Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat

Fix acum Rostock, mâine dimineață plecam Rotterdam via Keel. Și acolo vindem nava, și vin acasă ;)

Daca nu găsesc o fată drăguță cu mare dorință de FK și 69 până atunci, mă las de căutat și mă limitez la fazan. ;)

Slabe sanse o sa stai ceva la fazan. Deci au bani si europenii la casat nave nu numai indianul Mittal :)
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cumpără un grec, ce să vezi, owner din Marshall Islanda. Vin filipaci power ;)

Cât despre fazan .. îmi pare rău că nu pot citi și trimite PM, as ruga pe câțiva mai vechi de aici să mă îndrume cu ceva sfaturi despre unele domnișoare ;)

Probabil că da, ca și copil fiind, voi excela în fazan ! Și în labă, firește !

;)

Reputație: 4142
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pana la 200 postari...nu e chiar așa mult!

Cumpără un grec, ce să vezi, owner din Marshall Islanda. Vin filipaci power ;)

Cât despre fazan .. îmi pare rău că nu pot citi și trimite PM, as ruga pe câțiva mai vechi de aici să mă îndrume cu ceva sfaturi despre unele domnișoare ;)

Probabil că da, ca și copil fiind, voi excela în fazan ! Și în labă, firește !

;)

• Like 1
  • Oras:around
Postat

bravo nea fane, ,la rotterdam ,lasa un nr de telefon si te sun , daca ai timp te duc si pe la vitrinele de la haga ca-i aproape , unde e plin de moldovence tinere , poate mai te racoresti nitel dupa atita stat pe barca .

• Like 1
  • Minus 1
Postat

bravo nea fane, ,la rotterdam ,lasa un nr de telefon si te sun , daca ai timp te duc si pe la vitrinele de la haga ca-i aproape , unde e plin de moldovence tinere , poate mai te racoresti nitel dupa atita stat pe barca .

Postat

Vizitator
Postat

Știu .. nu dau 2 bani pe mașinile alea de futut ;) Am vizitat cam toate red lights de prin Europa, ca și curiozitate ;) Nu place lu nea Fane !!!

Frate .. avem în țară româncele noastre ! Unde zici tu sunt curve și atât!

Pe site aici de exemplu, tot curve in teorie, dar româncele noastre bag mana in foc că ... cele care merita și care sunt admirate, mai pun și pasiune un pic, mai simt și vor și ele plăcere, pe lângă bani.

Deci te refuz total. Și îți recomand o Columbia sau Ucraina. ;)

Postat

avem si columbience, dominicance, brasilience, unguroaice, rusoaice, poloneze, bulgaroaice, daca nu iti plac moldovencele , iar tragerea e doar 30 de euro , deci nu faci paguba .

Vizitator
Postat

Păi .. cum să zic ..

La fragedă tinerețe, până să bag limba in gura vreunei fetișcane, am băgat la păsărică ;) Așa marcat și plăcut impresionat de împrejurimi relief și gust am fost, că nu am ratat absolut nici una până în prezent. ;)

Tu ce zici, poți băga botu in bikinii celor de acolo !? Că eu nu mă risc ;)

Pe când la româncele noastre ... părerea mea. Mai ai și surpriză de orgasm, păi cum să nu le ridici statuie ;)

Postat

nea fane , ma dezamagesti , pizda spalata e ca si noua. ori bagi botul ori nu-l mai bagi .

oricum ,la rotterdam e nebunie miine, cistiga feyenoord campionatul si se da orasul cu curul in sus.

stai matale atunci linistit la vapor si joaca table , e mai sigur asa.

Vizitator
Postat

Hai că repet .. ajung acolo, plecăm acasă ;)

Vizitator
Postat

Iar pizda spălată pentru mine e valabilă doar la românce.

Și columbience.

Ok, poate și Ucraina și Cehia. Dar categoric Romania.

Și chiar simt poftă de ceva pur românesc, in afară de radar, evident.

Mda, și un pic de tot Lituania. ;)

Postat

Păi .. cum să zic ..

La fragedă tinerețe, până să bag limba in gura vreunei fetișcane, am băgat la păsărică ;) Așa marcat și plăcut impresionat de împrejurimi relief și gust am fost, că nu am ratat absolut nici una până în prezent. ;)

Tu ce zici, poți băga botu in bikinii celor de acolo !? Că eu nu mă risc ;)

Pe când la româncele noastre ... părerea mea. Mai ai și surpriză de orgasm, păi cum să nu le ridici statuie ;)

Eu stiu ca "constantencele" noastre 80-90% de pe forum s-au futut si pe afara asa ca ne-am riscat. N-avem de unde sa stim la cati negrii le-au supto :)
Vizitator
Postat

E româncă, e în Constanța, linge și nu cerceta :) ;)

Postat

Ahh ce bini a fost acum aproape 3 ani cand am dormit in acest castel cu un pat superb & mare cu lenjerie moale & fina unde se footeau pe vremuri printesele. Pacat ca n-am putut vedea programele xxx cerea parola :)

post-196341-0-46057400-1494949806_thumb.jpg

Postat

Azi dimineata in drum spre munca o cioara a gonit din copac o pisica. Faza tare a fost la servici cand o blonda cu ochii verzi & tunsa scurt cum imi plac mie blondele mi-a zis: buna ziua. Sper cat de curand sa o ginesc :)

Vizitator allview1
Postat

:)

post-172236-0-15149000-1495210831_thumb.jpg

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Daaa ! Asta toamna...puniam muraturi...mio zis ca am curu mari si lam plesnit ku o legatura di marar ! Muraturili or iesit buni si fara marar.

:)))))))

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Daaa ! Asta toamna...puniam muraturi...mio zis ca am curu mari si lam plesnit ku o legatura di marar ! Muraturili or iesit buni si fara marar.

:)))))))

http://i.imgur.com/xboBdZN.gif

• Like 1
Postat

Ce zi minunata am avut la munca! M-au abordat 2 blonde una cam zăpăcita semăna cu creatoarea de moda Sonia Trifan. De m-ar primi si.......... :)

Vizitator proxenet
Postat

Ce zi minunata am avut la munca! M-au abordat 2 blonde una cam zăpăcita semăna cu creatoarea de moda Sonia Trifan. De m-ar primi si.......... :)

da ce munca ai mau bugule sa trecem si noi sa te abordam

• Like 1

Postat

Azi a n oara am văzut o blonda sexy lucrând intr-un magazin de ziare. Când sa intru in blocul unde stau mi-a stricat ziua un câine pisandu-se in fata mea :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...