Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Hello Drajiiii miei...

Nam moi stat la taclale di mult, asa ca am zis sa aviem o discutiie.

Ricent mo aviertizat o fata (Larissa) ka din vina mia or plicat moi multi feti dipi Nimfo. Io kear mam gandit la kestia asta si cre ka ii dau driptate. Imi asum vina ka din culpa mia Roxanica (I, II, Andreea Creata, s.a.m.d.) nu pria ni moi scrii. Sandra (Sandi Bell Tamparinii Studienta Grikoaica) la fiel o dat bir cu fujitii. Nisi makar nu ni moi puni sefiuri dalea timpiti dali iei. Pisy, Elena, Cioara aia bondoanca tat din cuibu ala (Dopulet) si citi si citi altili.

Adivaru ie ka io is ria di clanta. Cind mi si puni pi inviers zau di stu sa ma moi opriesc, dara ma gindiam ca ka scuza a mia sint urmatoarili argumiente: nu vom dusi niciodata lipsa di coarde dastea tari an clanta cari vor ancierca sa ma dovideasca (moi sint si coardi de sex masculin prosti ka noaptea), iara una pisti alta ie misto cite un show din asta verbal. Ie distractiv.

Rigretu ie ka atunsea cind li gonesc...va privez pi voi di bagaju ai aportu ala di cunostinte si delicii pi cari coardili di genu di moi sus li aduc pi forum. Io recunosc ka modu lor di a calca prin strachini ie taaari amuzant, iar cind io li gonesc dispare si asta si poati va ienerveaza lucru asta. Nu stu ci sa zik, da io fak riactie alerjica cand vini cite o zdreanta si inciepe sa traga presuri pi acilea crezind ka ia ii jmekera si toati lumili ie fraeri.

Nu stu...da voi ci ziseti pi subectu asta ???

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat

Amelio ti-am zis ca in urma cu ceva ani am fost fotograf? I-am fotografiat pe cei de la BUG Mafia in prim-plan pe fratele....cu 2 bodyguarzi de la ZIP :)

Postat

Nieinteresant !!!

Dak nu ierau dila Nei Guard, Delta Force, Kokkai sau BGS...kear nu ma interesiaza ! :))))

• Like 1
Postat

Mah oamini buni...maine ie demonstratie mari mari ! Cica astia vor sa baji pi sest o ordonanta cari legaliziaza prostitutia ! Ca sa va motivez...cini vini la demonstratiie primestie un tampon dila mini...folosit ievident !

:)))))))

• Like 3
Postat

Cristi ești fan Alin Demeter ?

Tanti Amelia este fanul lui nr1. Da este preferatul meu ca si altor fani & fane. Ei si un fost patron din CT au zis ca sunt fan inrait :)
Postat

Aaaaahhh...poi asa ziciti mah fratilor..ka io am crizut ka Uzi îl chema în bulietin !!! :)

• Like 2
Postat

Aaaaaa...ci dulşi ieşti ! Tu kear şti cum să faşi o fată sa sie simtă bini ! :)

• Like 2
Postat

Ciorba bihoriana ii aia din radasini di gard si flosi driepti, ku o tira di smoala ??? :)

• Like 1
Postat

Nu, intreaba-i pe ei si iti explica. Singura ciorba buna(de vaca) pana acum care am mancat a fost la Sibiu acum aproape 2 ani.

• Like 1
  • Minus 2

Postat

pana acum care am mancat a fost la Sibiu acum aproape 2 ani.

Saracu di tini mah Bugulie...tu di 2 ani nai moi mincat. :(

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...