Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

cristi bug mah dar stii pe cine nu am mai vazut eu de mult pe aici pe johnholmes un baiat super ok

Aaaaaa...gata mam prins.

Iel ie pretinu mieu, da io nui spun Cristi...nu iam spus asa nisiodata. Pi iel io âl apieliez: Bugule ! Ălîlaltu...kum oi zis...jonnhy holmy...nul stu...nu mam intiersectat ku iel/ia pi acilea. Ofi baiet ok...cum zisi tu...da io nu stu dastea !

• Like 1
Link spre comentariu

plus respiratie urat mirositoare adica iti candea gura a toaleta , daca ai carii te astept la cabinet

al dreaq dintar, ma duc sa-l iau de urechi ca mi-a zis luna trecuta ca desi sunt fumatoare, dantura arata muuuult mai bine ca multor nefumatori si sa amintim si varsta mathusalemica :D :D... parca ti-am atras atentia sa nu mai tragi de proteza =)) 

Link spre comentariu
  • Oras:Javraland
  • Oras:Javraland

al dreaq dintar, ma duc sa-l iau de urechi ca mi-a zis luna trecuta ca desi sunt fumatoare, dantura arata muuuult mai bine ca multor nefumatori si sa amintim si varsta mathusalemica :D :D... parca ti-am atras atentia sa nu mai tragi de proteza =))

eram rautacios ai dreptate iti candea gurita doar a tutun amestecat cu sperma.

Link spre comentariu

perversa mica tu esti altruista de fel sa inteleg vrei sa dai altuia ce iti apartine exclusiv.

te-am chinuit destul , am scuipat in chiuveta de la baie ... ai zis ca nu esti fumator si nu merita sa stric aroma de tutun pe gurita ta :D

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Le-a vandut taicamiu cat am lucrat eu la bulgari. Sejurul meu de munca la ei s-a terminat a fost misto. Intr-o zi avand liber am vizitat Balchikul cu un coleg de munca bulgar nota 10 pt curatenie am vazut un cormoran pe plaja. Faza mai putin naspa nu mi-au placut micii lor sunt mai lungi si piperati au un gust altfel fata de ai nostri blonda ospatarita nu intelegea cand i-am zis de mustar zambea intruna dar i-am lasat un bacsis generos la final. Ps: spre bucuria catorva de pe forum la anul s-ar putea sa scapati de Bugu :)

Link spre comentariu

Bugule, se pare ca Amelica s-a dat la fund. Oare ce s-o fi întâmplat cu ea? O fi părăsit-o iubi, și acum își plânge amarul?

Io sint bini miersik. Am fost plicata intro vacanta iexotica. Mo dus iubi la Cabo san Lazu ! O fost fain pi plaja. Mam bronzat ku dunji...da cre ka dunjili sint dila indispensabili !!!

:))))))))))

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...