Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2017 Postat Martie 13, 2017 Uite Bugule un show despre fratele https://youtu.be/oPhJWBVVSsE 1
corsar Reputație: -301 Postat Martie 18, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 Gata fratilor...hai sa incerc cate ceva in timpul pe care-l am sa detaliez aventuri de pe mare ....Vietnam ...Saigon Nava ajungea in acel port la fiecare 20 zile ....se intra mai intai pe un fluviu ...cred ca 4-5 ore cu pilot . Terminalul cam departe de oras ,schimbat cam 4 microbuze pina ajungi la poarta principala unde lasi pasaportul si primesti un catonas in schimb.Imediat ce ai iesit din port traversezi un bulevard foarte aglomerat cu motoscutere,masini ,etc.Cum ai traversat bulevardul dai direct in Kabayan store ,un magazinas cu tot ce vrei special ptr filipaci si nu numai ei ,chiar si indieni unde fiecare isi cumpara ce vrea ,bauturi ,imbracaminte,incaltaminte ,electronice . De o parte si de cealalta a acestui magazin sunt baruri maruntele dar pline de viata ,gasesti pizdoacele la mese ,bauturi si cate ceva de mincare ,sau daca ai alte mofturi comazi si te rezolva .De cum intri in cate un bar ,te iau pizdele in primire foarte iubarete si docile .Inca de la primul minut deja te simti de parca le stii de cativa ani .Sunt lipicoase si unele chiar dragutze. Vorbarie ,mangaiat peste tot ,limbi in gat ,bautura si mincarica ...totul face parte din ambianta si te fac sa te simti lejer si linistit . Pui ochii pe una si gata ,nu mai scapi ....scai dupa tine ...iti toarna bautura in pahar ,daca comanzi ceva ( creveti la gratar) tipa ia curatat si imi dadea in gura ,eu trebuia doar sa mestec .Ele am vazut ca nu vor bauturi alcoolice ,de preferat Nestea,sau apa plata ....adevarul este ca era si foarte cald afara si poate nu sunt obisnuite .Eu si filipacii ,bere la greu si Seafood . Muzica ,ambianta ...rasete ...mozoleli tot ce vrei la masa Ma hotarasc si o intreb pe tipa (declarat 24 ani ) sa mergem si sa ne SIMTEM bine .Tipa direct DA ....plec din bar ,gagica avea un scuter al ei ...ma bag pe locul mortului ...dar nu in dreapta ...si plecam ....asta se intampla undeva pe la ora 21.00 .Trafic intens,slalom printre masini ...in unele locuri balti ...apa pe Galoshi ....nebunie curata ...dupa 10 minute de mers cu ea ,vad ca se termina orasul....pustiu ...bezna ....camp si doar noi cu scuterul...."imi zic in gand ....Plm....asta ma duce pe camp ...cheama fratii ei si ma belesc astia aici si gata filmul " . Dar nu a fost asa cum imi imaginam eu ,si uite cum ajungem intr-un cartier in plina dezvoltare ...cu multe cladiri inca in constructii .ajungem la hotel .....ceva de genul...3 etaje ...parcare subterana si cam la 3 stele ....frumusel aranjat ... Din parcare urcam la receptie ...fata Gavareste ceva cu tipa de la receptie si primeste chiea undeva la etajul 1.Linga receptie un mic frigider...imi iau doau beri reci ..ea un ceai si gata urcam la hogeac .... Inauntru in baraca ....frumusel ...pat mare ,Tv ,AC ...si ventilatoare ....baie doar cu dus ...pe o masutza sampon la pliculet ,caciulite dar nu de calitate superioara ... Ea se duce la dus ,eu raman sa beau una din beri ...arunc un ochi la Tv ....ma uit sa fac inspectie la baraca sa vad cat este de curata ,si constat ca este ok si lenjeria ,chiar descopar si papuci . Apare fata de la dus ,si incepe sa ma mazoleasca peste tot ....sarutari timide ...pe gat ...apoi ma dezbraca si incepe cu mangaieri pe piept ...sarutari peste tot .Hop....o opresc sa bag si eu un dus rapid ....gagica dupa mine sa ma spele ea ...isi pune sampon in palma si incepe sa ma frece peste tot ...mai ales pe unde stia ea ca va trece cu limba ...spalat in cur ...la cuculetz ..si gata ...ma usuca cu prosopul si sar in pat ...degajat si relaxat . Nu pot sa zic ca tipa era experta in arta sexului sau a masajului dar m-am simtit de parca eram cu iubita in pat ...foarte lipicioasa ,atenta la detalii ...limbi in cur ...oral mediu dar fara minutze ...a incercat un deep dar s-a inecat ...imi zic in gand ..."calca apa daca te ineci " .ce nu-mi place mie la asiaticile astea ...nu sunt tunse la pizda