Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

Da a scos-o la plimbare si sa se relaxeze iubi ei :) .

bugule tu te intelegi pe tine? 

post-212825-0-62418000-1486994319_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat

Amelio si Codule asa cum am anuntat de anul trecut nu voi mai face nici o recenzie! Asta din cauza unor nesimtiti, dar si a catorva proxeneti(pesti).

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Amelioooo, cred ca ti-o pus gand rau bulgarul!!  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Amelio si Codule asa cum am anuntat de anul trecut nu voi mai face nici o recenzie! Asta din cauza unor nesimtiti, dar si a catorva proxeneti(pesti).

ðŸ™

• Like 6
  • Minus 8
Vizitator proxenet
Postat

pff, bugule da ce naiba teai suparat ase de tare ca chiar conta recenzia ta. eu zic sa revii cu picioarele pe paman si sa ne incanti cu nenumaratele tale relatari despre mersu la curve. pai nu e pacat sa te opresti acum cand iti luasei un asemenea avant? 

te pupa fratele tau proxenet tot de la munte

post-212825-0-89532000-1487074818_thumb.png

• Like 3
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Chiar așa, ce-I debandada asta? Amelio , vreau sa știu cum ai petrecut V'Day ! Zi-Ne repede cum și cu ce te-a surprins yuby !

• Like 1
Vizitator proxenet
Postat

V day la o cafia cu Amelia?

post-212825-0-63447600-1487141120_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Futacilor, nu va mai legati de Amelia si nu-i mai faceti propuneri indecente, ca uitati ce iubi periculos are!!! ;)

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator proxenet
Postat

amelio cand ti-ai baut ultima data cafiaua asa

post-212825-0-27696000-1487168620_thumb.jpg

Postat

Marca de bere preferata de mine si fratele.... :)

Cristi o să-ți aduc un autograf pe cutia de bere de la Alin.
Postat

Am autografe de la ei unul chiar luat inainte de concert luat de la el plus numeroase poze cu ei. M-am saturat si eu sa-l tot pozezez :)

• Minus 2
Postat

Faza tare dimineata: ma impiedic pe intuneric in hol de ceva pe jos cand colo un amarat de 1 leu :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

O raciala tini 7 zili ku tratamient...si o saptamina fara.

La tini nui bai cati curg muci...da sa viezi tu cie ansiamna sa fii centurista si sa suji pula...ku nasu mucios !!!

:)))))))))))

• Like 3

Postat

Scuze de offtopic Amelio dar trebuie sa povestesc ceva petrecut vineri! Un jegos de fost coleg atentie fost mecanic auto cu salariu 24-25 mil acum 1luna jumate l-am imprumutat 20 lei n-avea bani sa-si cumpere tigari. I-am transmis respectivului nu stiu daca are cont pe forum daca nu sa mai citeasca o data cu ATENTIE: banii care trebuia sa mi inapoieze sa-si cumpere lumanari,dar va fi blestemat de mine tot restul vietii,iar daca se mai intalneste fata-n fata cu mine va ajunge in coma in spital!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.