cristi bug Reputație: 1042 Postat August 27, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 27, 2016 Exclus! M-am intalnit cu donsoara face to face la 3 concerte, dar nu ma atrage.
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 27, 2016 Daaaa...asaaaa...tu criezi ka ia ii atrasa di tini ? 1 7
corsar Reputație: -301 Postat August 27, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 27, 2016 Exclus! M-am intalnit cu donsoara face to face la 3 concerte, dar nu ma atrage.https://www.youtube.com/watch?v=KFZX6kkD734&index=130&list=PLXb8MOajlB8UHbYqThUitCQINAdgt5Lrn 1 3
cristi bug Reputație: 1042 Postat August 27, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 27, 2016 ATENTIE cei care aveti drum pe la stadionul Farul ocolitil si imprejurimile misuna sobolanii peste tot!
corsar Reputație: -301 Postat August 28, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 28, 2016 nu am nici o preblema sa ma intalnesc cu tine sau cu oricine de aicidaca tu consideri ca cei mai multi care apeleaza la aceste servicii sunt niste pizde mici te inseli amarnic. niste pizde mici nu-si permit sa cheltuiasca lunar cateva mii de euro pe serviciile unor prostituate. stai linistit in viata de zi cu zi nu suntem niste LACHE. Cei mai multi cauta sex fara obligatii. Nimeni nu are de dovedit nimic si nu cred ca unii se considera ca sunt cineva cand fut o prostituata (ai o perceptie gresita)esti baiat destept si cred ca te prinzi repede de ce pentru o persoana (potenta financiar, publica sau cunoscuta in anumite cercuri sociale) este mai convenail sa apeleze la servicii sexuale platite decat sa-si faca o amanta.
man@work Reputație: -2088 Postat August 28, 2016 Oras:. Oras:. Postat August 28, 2016 ATENTIE cei care aveti drum pe la stadionul Farul ocolitil si imprejurimile misuna sobolanii peste tot!in ce divizie ?
cristi bug Reputație: 1042 Postat August 28, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 28, 2016 in ce divizie ? 3, dar sa vedem daca escrocul Giani scapa clubul de faliment pana pe 3octombrie.
kritiquews Reputație: 167 Postat August 28, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat August 28, 2016 ce treaba mai are giani, nu l-ati luat voi suporterii ?
cristi bug Reputație: 1042 Postat August 28, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 28, 2016 ce treaba mai are giani, nu l-ati luat voi suporterii ? 1. Eu n-am nici o treaba cu suporterii eu sustin vechea formatie nu cea facuta acum de cativa suporteri.2. Cand a preluat echipa in 2009 si-a asumat niste raspunderi nu acum cum a ajuns stadionul o ruina si misuna sobolanii!
corsar Reputație: -301 Postat August 28, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 28, 2016 1. Eu n-am nici o treaba cu suporterii eu sustin vechea formatie nu cea facuta acum de cativa suporteri.2. Cand a preluat echipa in 2009 si-a asumat niste raspunderi nu acum cum a ajuns stadionul o ruina si misuna sobolanii!
corsar Reputație: -301 Postat August 28, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 28, 2016 3, dar sa vedem daca escrocul Giani scapa clubul de faliment pana pe 3octombrie.
corsar Reputație: -301 Postat August 28, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 28, 2016 1. Eu n-am nici o treaba cu suporterii eu sustin vechea formatie nu cea facuta acum de cativa suporteri.2. Cand a preluat echipa in 2009 si-a asumat niste raspunderi nu acum cum a ajuns stadionul o ruina si misuna sobolanii!