fratilor ...un pic aranjat doar parul pubian dar in rest ....stufarish la greu .....incep sa o frec usor la pasarica ...o simt cum geme ....se umezeste natural...gafaie si miauna ca pisica la futut ....bag un deget si fratilor ..stramta rau fata ...de fapt cam toate asiaticile sunt stramte in pizda ...ca au bazinul micut ....imi zic...na Corsare ca ai pus-o ..sa vezi chin acum pina parchezi trotineta in garaj . O pun la o lady on top ...ca zic poate este mai usor ptr ea sa bage coceanul in soba ...fiind ea deasupra ....dar cand ajung la buze...o simt ca nu prea vrea...ca-i frica ...bla..bla....ca noi europenii avem pula mare ...ca o doare ...bla.bla.. Bine ,zic....hai ca te bag la un misionar si am grija sa intru incet ....cu gluga pe cap la ala micu ...o pun cu picioarele pe umerii mei si de pe buzele pizdii ...o simt ca este uda ...intru in ea ...la inceput doar capatina ...o simt ca se retrage ...dar ma vrea inauntru ...si il scap pe ala micu tot inauntru ....ceva gemete de durere si apoi gemete ca la hora pisicilor la gura ei ...de ma gandeam ca ne aud aia de la receptie ... Dupa ce termin in gluga ....ma duc la dus ...hop si ea dupa mine ...ma spala ,se spala si ea ...si incepe cu limbi in cur ...ca ar mai vrea un numar ...ma intorc si zic ...ne mai futem odata dar sa nu mai tipi ca nu am de gand sa vina receptia aici sau poate chiar politia ...gemea si urla de ziceai ca dai cu biciul in ea ... Imi zice ca incearca sa fie mai cuminte ...o las sa ma mai linga iin cur ,si ma bag iar in pat ...la inca o bere rece . Ea vine linga mine ,se cuibareste la piept si ne uitam la Tv ....Nr. doi ...nu am lasat-o pina nu m-a calarit ea pe mine si a fost bestial sa ma uit la ea ..si sa o vad cum geme,tipa ...si se chinuie sa nu faca mult zgomot... ....terminat ,dush si zic hai sa plecam ..DTD ceva mai mult de 2 ore ...inainte sa ies ..o intreb ..auzi fato dar tu bani nu vrei ? Imi zice ,ba da ...sfioasa si timida ca ar vrea 40 usd ...imi zic ...esti sigura si zice daaa...este foarte bine ...WTF ... Ajuns la receptie ,o intreb cat este camera si aia zice ..6 usd ...WTF ...Really ? scot o hartie de 10 usd ...si zic ...pastreaza restul ...imi era si rusine sa mai cer si 4 Birlici ...ca deja era foarte ieftin Ajungem iar in bar ...filipacii deja pe treaba la Karaoke...muzica ...dezmat acolo ...si mai raman ceva timp cu ea si ne hotaram sa plecam la nava . De precizat ca dupa aventura asta ,am ramas cu ea ...tot voiajul...la fiecare 20 zile ...o gaseam acolo si ma simteam cu ea de parca deja facea parte din viata mea . Frumos Saigonul ...fetele iubarete ...bautura si mincare ieftina ...si te simti protejat ...te simti ca un Sultan intre cadane ... . Partea cu Pattaya ...sa-mi fac timp si scriu si de pe acolo Sa auzim de bine fratilor 5 3
corsar Reputație: -301 Postat Martie 18, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 Atasat aveti cateva poze cu ea ...si ce mincam pe la ei 5 3
corsar Reputație: -301 Postat Martie 18, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 5 3
corsar Reputație: -301 Postat Martie 18, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 5 3
somnus Reputație: 238 Postat Martie 18, 2017 Oras:wp Oras:wp Postat Martie 18, 2017 20170113_203931.jpgAtasat aveti cateva poze cu ea 20161202_230438.jpgke dulke 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 18, 2017 Ten gurita Corsare...ci veata di Pirat rasfatat ai !!! ))) Foarti tari patania...bravo la tini. Da pina oi plicat, sigur ai labartat pizda la fata !!! ))))) 3
corsar Reputație: -301 Postat Martie 18, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 Ten gurita Corsare...ci veata di Pirat rasfatat ai !!! ))) Foarti tari patania...bravo la tini. Da pina oi plicat, sigur ai labartat pizda la fata !!! )))))Daaa Amelio ,am tot exersat la fiecare 20 zile ....si incepuse sa-i placa ..foarte iubareata fata ...chiar imi parea rau ca plec de la nava si vin acasa...ca aici nu gasesc ce am avut acolo . 3 3
cristi bug Reputație: 1090 Postat Martie 18, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Martie 18, 2017 Prin Gibraltar pe la maimute n-ai fost nea Corsare ?
