Sari la conținut

o cunoaste cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Oricum...nui frumi ka vorbim di R2D2 pi topingu la inca o alta fata pi cari discutiili di ia lau compromis !  :no2

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

nu stiu daca as putea fi eu persoana potrivita pentru procesul de reabilitare, dar ,recunosc , am sfatuit-o sa incerce macar sa isi imbunatateasca atitudinea fata de client si sa se comporte matur.

de ascultat ,m-a ascultat de data aceasta cu atentie si rabdare , ramine de vazut cum va pune in practica sfaturile primite.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

barosane , vara n-am somn , nu prea dorm ,mai mult petrec.

la ora aia mergea mai degraba o ciorba de burta

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

amelico , trebuie sa te dezamagesc dar cretulina arata mult mai fresh decit mine, fara riduri , plina de energie  si spre surprinderea mea chiar cu chef de pula .

bineinteles ca dupa ce m-a futut nesperat de bine  mi-a transmis ca ii sint foarte nesuferit.

de parca nu stiam asta.

a fost putin dezamagita de cafeaua adusa de mine de la omv, ar fi preferat Starbucks dar cum la ora respectiva nu era sa fie s-a strimbat putin din cirnul-i nasuc si a inghitit-o.

in rest , numai de bine am platit partial cash si o parte in natura , nu a dat semne de graba , a fost o gazda foarte atenta .

chestie de detalii ...

se gindea sa introduca o mica reducere simbolica  de 10 la suta  pentru clientii  50 + , la plata cu cardul, dar asta dupa terminarea  sezonului.

Nu mai minții ca o sa te creadă :))

• Like 1
Postat

Nu mai minții ca o sa te creadă :))

Io nam o probliema sa il cried pi iel...io am o maaaari probliema sa ti cried vrodata pi tini. 

Oricum, nici tu nu iesti atit di proasta sa dai ku muci in fasoli cind vini Obi la tini. Atit di dusi nuca...da di o fi fost vrun amarit...flamind...cu gindu la chifle, cari nu i sie scula dupe placu tau ? Pi ala cum loi fi anpachetat di 450 pi ora ???

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

0736399430

post-172588-0-99532900-1470150686_thumb.jpg

post-172588-0-71985800-1470150687_thumb.jpg

post-172588-0-33243600-1470150688_thumb.jpg

post-172588-0-86031100-1470150688_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Vi la costinesti ?

cand vrei sa vin

Postat

Am avut placerea sa o cunosc pe domnita in urma cu 2 zile, locatia era curata miros frumos dar cald si este la etajul 3, am ajuns transpirat de atatea scari,o cheama lara, este draguta si sexy, sanii fermi si tari,baia curata, gel de dush si prosop curat, dusul facut impreuna cu ea,a inceput actiunea cu sarutari pe corp, oralul facut atent si incercari de deep, la normal este foarte stramta, cred ca este la inceput de cariera, se misca foarte bine si geme frumos

Locatie-8

oral-9

normal-10

ma facut sa revin, singurul dezavantaj este etajul

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.