?!?!

femeia traieste in lumea fanteziei :))

nu-s deloc suparata pe viata, ba chiar astept sa scap odata de tine ca sa ma bucur de ea si de felul meu voios de a fi. asa ca te-am sfatuit deja sa gasesti pe altcineva de pe seama cui sa tragi de niste clickuri. imi doresc sa nu fiu asociata in niciun fel cu acest frum, nici macar ca nickname. adica simt o neplacere ca eu sa mai apar aici cu nicknameul rozkendra. spamul compulsiv de vreo 2 ori cu linkul concurentei nu mi-au exprimat destul de clar si graitor vointa? si vreau sa nu mai existe subf meu, pe langa banartea contului.

si vreau sa ma lasi in pace si ca userul pisicuts sa nu mai aiba atatea comentarii cand vine vb despre userul rozkendra. m-am saturat de tine, in ultima luna cred ca 90% din postarile tale contin cuvantul rozkendra. nu mai vreau!

nu am nimic nici chiar cu tine, nu-s suparata gen, dar nu vreau sa fiu asociata cu tine in niciun fel si cu nici un alt user de aici. asta inafara celor care imi au emailul. ce o fi asa greu de priceput?n'am. chef de tine, respect, placere disponibilitate, n'am . nimic n'am. cautati alt user vedeta,hai cu nu e greu :)

Multe pretentii ai tu, asa-i ?

pre_1458394569__readimadge.jpg

• Like 2

Postat

sa i-l dea corinei ca pe ea o incanta ideea parca sau altei doritoare mai era fata aia ana mada care a zis ca vrea. sunt candidate. nu vad de ce s-ar agata cu dintii sa nu imi respecte dorinta.....

Postat

femeia traieste in lumea fanteziei :))

Multe pretentii ai tu, asa-i ?

pre_1458394569__readimadge.jpg

daca esti obraznic, prost si iar iti faci clickuri pe spinarea mea ia la mwe si vorbeste singur labare. flit si ignore. al drq si cocalar si tocilar. se contrazic intre ele, de asta esti ca om o gluma proasta, esti 2 deficite alaturate si te crezi si realizat  :laugh2

• Like 1
Postat

daca esti obraznic, prost si iar iti faci clickuri pe spinarea mea ia la mwe si vorbeste singur labare. flit si ignore. al drq si cocalar si tocilar. se contrazic intre ele, de asta esti ca om o gluma proasta, esti 2 deficite alaturate si te crezi si realizat  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  ... asta deja este ura !

• Like 2
  • Minus 2
  • Administrator
Postat

ma sugi de cap :))

• Like 5

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  ... asta deja este ura !

Nu-i mah ca nu am zis-o cu intentie rautacioasa. nu am zis-o cu intentie, am zis-o cu directie, se vede ca nu m-ai prins si nu esti familiarizat cu stilul meu. eu am zis exact cum percep, fara resentimente. acum ma scuzi ,dar nu voi mai raspunde deloc. sa isi faca saprofitu asta sugaci rost de circ cu altcineva, cum i-o placea sa ii faca jocul. eu nu imi doresc asocierea ca acest persoana ori user si nu chiar nu simt deloc placere sa il jignesc. ii zic asa in sila..... in fine, weekend frumos tuturor si nu mai citati ca nu rasp

• Like 1
Postat

viseaza tu incontinuare, dar nu imi spune ca vreau sa imi pastrez cina digerabila deseara. hai ia-ti viteza

paaaaa

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Bag eu de seamă ca te ține motanul inchisă undeva şi te pune să postezi. =)) Dă şi tu un sms la 112, dacă nu poți suna,să vină cineva să te salveze. =))

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Hai ca deja stim din surse sigure (acum nu stiu cate pagini) ca te insori anu' asta!  :laugh2

Da' nu recunosti ca o pierzi pe... puncte, puncte. :)

pa toate nu le poate avea :)))) desi recunosc ca rozjega e o mare pierdere  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

castigai astazi fraiere bobitza un miligram de respect inapoi in fata mea ca ai avut tupeu sa te certi cu mine. de obicei dupa ce stie ca mi-a gresit ma lasa sa-l fac in toata felurile posibile si imp[osibile, se lasa maxim umilit fara cea mai mica riposta. credeam asa in sinea mea ca si-a facut transplant de jumatate de outz dedesupt de penisul ala mediocru, cat era in jur de vreo 16 il descriau fetele vizitate parca :laugh2 cat sa ma confrunte si sa prinda glas asa la un one to one 

asta pana sa citeze alti useri si sa ma barfeasca ca aceesi  tzatza florareasa cu ceilalti useri cum ca as fi fantezista , paiata simpatica in vazul tuturor, care pt un like si un click ar viola si o baba si ar posta filmuletu pe sistem de vaslui si ar pune si o poza cu un teac de 50 de euro ca bonus in caz ca cineva e reticent sa obtina un vot de simpatie. si sa arate cine e sefu pe aici, clovnule :laugh2  :laugh2

bitch ass pussy

Vizitator
Postat

...pulii

post-124552-0-35505200-1458397911_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.