Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Tevili lu matali...ka io kear sper ka iubita ta nari si ia tevi...ci doar ka tio ajutat sa li curiti pali tali !

;)

Nu meai trimis poze ! :(

Postat

Postat Astazi, 11:19

consacratul, on 23 Sept 2016 - 11:06 AM, said:snapback.png

Calmeaza-te! sa nu cumva sa faci infract travestitule!

Ma labare...oi sti tu civa...ka ma duk sa ma cafieliesc ku o supier pizda...si mie kam frica...cai o nibunatica ! Tu ? Iai dat in cap bini di diminiata la vierme ?

:))))

P.s. Ma doaren floci di tini ma prostule ! Io siakuma rid di tini di ma doari burta...dobitokule ! Tiam zis ka ma prind repidi di prosti ka tini...kari nau nimika di zis...dar cred ka sint intierisanti. Tu iesti dosr un alt cacat si atita ! Iara ka tini or fost multi...si sper sa moi fii...ka doar astai distractia mia dipi Nimfo...sami bar jok di voi !

Hai...moi anciarka !!!  ;)
Postat

consacratul, on 23 Sept 2016 - 11:09 AM, said:snapback.png

hahahahahahahahahahahah

Rizi...mincameai pula...rizi ! Asai cas funny ? Dobitokule !!!  :)))))))))))

Poi tu criezi ka dijeaba mo fakut Pisicu UL ? Mo facut ca sie distriaza si iel kum fut zdrienti ka tini in gura ! Papagalulie ! Parca asa iti ziseam pi vremurili alia plini di "grei" !!!

;) 

• Oras:Constanța
Postat

Doar ce a plecat un tovaras de la mine si "nenorocitul" mi-a imputit toata casa cu fum, iar acum trebuie sa astept AC sa faca curat ca sa pot dormi :)

Postat

Tevili lu matali...ka io kear sper ka iubita ta nari si ia tevi...ci doar ka tio ajutat sa li curiti pali tali !

;)

Nu meai trimis poze ! :(

Cand o sa vand monitorul mai ai de asteptat sa vezi pozele.
  • Telefon: v_king_67
Postat

Cand o sa vand monitorul mai ai de asteptat sa vezi pozele.

Bugule sunt si eu abonat la vizionare de poze :rax2 .

• Telefon: Mi se mai zice si "iubi"
  • Telefon: Mi se mai zice si "iubi"
Postat

Cie shiokanul meu fashetzi aicia pe topingul neievestimii?

Postat

Daca eram yankeu & texan votam ratoiul Donald Trump! Daca era fratele....presedinte nu legaliza pasarica " ca sa n-aibe toti fraierii parte de pizda" :)

post-196341-0-32765300-1474970584_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ie grele !

Si sint atitia niegre studientie prin oras !!! Pin acuma insa io nam auzit di vruna sa dia ku curu. Si iti zik io ka ar fasi treba !!!

;)

Postat

Stiu Amelio ca sunt foarte multe de aceea poate stie vreunul din baieti o donsoara.

Bugule ,la UMC sunt studenti din Nigeria .Te bagi si tu in seama cu unu ,dai si tu o bere si poate intri in lumea lor .Succes

• Minus 3
Postat

Stiu Nea Corsare,doar daca ma fac navigator.In 2009 am vb cu un negru intr-un club... Apropo ai vazut filmul "Capitanul Philipps"? Mai sunt pirati pe mare?

Postat

Stiu Nea Corsare,doar daca ma fac navigator.In 2009 am vb cu un negru intr-un club... Apropo ai vazut filmul "Capitanul Philipps"? Mai sunt pirati pe mare?

Frate,pirati sunt si vor mai fi .Sunt zone bine limitate unde mai bantuie si ei ,se mai patruleaza prin zone.Pe la Nigerieni ,am auzit ca si prin zona Malaezia ,Indonezia etc.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator sp1nu
Reputație: 0
Postat

Frate,pirati sunt si vor mai fi .Sunt zone bine limitate unde mai bantuie si ei ,se mai patruleaza prin zone.Pe la Nigerieni ,am auzit ca si prin zona Malaezia ,Indonezia etc.

Corsare...ai uitat zona intre Somalia si insula Socotra..si mai sunt pe coasta Omanului.Am trecut de curand pe acolo.Erau pe coasta Omanului plin de barci la 700mile in larg.Deci inca se mai poarta pirateria

Postat

Daa,acolo este zona lor de desfasurare.Parca tot prin zona aia a fost si povestea filmului .Acum doi ,s-au intamplat belele in ancora la Nigerieni .Dar hai sa lasam topicul ameliei liber de probleme marinaresti  :bow .

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...