Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

Vizitator allview1
Reputație: 0

Bugule tu nu fi trist

Ca ai capul fantezist

Capul pulii dacă vrei

Ii dai lui 50 de lei

Sa se duca si sa futa

Pe 50, nu pe 100

Numai palme fine

Nu femei Micheline

Daca-i trista puța

Du-o la Cristinuta

Si cât ai zice huța

Ți-a făcut lăbuța

Ca sa nu te insulte

Da-i si 200

Ca sa ai acces

La ce-are sub dres

Dar dacă nu-ți trebuie

Fa ca in Septembrie ;)

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Hai Bugule ca asta era ușoară, ce fel de fan ești tu!?

Bine, versurile originale erau astea:

Un fel de Hannah Montana de Romania

M-apuca plânsul când văd pușcăria

Ca orice rapper eu vreau sa fiu penal

Dar imi place huța-huța treaba, fără adversar

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța

Dimineata eram la dus si vecina blonda a trebuit sa-si mute Mercanul pt ca niste pul@r@i aveau treaba cu dubita lor. Ce-a facut fata pe urma: i-a dat de mancare motanului cartierului,l-a imbratisat si cred ca i-a dat si un pupic. De va fi sa ma combin cu ea voi spune NU :)

Link spre comentariu

In aceasta seara nu spun locul :) eram in spatele unei brunete sexy imbracata toata in piele, rujata, machiata, parul strans in coada( cum imi place mie) parfumata sigur si la p!2d@ era sa lesin m-am excitat si in continuare stau numai cu pul@ sculata. Amelio totul mi se trage ca ma excit des din august pe plaja cand mi-ai zis: Bugule nu te-ai ales cu o muie, dar te-ai ales cu o l@b@ de la o satena de lux :)

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ne-am dat naiba blondele s-au facut taximetriste. By the way azi cred ca am vazut-o pe Crissu intr-un supermarket si s-a uitat la mine de 2 ori. Rog posesoarea topicului sa-mi zica daca ea era. Ps:sefa mi-a dat drumul mai devreme cu 10 min :)

Link spre comentariu

Azi am inceput saptamana bine. Am vazut o bruneta & blonda sexy machiata cu niste buze rosii de-mi venea s-o sarut. Mai tarziu ma abordeaza un negru ma intreaba de ceva alimentar ai zic "come with me". Mai tarziu ajung in Mamaia pasarici la greu mult fum si mititei la greu. Cand deodata vad un alb tinand de mana o negresa. Sper s-o termin la fel de bini :)

Link spre comentariu

Sa-mi bag....in ENEL! Aseara dupa meci inainte de culcare dupa ce m-am spalat pe dinti s-a oprit curentul si a trebuit cu o mana pe telefon si cealalta pe pula sa fac pipi :) Ce nesimtite sunt unele fete dupa ce s-a imbatat s-a urcat pe bar sa faca show.

post-196341-0-89381400-1493795678_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Daaaaa...niesimtite !!! Sor ambatat, sor catarat pi bar...si sigur pin di diminiata sor catarat si pi o pula, doua. Tu iesti sucarit doar ka nu sor catarat pi a ta !!!

:)))))

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...