parinteletanasescu Reputație: 1 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Telefon: [email protected] Oras:Balaceanca Postat August 28, 2016
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 31, 2016 Io acuma am vazut.... Baaaaaaa....ciei ku chitchatuiala aista pi topingu mieu ??? Voi navieti atitea lokuri undi sa va anjurati ? Ia gata...valea di aci ! Sa nu va mai prind ka fasiti offtoping pi topingu mieu ca va smulg floci ku pensieta ! Sa lasam lok la ricenzii...mincamiati lindiku !!! ))))))) 3 7
cristi bug Reputație: 1042 Postat August 31, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 31, 2016 Poate fratele....sa ti-l linga eu in nici un caz. Apropo s-a mutat o bunaciune de blonda in cartier si ce Mercedes are. Asta sa ma plateasca zilnic si i-as linge savarina
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 31, 2016 ASa da Bugule...ai voie sa vb di blondi noi pi topingu mieu. Moi alies alia kari au fantezi ku tini si vor sa ti platiasca pientru siervicili tali siexuali ! Sau makar sa ti labareasca !!!
corsar Reputație: -301 Postat August 31, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat August 31, 2016 Poate fratele....sa ti-l linga eu in nici un caz. Apropo s-a mutat o bunaciune de blonda in cartier si ce Mercedes are. Asta sa ma plateasca zilnic si i-as linge savarina Daa frateee,dar fata a facut cu muia banii aia de Mertzan ....si tu vrei sa lingi doar savarina ? 1 3
cristi bug Reputație: 1042 Postat August 31, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 31, 2016 Daa frateee,dar fata a facut cu muia banii aia de Mertzan ....si tu vrei sa lingi doar savarina ? Nea Corsare as vrea eu sa gasesc una ca ia sa ma intretina pe banii ei si eu sa-i ofer placere zilnic. 1 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 31, 2016 Bugulie...io tiam poviestit vrodata cie bogata sint ???
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 31, 2016 Ia zi....tu ai limba aspra cumva ??? 1 7
cristi bug Reputație: 1042 Postat August 31, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 31, 2016 O las pe Larissa sa raspunda
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 31, 2016 Bugulie...gata...ti tai di la lindiku mieu di tat !!! Pai...in zeama mia cremoasa cimi iese din cur dupe cie mam dat ku Hemorzon...tu ai Rispect pientru zdreanta aia ofilita si besita, la cari ii moi zisi si Doamna...si ku mini ti traji di sireturi ??? Gata...sa ti baji Uzi in zeama dacuma...io nuti moi dau din zeama mia !!!
cristi bug Reputație: 1042 Postat August 31, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 31, 2016 Ok sa stii ca noi 2 no sa ne mai vb o perioada. Mai intai l-ai atacat pe fratele....Pe urma domnisoara satena care mi-a facut laba pe plaja, iar acum te-ai luat de Sorina multe fete ar fi vrut sa fie ca ea sa stii ca eu prefer siliconatele! Ps.luna viitoare plec in concediu si o sa trec pe la zoo Oradea s-ar putea sa iau un urs & tigru si o sa vezi tu ce o sa ti se intample
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 31, 2016 Cio sa sie antimple...o sal suji pi urs...sio sal lasi pi tigru sati fak tea baggin cind iesti cu capu pisti marjinea patului !!! Baaa...aia ii dushmanka mia !!! Salicinata aia o vrut sami ia coltu di la cofietarii pi Magheru..ka sie kredea jmekera...pina iam tras un sut in pizda. Dak faru aviau jucatori cari trajeau suturi pi jumatati kum trag io..nu moi intra in falimient !!! Pa ! Poop !!! (Sa nu criezi cumva ca ari treaba cu un sarut) 3 7
corsar Reputație: -301 Postat Septembrie 1, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Septembrie 1, 2016 Nea Corsare as vrea eu sa gasesc una ca ia sa ma intretina pe banii ei si eu sa-i ofer placere zilnic.Bugule ,nu este greu sa gasesti ,dar mai intai tre sa cauti .Daca vei cauta ,vei gasi .Stii prea bine ce dotari trebuie sa ai ....tare si mare in pwla ,limba sa o faci ventilator ,etc. Nu spun ca nu este posibil ,dar incepe si tu cautarea .Am vazut multe babaciuni la volanul unor bolizi ,te dai si tu pe linga ele ,faci un sacrificiu ptr inceput si apoi poti culege roadele .Nu trebuie sa te invatam noi ,dar daca vei persevera vei avea si castig.Ambitie iti trebuie si ceva bun si tare intre picioare . Succes sa ai si mult curaj 2 3
Postări Recomandate