corsar Reputație: -301 Postat Martie 19, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 19, 2017 Prin Gibraltar pe la maimute n-ai fost nea Corsare ?Prin Gibraltar nu am fost decat la Bunker .Atat ,in plus pe acolo nu prea gasesti fete asa de iubarete cum sunt in Asia . 3 3
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2017 Postat Martie 19, 2017 Corsare pe ce tip de nava ești!?
corsar Reputație: -301 Postat Martie 19, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 19, 2017 Corsare pe ce tip de nava ești!?Portcontainer 2 3
temujin Reputație: 1654 Postat Martie 20, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Martie 20, 2017 Corsare pe ce tip de nava ești!? Maestre Allview, sa nu zici ca esti tot din tagma noastra?!? :clapp 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 20, 2017 Ba ie...ka si iel ie curva !!! ))))))))) 2
temujin Reputație: 1654 Postat Martie 20, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Martie 20, 2017 Ba ie...ka si iel ie curva !!! ))))))))) Hahahaha, esti de belea Amelioooo!!! Stii tu la ce m-am referit eu, dar iti place caterinca maxim!! :laugh2 :laugh2 4 3
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Sint un curv... In rest sa zicem ca eu am rămas pe uscat! Da cineva o bere!? ))) 3
temujin Reputație: 1654 Postat Martie 20, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Martie 20, 2017 Pai daca ai chef de o cafea, oricand! Eu ma vad acum cu Sorinu, sa mai barfim!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Azi sunt la Galați cu noroc pot sa zic, ca dacă nu aveam noroc eram tot la vama la Giurgiulești. Halesc ceva sa prind puteri si ma duc sa văd ce găsesc de futut.Recomandări!?
corsar Reputație: -301 Postat Martie 20, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 20, 2017 Pai daca ai chef de o cafea, oricand! Eu ma vad acum cu Sorinu, sa mai barfim! Iar corupi copii Temujine ?Tu chiar vrei sa-l bronzezi pe ala micu`?
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 M-am născut in romania... deci corupt.Dar tare nu vreau sa stiu ce înseamnă defapt "să-l bronzezi pe ăla micu'"....
o2 lentila Reputație: -428 Postat Martie 20, 2017 Oras:around Oras:around Postat Martie 20, 2017 daca n-ai futut inca nimic la Galati , corupe-te putin cu caprioara asta : 3 2
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 daca n-ai futut inca nimic la Galati , corupe-te putin cu caprioara asta :Maestre, eu când fut in locuri virgine fut ceva de top nu orice gagica cu poze luate de la altele de pe Publi (e sigla de doua ori).Tot atât de adevărat este ca ar trebui să-mi schimb obiceiul! Mersi de pista dar am ajuns la alta pizda - literalmente! 2
corsar Reputație: -301 Postat Martie 21, 2017 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 21, 2017 M-am născut in romania... deci corupt.Dar tare nu vreau sa stiu ce înseamnă defapt "să-l bronzezi pe ăla micu'".... Sorinu stie .Dar si Temujinu...ala micu fiind zapacitu 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 21, 2017 M-am născut in romania... deci corupt.Dar tare nu vreau sa stiu ce înseamnă defapt "să-l bronzezi pe ăla micu'".... Nu ansiamna dicit sal scoata pi ala miku si pulos la soari...ka o vrut sa dia di Amiral si no vizut dicit lumina di bec !!! 1
temujin Reputație: 1654 Postat Martie 22, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Martie 22, 2017 Bai da' rai mai sunteti! Cum zice unul ceva, gata caterinca! N-are voie omul sa bea o cafea linistit, la o terasa cu multe radiatoare, ca voi va ganditi numai la prostii! Si nu se mai bronzeaza nimeni, ca a venit caldura si au oprit radiatoarele alea! Si azi tot acolo ma duc, na! 4 3
Postări Recomandate