Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Amelio fratele....a plecat la vanatoare de mistreti,caprioare sau dupa femei. Stii versul cum zice "vreau sa admir cele mai frumoase forme de pe pamant zic hei,hei sa cada hainele de pe femei 2,10,2,1,2 e bine bre :) ?

post-196341-0-82953000-1476730587_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Moi bini il trimitiau la Sibiu...

La vinatoari di ursulieti...

Si acum avia dosar...

Dosar penal...

Zi ka nui misto rima mia di un slagar di top ?! :)))))))

Postat

Amelio am facut azi dupa-amiaza pt prima data o plimbare pe pontonul din Mamaia. Un frig si niste valuri imi inghetase si cocoselul. Fratele....a vazut pontonul inca din 2012 cand s-a deschis si dupa concert ce show a facut cu sticla de sampanie :)

Postat

Marinar am fost odata la 14 ani(inaintea lui nea Corsar) si am avut si ghid pe vapor :angry .Sper sa prind si ziua cand o sa ma plimb cu yachtul & pe un vas de croaziera.....

Postat

N-ai inteles nimic! As fi vrut sa-ti povestesc unde am mancat iepure,urs,mistret & cerb dar lasa...

Postat

N-ai inteles nimic! As fi vrut sa-ti povestesc unde am mancat iepure,urs,mistret & cerb dar lasa...

Bugulie...nai mîncat nimika pînî nai gustat fudulii di urs carpatin ! Sa viezi ci misto vin pi bărbii ! ;)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Dar pizdulici ai mancat ? Chiar vreau intr-un restaurant sa fie o ospatarita blonda si sa ma intrebe: nu vrei sa-mi lingi p!2d@ :)

Postat

Faza tare azi la Kaufland! Cand sa ies pe la casa de marcat m-a oprit un paznic i-a zis k le paream "suspect" pe camerele video. Pe mine ca client m-au pierdut de la anul fac cumparaturi la Lidl fosta Dobrogea :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Amelico vad ca in ultimul timp numai de masaje se vorbeste. Uite ca am facut si eu unei fete :)

masaju o fost cu finalizarie ?

si daca da cini o finalizat ?

:)

Postat

Amelico vad ca in ultimul timp numai de masaje se vorbeste. Uite ca am facut si eu unei fete :)

Daaaa...ie bini ! Tu trebe sa ti speşializiezi pi masaju ala...ultimu răgniet: intravajinal !!! ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...