Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Amelioooòo, io nu zisei cu răutate bre ca au plecat vedetele secțiunii Constanța din cauza ta!

Adicătelea, tu ai spus ,n-ai dat cu parul! Spre nenorocul lor ,adevărul doare mai tare ca parul! Și le-ai cotinogit , nebuno!

Acum,nah,recunosc ca erau mișto tare și distractive maxim discuțiile de pe respectivele thread-uri ... Dar tot răul spre bine !

Acum urmaresc un topic de la I&R Timișoara ,dar se pare ca ori ne ții în expectativa ,ori timisorenilor nu le place circul cum ne place noua!

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Fataaaa...hai săți spun...banațieni aştia nu ie ka moldovieni...si nisidicum nu ie ka dobrojeni. Astia d'acii dila mare sint dați dreaq ! Dabia astiaptă motiv sa tăbare pi subect. Aia sint moi lenti...daia la iei numaru ie di 2 ore jumate !

Io am antieles ka no fost ku rautate...io am antieles ka tat rau sprie bini...da ânțilieje si tu ca uniori iti dau driptate si ții !

Azi di iexeemplu, am o zi fooarti mielancolica ! Mam trezit...mam dat jos dintri cearceafurili di bumbac di Iegipt..am calcat cu talpili goali pi granitu cald (am âncălziri ân pardoseala)...si frecândumi ochişorii am ajuns an bucătãrii şi am dat drumu la iexpresor. Cît bolborisia ãla...meam aruncat privirea pi iarba di peluza, kum se lupta sa invingă zapada rece si sa răzbiasca la lumina Soarilui cald si primitor. Nu ştu dice, da ma gîndit la Roxanica...si meam zis: "daca şi ia saraca doar ânciarcă să răzbiascā ka firele celea di iarba plăpîndă" ? Pormã...cînd aburu violient învolbura laptili ân spumă...nam putut să nu lācrimiez o țîrā la cît di mietaforic poa să fii transformaria unui banal cappuccino ân lupta di supravețuiri prin cari si ia săraca doar atientează sã supravețuiască ! Am gustat niectaru cela dulşe amărui...si ma pleznit !!!

Fatăăă...mo tăiat instantanieu o căcare...di am zis kă najung la budā !!!

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O fi fost de la lapte sau de la eroina gândurilor?

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Fataaaa...hai săți spun...banațieni aştia nu ie ka moldovieni...si nisidicum nu ie ka dobrojeni. Astia d'acii dila mare sint dați dreaq ! Dabia astiaptă motiv sa tăbare pi subect. Aia sint moi lenti...daia la iei numaru ie di 2 ore jumate !

? Pormã...cînd aburu violient învolbura laptili ân spumă...nam putut să nu lācrimiez o țîrā la cît di mietaforic poa să fii transformaria unui banal cappuccino ân lupta di supravețuiri prin cari si ia săraca doar atientează sã supravețuiască ! Am gustat niectaru cela dulşe amărui...si ma pleznit !!!

Fatăăă...mo tăiat instantanieu o căcare...di am zis kă najung la budā !!!

:laugh2 :laugh2  :laugh2 

fey amelio,

am zis ca iese o poveste asa, de doamne-ajuta...cand colo, plm! m-a buit rasu` de se uita lumea la mine ca la un nebun!

nici nu mai citesc!

• Like 1
Postat

:

fey amelio,

am zis ca iese o poveste asa, de doamne-ajuta...cand colo, plm! m-a buit rasu` de se uita lumea la mine ca la un nebun!

nici nu mai citesc!

Poi mah Codulie...cimi rieproşiezi tu...ka sînt funny ???

Poi astai o calitati. Sa ai abilitatia ka prin simpli cuvinti să faşi oamini să zîmbiască...să rîză ku gura plina...ie talient. Şi nişodată nu uita vechiu provierb chineziesc...

post-199136-0-49357800-1486124676_thumb.jpg

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Amelio, iarta-mă fata ca fac pff-topic la tine în ograda ,dar tre' sa va împărtășesc experiență ultimei conversații telefonice cu un domn.

-Alo! Buna !

- Bună seara !

- Ești disponibilă?

-Da,te ascult !

-Sa nu ți se para ciudat,dar am o cerere mai specială. ..

Eu (în gând): Whatever, nu mă mai poate mira nimic ! Cu voce tare :

- De asta sunt aici , pentru cerințele mai deosebite.

- Vreau sa ies la protest , dar nu am cu cine. Care ar fi prețul pentru vreo 3 ore în care sa mă însoțești?

.........WHAAAAAT ? ......

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

I-Am zis ca sunt apolitica, apatrida ,atee, a-de toate!

• Like 1
Postat

I-Am zis ca sunt apolitica, apatrida ,atee, a-de toate!

A-fututa nu iesti sper !? :)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

A-fututa nu iesti sper !? :)

Pe ziua de azi sunt! Încep la ora 15.00 activitatea @ :P

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat

Nu de 2 zile n-am iesit din casa am o durere de cap. Maine ies am treaba la politie :)

Te arestează ? :)))

Postat

Amelio, iarta-mă fata ca fac pff-topic la tine în ograda ,dar tre' sa va împărtășesc experiență ultimei conversații telefonice cu un domn.

-Alo! Buna !

- Bună seara !

- Ești disponibilă?

-Da,te ascult !

-Sa nu ți se para ciudat,dar am o cerere mai specială. ..

Eu (în gând): Whatever, nu mă mai poate mira nimic ! Cu voce tare :

- De asta sunt aici , pentru cerințele mai deosebite.

- Vreau sa ies la protest , dar nu am cu cine. Care ar fi prețul pentru vreo 3 ore în care sa mă însoțești?

.........WHAAAAAT ? ......

Așa ceva .....

Postat

Nu de 2 zile n-am iesit din casa am o durere de cap. Maine ies am treaba la politie :)

Bugulie...futei si paia ! :)

• Like 1
Postat

Am avut treaba cu tovarasul de la rutiera treaba mea. Azi am facut inventar la bauturile spirtoase care le detin. 14 din Europa plus un Murfatlar de 30 si ceva de ani. Amelio daca iubi e interesat de ceva astept sa ma contactezi :)

Postat

Miercik di invitații Bugulie...da iubi nu bia...cal ia tăți draşiii săl ia ! :)

Auzi...zişeai kă ti doari capu di 2 zili. Tu sigur oi facut doar inventaru ??? ;)

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...