cristi bug Reputație: 1059 Postat Mai 12, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 12, 2017 Fix acum Rostock, mâine dimineață plecam Rotterdam via Keel. Și acolo vindem nava, și vin acasă Daca nu găsesc o fată drăguță cu mare dorință de FK și 69 până atunci, mă las de căutat și mă limitez la fazan. Slabe sanse o sa stai ceva la fazan. Deci au bani si europenii la casat nave nu numai indianul Mittal
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2017 Postat Mai 12, 2017 Cumpără un grec, ce să vezi, owner din Marshall Islanda. Vin filipaci power Cât despre fazan .. îmi pare rău că nu pot citi și trimite PM, as ruga pe câțiva mai vechi de aici să mă îndrume cu ceva sfaturi despre unele domnișoare Probabil că da, ca și copil fiind, voi excela în fazan ! Și în labă, firește !
crissu Reputație: 4142 Postat Mai 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2017 Pana la 200 postari...nu e chiar așa mult!Cumpără un grec, ce să vezi, owner din Marshall Islanda. Vin filipaci power Cât despre fazan .. îmi pare rău că nu pot citi și trimite PM, as ruga pe câțiva mai vechi de aici să mă îndrume cu ceva sfaturi despre unele domnișoare Probabil că da, ca și copil fiind, voi excela în fazan ! Și în labă, firește ! 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 13, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 13, 2017 bravo nea fane, ,la rotterdam ,lasa un nr de telefon si te sun , daca ai timp te duc si pe la vitrinele de la haga ca-i aproape , unde e plin de moldovence tinere , poate mai te racoresti nitel dupa atita stat pe barca . 1 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 13, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 13, 2017 bravo nea fane, ,la rotterdam ,lasa un nr de telefon si te sun , daca ai timp te duc si pe la vitrinele de la haga ca-i aproape , unde e plin de moldovence tinere , poate mai te racoresti nitel dupa atita stat pe barca .
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 13, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 13, 2017 bravo nea fane, ,la rotterdam ,lasa un nr de telefon si te sun , daca ai timp te duc si pe la vitrinele de la haga ca-i aproape , unde e plin de moldovence tinere , poate mai te racoresti nitel dupa atita stat pe barca .
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 13, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 13, 2017 sau posteaza pina la 200 de postari si iti trimit eu nr meu in pm.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Știu .. nu dau 2 bani pe mașinile alea de futut Am vizitat cam toate red lights de prin Europa, ca și curiozitate Nu place lu nea Fane !!! Frate .. avem în țară româncele noastre ! Unde zici tu sunt curve și atât! Pe site aici de exemplu, tot curve in teorie, dar româncele noastre bag mana in foc că ... cele care merita și care sunt admirate, mai pun și pasiune un pic, mai simt și vor și ele plăcere, pe lângă bani. Deci te refuz total. Și îți recomand o Columbia sau Ucraina.
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 13, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 13, 2017 avem si columbience, dominicance, brasilience, unguroaice, rusoaice, poloneze, bulgaroaice, daca nu iti plac moldovencele , iar tragerea e doar 30 de euro , deci nu faci paguba .
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Păi .. cum să zic .. La fragedă tinerețe, până să bag limba in gura vreunei fetișcane, am băgat la păsărică Așa marcat și plăcut impresionat de împrejurimi relief și gust am fost, că nu am ratat absolut nici una până în prezent. Tu ce zici, poți băga botu in bikinii celor de acolo !? Că eu nu mă risc Pe când la româncele noastre ... părerea mea. Mai ai și surpriză de orgasm, păi cum să nu le ridici statuie
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 13, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 13, 2017 nea fane , ma dezamagesti , pizda spalata e ca si noua. ori bagi botul ori nu-l mai bagi .oricum ,la rotterdam e nebunie miine, cistiga feyenoord campionatul si se da orasul cu curul in sus.stai matale atunci linistit la vapor si joaca table , e mai sigur asa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Hai că repet .. ajung acolo, plecăm acasă
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Iar pizda spălată pentru mine e valabilă doar la românce. Și columbience. Ok, poate și Ucraina și Cehia. Dar categoric Romania.Și chiar simt poftă de ceva pur românesc, in afară de radar, evident. Mda, și un pic de tot Lituania.
cristi bug Reputație: 1059 Postat Mai 13, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 13, 2017 Păi .. cum să zic .. La fragedă tinerețe, până să bag limba in gura vreunei fetișcane, am băgat la păsărică Așa marcat și plăcut impresionat de împrejurimi relief și gust am fost, că nu am ratat absolut nici una până în prezent. Tu ce zici, poți băga botu in bikinii celor de acolo !? Că eu nu mă risc Pe când la româncele noastre ... părerea mea. Mai ai și surpriză de orgasm, păi cum să nu le ridici statuie Eu stiu ca "constantencele" noastre 80-90% de pe forum s-au futut si pe afara asa ca ne-am riscat. N-avem de unde sa stim la cati negrii le-au supto
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 E româncă, e în Constanța, linge și nu cerceta
cristi bug Reputație: 1059 Postat Mai 16, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 16, 2017 Ahh ce bini a fost acum aproape 3 ani cand am dormit in acest castel cu un pat superb & mare cu lenjerie moale & fina unde se footeau pe vremuri printesele. Pacat ca n-am putut vedea programele xxx cerea parola
cristi bug Reputație: 1059 Postat Mai 17, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 17, 2017 Azi dimineata in drum spre munca o cioara a gonit din copac o pisica. Faza tare a fost la servici cand o blonda cu ochii verzi & tunsa scurt cum imi plac mie blondele mi-a zis: buna ziua. Sper cat de curand sa o ginesc
cristi bug Reputație: 1059 Postat Mai 21, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 21, 2017 Amelio l-ai plesnit vreodata pe yubi?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2017 Daaa ! Asta toamna...puniam muraturi...mio zis ca am curu mari si lam plesnit ku o legatura di marar ! Muraturili or iesit buni si fara marar. )))))) 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 Daaa ! Asta toamna...puniam muraturi...mio zis ca am curu mari si lam plesnit ku o legatura di marar ! Muraturili or iesit buni si fara marar. )))))) http://i.imgur.com/xboBdZN.gif 1
cristi bug Reputație: 1059 Postat Mai 23, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 23, 2017 Ce zi minunata am avut la munca! M-au abordat 2 blonde una cam zăpăcita semăna cu creatoarea de moda Sonia Trifan. De m-ar primi si..........
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 Ce zi minunata am avut la munca! M-au abordat 2 blonde una cam zăpăcita semăna cu creatoarea de moda Sonia Trifan. De m-ar primi si.......... da ce munca ai mau bugule sa trecem si noi sa te abordam 1
cristi bug Reputație: 1059 Postat Mai 26, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 26, 2017 Azi a n oara am văzut o blonda sexy lucrând intr-un magazin de ziare. Când sa intru in blocul unde stau mi-a stricat ziua un câine pisandu-se in fata mea
Postări Recomandate