Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:pe unde ma poarta gandu'
Postat

Nah Amelio sa te mai iei de fratele Uzzi. A facut istorie ! :)

cu tot cu fratili (cum ar zice nenea ul.amelia) post-210836-0-74705200-1466754516_thumb.jpg

• Oras:Constanța
Postat

Cie istorie ? Nu la ma riecunoscut mamica lui cari lo fatat ? :)

2013 Iasi 2014 Cluj 2015 Sibiu 2016 Bucuresti Toate la forza ZU. Teoria conspiratiei functioneaza pt el are baieti peste baietii la care apeleaza a venit si politia cu munitia :)
  • Oras:Constanta
Postat

Bugule..sa dea dreaq di antelieg io civa din cemi spui !!! Zi frati..tii iti plasi pizda ?

• Like 2
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Zi frati..tii iti plasi pizda ?

Zic io, zic io.... ÎI PLAŞIIIIIII!

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

2013 Iasi 2014 Cluj 2015 Sibiu 2016 Bucuresti Toate la forza ZU. Teoria conspiratiei functioneaza pt el are baieti peste baietii la care apeleaza a venit si politia cu munitia :)

https://media.giphy.com/media/E2USislQIlsfm/giphy.gif

Postat

Poi atunsea zi fratili mieu di pizda...di futut...di muie...dara lasama ku Uzi tau, ka ma perzi pi aratura !

:)

• Like 1
Postat

Poi atunsea zi fratili mieu di pizda...di futut...di muie...dara lasama ku Uzi tau, ka ma perzi pi aratura !

:)

Da daca iti zishea de nisti "Audio Falticeni" sau di "Zorile din Galati" parca-l mai intelegeai, ai?!?

Postat

Na, poftim si tzan' di colea:

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Daca si "uzzi" a facut istorieeeeeeee...sa-l dam in pula noastra pe Fane Babanu'!!! 

Pai uzzi nici nu stie ce-i aia istorie, cum dracu s-o mai si faca???  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

Tare asta, parol!!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Eu am auzit ca Amelia ar avea oua  :blushing2

Ai dreptate!! Eu am cumparat de la ea, le da ieftin tare, n-are concurenta pe piata!! Si sunt d-alea..."organice" ca la Crazy pe terasa!!!  :iagree  :iagree

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Poi ieri am halit nisti oo Beniedict organici la Crazy pi terasa ! Parol ca au fost buni...da so scapat americanu din bucatarii la pria multa sari !

;)

Postat

Apoi sa stii ca ie buni ouli acelia di la Crazy!! D-aia o si zis fratili!! ;)

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ba, mai lasa-ne in pulili noastre cu dragostea ta. Ascunda-te si tu pana te maturizezi, te rog.

Domnule ddpof nu sunt bulangiu! Dar daca unii n-au "creier" si nu pricep caterinca mea asta-i viata....
Postat

Bugule..tu sti ka tu iesti bulanu mieu preferat..da ti rog io mult..schimba fratili mieu si tu ku alt cd ! Moi skimba muzica, sau macar albumu si solistu ! Io ti tot antrieb di pizda..tu tot Uzi, Uzi. Ia zine tu ci iai facut la pizdulicea aia alu Larissa ultima oara ! Ia sauzim si noi civa di curve si curvari !

;)

• Like 1
Postat

Domnule ddpof nu sunt bulangiu! Dar daca unii n-au "creier" si nu pricep caterinca mea asta-i viata....

Vezi sa nu te indragostesti pan' la urma, asa la caterinca.  :))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vezi sa nu te indragostesti pan' la urma, asa la caterinca.   :))))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Tare asta!!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Bugule..tu sti ka tu iesti bulanu mieu preferat..da ti rog io mult..schimba fratili mieu si tu ku alt cd ! Moi skimba muzica, sau macar albumu si solistu ! Io ti tot antrieb di pizda..tu tot Uzi, Uzi. Ia zine tu ci iai facut la pizdulicea aia alu Larissa ultima oara ! Ia sauzim si noi civa di curve si curvari !

;)

In nici un caz nu pot schimba trupa ! I-ascult de 17 ani merg la concerte de 10 ani. Ps: pe fratele Uzzi nu l-am mai vazut din mai 2015 la Ovidiu a avut niste "afaceri". E ultima postare care o fac pe pagina ta Amelia :)
Postat

Iesti un bulangiu ! Cind sa mandrogostiesc si io di tini...tu imi dai flit ! :(

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...