Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

taci gayule ca stie lumea cine esti teau sifonat alea pe care le vizitezi si le pui sa te futa cu vibratoru

Nu iexclud ka mor sifona unili feti...da tu nai di undi sa afli, ka tu nu fuți la feti (cum mințiai ka oi fost tu la Ioanastar) tu o futi doar pi măta ! Bini...nar fi iexclus sa sti dila măta di mini, ka io doar ku o hoaşcă ka ia mam jucat ku puli di cauciuc, pi cari i leam vîrît ân cur !

:)))))))

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat

Off ce am mai umblat azi jumatate de oras bineanteles cu o gramada de treburi nu dupa fundurile gagicilor!

Postat

Io am taiat frunza la cîini ! Am vizut 3 filme...mam salutat ku nisti colieji noi pi Nimfo (di fapt ie acielasi colieg da ku moi multi conturi)...am stat la soari pi ameaza !

O fost o zi faină ! ;)

• Like 1
Postat

Buna dimi la tăti lumiliiii ! Ci zi frumi ie ! Gata...vini primavara...ânciepie hormoniala !

:))))))))

• Like 1
Postat

Probliema ku primavara...si ku ancalzirea afara...ie ka apar insectili. Io dija aud o musca di cacat ka biziie !!!

:))))))

• Like 3
Postat

Asa îi...voi muştili...io cacatu. Pofta mari !!! Da sami papi cacatu proaspat si direct dila sursa...da? Fii muscA ambețioasa !!! :)))))

Doamni cît iesti di prost ! :))))))

• Like 1
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Mai baieti, lasati porcaielile si inscrieti-va la OLIMPIADA!! ;) ;)

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Ce bomba blonda sexy era azi la supermarket in spatele meu. Ahh ce am ratat sa-i fotografiez fundul bombat :)

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:palermo
  • Oras:palermo
Postat

paleasca , baga sama ca iti place tare despre ghei.

hai tata pa la corabia sa te dau la magarul meu velentin sa iti frece bostanul oleaca sa te racoreasca

• Like 2
  • Minus 3
Postat

paleasca , baga sama ca iti place tare despre ghei.

hai tata pa la corabia sa te dau la magarul meu velentin sa iti frece bostanul oleaca sa te racoreasca

Drum o sa mai am odata la Dr Tr Severin, dar la Corabia never nu mai trec. Bini ca aveti stradutele asfaltate, iar unii oameni gospodari si-au plantat si floricele in fata caselor :)
Postat

Amelio azi veneam de la supermarket si o blonda din alt oras in trafic de-abia mergea. Am claxonat-o si cu greu m-am abtinut sa nu-i arat semne obscene la geam :)

Postat

Bugulie...ciel moi obscien giest era dak scotiai pula si ti scarpinai an nas ku ia !!!

:)))))

• Like 2
Postat

Bugulie...ciel moi obscien giest era dak scotiai pula si ti scarpinai an nas ku ia !!!

:)))))

Yubi al tau sa faca gesturi obscene!
  • Like 1
  • Minus 2

Postat

Amelio azi veneam de la supermarket si o blonda din alt oras in trafic de-abia mergea. Am claxonat-o si cu greu m-am abtinut sa nu-i arat semne obscene la geam :)

Poate se gândea la ceva,da și tu .... :)))

• Like 2
  • Minus 6
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...