Sari la conținut

Roxana, 0721 196 949

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Vă salut domnilor infideli.

Èšin să vă anunt că nu merită nici măcar să încercați această balabustă. Nu știu cum am putut să rămân la asemenea specimen;pe lângă dantura maronie neîngrijită, burta pătrată și tupeul de a-mi spune că am de ales intre o or@ sau o finalizare... Nicidecum plecare ðŸ˜, am zis să fiu băiat gigel și să i las bani de pâine fără prea multe filosofii. Nu că nu puteam pleca, dacă eram mai hotărât, dar câteodată pici in plasă... Asta e, nu am sărăcit cu 100ron, dar nu mă pot abține să nu fac public acest anunț. Suntem oameni cu pretenții totuși și ar fii păcat să ne înțepăm cu fomiste de centură.

Chiar nu vă recomand indiferent ce promite in anunț pe bătrânul site de publicitate local.

Toate bune si mult testorenon in vene!

• Like 3
Postat

Vă salut domnilor infideli.

Èšin să vă anunt că nu merită nici măcar să încercați această balabustă. Nu știu cum am putut să rămân la asemenea specimen;pe lângă dantura maronie neîngrijită, burta pătrată și tupeul de a-mi spune că am de ales intre o or@ sau o finalizare... Nicidecum plecare ðŸ˜, am zis să fiu băiat gigel și să i las bani de pâine fără prea multe filosofii. Nu că nu puteam pleca, dacă eram mai hotărât, dar câteodată pici in plasă... Asta e, nu am sărăcit cu 100ron, dar nu mă pot abține să nu fac public acest anunț. Suntem oameni cu pretenții totuși și ar fii păcat să ne înțepăm cu fomiste de centură.

Chiar nu vă recomand indiferent ce promite in anunț pe bătrânul site de publicitate local.

Toate bune si mult testorenon in vene!

• Like 1
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

alexsub ... asta este tipa la care ai fost ? ... poti detalia mai multe aspecte ?

post-165502-0-67586700-1458396475_thumb.jpg  post-165502-0-93146700-1458396478_thumb.jpg  post-165502-0-69478800-1458396481_thumb.jpg  post-165502-0-83886200-1458396484_thumb.jpg  post-165502-0-30802800-1458396487_thumb.jpg  post-165502-0-02064500-1458396490_thumb.jpg  post-165502-0-45820300-1458396492_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Da tati, asta e grozava.Are un cuțu mic in apartament(inofensiv) si o colegă cam plictisită in cealaltă cameră. Tipa e urâtă cu crengi frate, nu stiu ce dracu am avut in cap să rămân. După un oral care lasă de dorit,s-a plantat pe canapea si parcă a înțepenit așa ;telefonul suna, ea:"stai sa l pun pe silent" si îți dai seama că abia aștepta următorul client. Nu cred ca am stat mai mult de 15minute cu tot cu descălțat, dezbrăcat și mica atenția oferita cățelușului pufos.

Nu dau o notă neapărat, oricum nu mai am ce caută acolo.

• Like 3

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

da :slap2 de unde apar astfel de balabuste hidoase si stradale, numai bune de centura Targu Jiului sau a altor locuri de trista amintire ...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare