johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 21, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 21, 2019 4
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Martie 29, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 29, 2019 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 29, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 29, 2019 Mah cocostîrcule...ti ții di cocostîrcareala ??? :) 2
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Fata, la mine tot cu tranzit e,sa mor. Adicătelea, acasa sunt o doamna , curva sunt numai in deplasare.Mai pe sleau, la Constanta dau doar mana la pupat , in tranzit pup si dau la pupat tot .Cafea io as da, ca mi-e dor de o adunare d'aia de nebuni, da'mi-i frica tare,ca voi sunteti panarame si ma pacaliti si ma futeti! e hilar ca scrii asa ceva avand in vedere cu ce te ocupi. chiar si in gluma, tot n-ai cum s-o dregi 3 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Martie 29, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Martie 29, 2019 e hilar ca scrii asa ceva avand in vedere cu ce te ocupi. chiar si in gluma, tot n-ai cum s-o dregiAdplm...,esti irecuperabil! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 30, 2019 e hilar ca scrii asa ceva avand in vedere cu ce te ocupi. chiar si in gluma, tot n-ai cum s-o dregiIo is taaari curioasa cum dregi tu ca iesti un prost ? :) 2
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Adplm...,esti irecuperabil!Io is taaari curioasa cum dregi tu ca iesti un prost ? :) va e rusine ca sunteti prostituateaveti dreptate sunteti expirate 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Martie 30, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Martie 30, 2019 va e rusine ca sunteti prostituateaveti dreptate sunteti expirateBravo, mah ! Tine-o tot asa, nu te lăsa ! 3
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Bravo, mah ! Tine-o tot asa, nu te lăsa ! si-mi sugi si pula, daca tot stau pe la Constanta 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 30, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 30, 2019 Dak tat stai pila Constanta...tu mii !!! :))))))))))))
brettmarinaru Reputație: -28 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 care-s cele mai bine fete din CT? in afara de tine, se subintelege :laugh2 :laugh2 :laugh2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 31, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 31, 2019 Viezi cum iejti mah Brett...ci naspa iejti ?! Ma instigi cami fasi secs oral...io ma ud tată...si cind colo...tu ii fasi secs oral numa lu Pisicu. Si ala tio da deep nu vrajiala. :)))))))))) 4
larisssa Reputație: 8905 Postat Martie 31, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Martie 31, 2019 Se incordeaza el brett imediat si revine. E dependent de "siecsul oral" pe care si-l ia din toate partile,directiile si ppzitiile. 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 31, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 31, 2019 Gatah...sio revenit dija nesatulu !!! :)))))) Acuma vria sai suga din nou pula lu blanosu ca Brettmarinaru2 ! Mah...cit di nehaliti poa sa fii uni ??? Chear in halu asta...muiii...muiii...muiii...si moka ???!!! :))))))))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 2, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 2, 2019 Deseori mise reprosiaza ca nu primesc mesaje noi in PM...si ca nu poate comunica lumili cu mini. Asa ca desori trebe sa mapuc sa fac curat si sa moi sterg din mesaje. Probliema mia ie ca muuulte dintre iele au o semnificatie profunda pientru mini...am dezvoltat un atasamient sentimental major...cari ma fasi sa ma ud di fiicari data cind le recitesc. Ie ca o cutiie veche di pantofi...pi cari am legato cu o funda roz...si in cari tin tăti scrisorili di dragostie pi cari leam primit dea lungu anilor. Va redau una dintri ieli... Nu am sa va dizvalui numili flacaului...dar ie un colieg futator dila Bucuriesti, activ si acuma...si pi cari am sal botez "Ambitiosu" !!! Ambitiosu: "cand vii in buc?"Amelia: "Poi si acusa sint an Bucuresti. Di ce?"Ambitiosu: "oo ce bine .. vreau sa te vad :D :* :* pupici :* :*"Amelia: "Io tiam antribat di ce...si oi raspus...da ti moi antrieb: tu iesti foarti foarti sigur ???:)))))"Ambitiosu: "vreau sa te vad" Citiva minuti moi tirziu...pentru ca nu iam raspuns instantanieu... Ambitiosu: "ai adormit?"Amelia: "daaa...mo furat mos ene o leaka...da ma trezit iubi ku o besina di rang mondial. ok...am priseput...vrei tu sa ma viezi...da ca sa se poata...trebe sal fraeresc pi iuby...ka altfiel ni rupi capu la amindoi. di cie vrei matali asa di tari sa ma viezi? vrei sa ni futem?"Ambitiosu: "daa.. vreau sa te fut"Amelia: "Ci frumi !!! Imi plasi maxim sa fiu dorita. Da tu sti ka io nu ma moi fut pi bani...doar din plaserii !!!;)"Ambitiosu: "hai sa ne cunoastem :D"Amelia: "Hai !!! Buuuna...io is Amelia...zodia sagietator...frumi si secsi si maaari divoratoare di secs !!! Tu?"Amibitiosu: "sunt Cxxxx...sunt zodia varsator..frumos,brunet, te vreau in pat..si vreau sa te cunosc. te pup dulce :* :* jos"Amelia: "Buna Cxxxx !!! Ia zimi...iesti evoluat din punct di videre secsual? Ai mintea libera, dieschisa la nou??? Iesti genu aventuros si nieânfricat??? ;)"Ambitiosu: "DAA <3"Amelia: "bravo la tini !!! zimi si mii...iesti atit di dischis incit sa sari pi ambili parti ali gardului ? ;)"Ambitiosu: "nu am inteles nimic" Flacau credi ca o inteles intrun final...si precizeaza... Ambitiosu: "aa..plm eu zic ca sunt bun...incercam daca vrei"Amelia: "adika...nu ti impiedika nimika dila un iepisod secsual di iexceptiie, nu ? nu contiaza, fumei, barbati, transexuali, asexuali...iti plasi fututu ku tati, nu ???"Ambitiosu: "cu tine vreau :D"Amelia: "iesti ambitios !!! :))))))" Acuma zicieti si voi drajiii miei...cum sa sterg io din arhiva asa capodopere???!!! :) 3
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2019 Postat Aprilie 2, 2019 Ma tot intreaba lumea cine is. Am zis sa va lumresc. Io sint U. (de la numele de familie) L. di la Luiza si Amelia. Am fost si io coarda da mam lasat. Mam facut cuminte. Adika am aterizat un guster si ma tine cucoana acasa. Baiui ca nu prea ma lasa sa ies si io as cam da cu curu si din placere ca mi place pula. O fata mia zis de saitu asta si am citit multa vreme cine si ce. Multi prosti da si multe proaste. Da ma distrez si io cat pot ku voi. Daca nu va placi o sa plec da io zic ka nu deranjez pe nimenea. Nu ma bag pe topigurile fetelor ka si io am fost la produs si daca aveam toping nu mi convenea sa se bage vro zdreanta. O sa mai invat io pi toata lumea de aicisilea si o sa fie mai usor. Nus musca sa trag la cacat da nici nu pot sa rezist cand vad un prost si komentez. Da ie o tara libera cica. Asa ka nu aruncati cu petre ka nam omorat pe nimenea. Da de ce nu te lasa sa iesi? Mi-ar place si mie sa imi dai cu curu in pula :blushing2 1
Vizitator freeway1 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2019 Postat Aprilie 3, 2019 Amelicooo.....ia o pauza fato! Iar se cearta ăștia pe lindicul tău! Vezi ce faci sau cum faci si linistete-i! P.S.-Vezi sa nu afle iuby cand faci asta! 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 4, 2019 Da de ce nu te lasa sa iesi? Mi-ar place si mie sa imi dai cu curu in pula :blushing2Epic ! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2019 Eeeee...Futaciosuieditat fasi pi jmecheru acuma ! O uitat ca si iel cindva dorea sa ma iubi pi mini...rau di tat...da io cazut fisa intre timp !!! :))))))))))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2019 Auzi colega cu Pumpkinu...cum fasim sa schinban niscai vorbe ân privat? ;) :))))
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 4, 2019 :))))Si eu vreau cu tine in privat. Scrie-mi pe wtsapp ,ca mi-e lene sa caut conversatia, pliiiiiiiiz 0786645492- ca sa te scutesc de pierdut timp. 1
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Auzi colega cu Pumpkinu...cum fasim sa schinban niscai vorbe ân privat? ;) iti da larisssa nr 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 4, 2019 Gata...sa marcat. Fasim telefonu fara fir!!! :)))))) Fey...ti sun moi tirziu...ca vini iuby la ciorba acuma si iara ma fasi centurista curva bagaboanta daca ma prindi ca stau la taclali cu tini !!! Cica ma influientezi negativ !!! :)))))))
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 4, 2019 Gata...sa marcat. Fasim telefonu fara fir!!! :)))))) Fey...ti sun moi tirziu...ca vini iuby la ciorba acuma si iara ma fasi centurista curva bagaboanta daca ma prindi ca stau la taclali cu tini !!! Cica ma influientezi negativ !!! :)))))))Nu suna,ca sunt infipta! Si sunt la Iasi, aproapi di bacau' tau,stii ca astia p'aici sunt cu chielisica dracu pi iei,nu accepta "demaraje" .Scrie pe wtsapp sau sms. 1
Postări Recomandate