Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mah Dragos...tu cui ti adresezi...publicului larg, aci, pi topingu mieu...sau mii personal ? Io am ânțieles ka tu noi vrut sa postiezi inutil...dara oi postat pi topingu mieu di curva. Dak imi ceri mii parerea...atunsea âmi plaşi di tini...ka vb la persoana a II'a plural, asa ka io am sa crez căi formula di politețe...si io îs o doamna, cie lindicu mieu !!! Dara dak tu poi ântribarea la tăți flacai di aci...ie offtoping...si io țin mult ka acest toping sa nu fii poluat !!!

:)

In loc sa ajuti si tu omul (si nu numai pe el)...offff offff... ce ma fac eu cu tine?!? Chiar sunt ceva baieti care si-ar dori sa gaseasca ceva asemanator si ar fi binevenita informatia (stiu ca ar fi necesar ''Quid pro quo''...dar mai stiu ca esti fata buna cand vrei!)

• Like 1
Postat

Asa-i ! Acum vaz si eu ... :slap2

Disparu si Crissu. Brusc si dintr-o data. Acum 3-4 zile postase ceva.

S-o fi luat-o si ea dupa ex-colega ei, Larissa?  A luat calea ...muntelui ?

Amelica stie ea ceva ...sigur. Ea stie tot ... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu plec la munte...decat eventual in minivacanta...am hotarat sa ma retrag si nimic mai mult!

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

In loc sa ajuti si tu omul (si nu numai pe el)...offff offff... ce ma fac eu cu tine?!? Chiar sunt ceva baieti care si-ar dori sa gaseasca ceva asemanator si ar fi binevenita informatia (stiu ca ar fi necesar ''Quid pro quo''...dar mai stiu ca esti fata buna cand vrei!)

Fatah...ti pup ka dila retrasa la retrasa !!! :)

Io âl ajut pi flacau...da sami scrii ân privat !

Mii nu mi se pari di bun gust sa fak io ricomandari. Mii ami plac multi din fete, dara nu vriau sa li pun io antr-o ierarhie...top...sau sa recomand public. Di zdrente zik ân gura mare...da nu vriau sa ma supar vrodata ku vro fatah pientru ca am recomandat pi alta...sau ka nu am bagato an topu mieu personal si public.

Nu mi se pari corect !!! ;)

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:Sea side
Postat

Fatah...ti pup ka dila retrasa la retrasa !!! :)

Io âl ajut pi flacau...da sami scrii ân privat !

Mii nu mi se pari di bun gust sa fak io ricomandari. Mii ami plac multi din fete, dara nu vriau sa li pun io antr-o ierarhie...top...sau sa recomand public. Di zdrente zik ân gura mare...da nu vriau sa ma supar vrodata ku vro fatah pientru ca am recomandat pi alta...sau ka nu am bagato an topu mieu personal si public.

Nu mi se pari corect !!! ;)

Corect Amelico !

Tot asa sa faci si in continuare ! Si nu ma uita ...stii tu despre ce e vorba !

Amelynews !!! ... :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Nu plec la munte...decat eventual in minivacanta...am hotarat sa ma retrag si nimic mai mult!

Oooops.

Retired ...for ever ...?

:no2  :no2  :no2

• Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Corect Amelico !

Tot asa sa faci si in continuare ! Si nu ma uita ...stii tu despre ce e vorba !

Amelynews !!! ... :laugh2

Daca te referi la zona BCR gara- Traian, cred ca tre' sa se deschida o lista virtuala :slap2  :slap2  :slap2

• Like 2
Postat

Daca te referi la zona BCR gara- Traian, cred ca tre' sa se deschida o lista virtuala :slap2  :slap2  :slap2

Ce ...”perpspicac” esti ... :laugh2

Cu mine ...mai in ”capul_la_lista” !

• Like 2
  • Minus 3
Postat

La ce energii pozitive sunt acolo, crezi s-ar exagera daca s-ar face coada pe doua randuri? :laugh2

• Like 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Tot cu gandul la Jenny Rozica si Merry italianca blonda!!!

Jenny inca presteaza, dupa cum am mai spus-o; de Merry...inca nimic!! Si nici nu prea am cum sa aflu, pentru ca de ceva vreme cele 2 mimoze, aveau vorbitorul stricat!! ;)

Zi buna sa aveti si spor in toate! ;)

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Fondatorul Playboy a murit la vârsta de 91 ani!

Si-asa era carcasa, cat dracu' s-o mai duca si el!!  :laugh2  :laugh2  

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Bugulie...mijto haleala. Dak cateluşu dadea labuța sați fak o labuță...iera o dupameaza perfecta !!!

;)

Postat

Bai...kear nu ştu. Am opservat si io azi triaba asta...da nu ştu motivu sigur. Probabil pientru conturi multiple...cred.

Pacat...ka devenise funny Babayu ku pozili alea pisti tăt. Io zik ca revine !!! ;)

• Oras:constanta
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Tot cu gandul la Jenny Rozica si Merry italianca blonda!!!

Jenny inca presteaza, dupa cum am mai spus-o; de Merry...inca nimic!! Si nici nu prea am cum sa aflu, pentru ca de ceva vreme cele 2 mimoze, aveau vorbitorul stricat!! ;)

Zi buna sa aveti si spor in toate! ;)

aseara a intrat o pers cu cont d-ala verde si mi-a dat numai -,de fapt cred ca de aceea a fost banat acel cont
  • Like 3
  • Minus 4
Postat

aseara a intrat o pers cu cont d-ala verde si mi-a dat numai -,de fapt cred ca de aceea a fost banat acel cont

sunt 3 indivizi ce au platit cont verde cu scopul de a minusa.

Nu am realizat care e distractia lor dar reusesc sa se alieze pana baneaza userul vizat.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

sunt 3 indivizi ce au platit cont verde cu scopul de a minusa.

Nu am realizat care e distractia lor dar reusesc sa se alieze pana baneaza userul vizat.

si atunci de ce nu se ia o masura impotriva lor?
  • Minus 1

Postat

si atunci de ce nu se ia o masura impotriva lor?

nu se doreste ... se pare ca sunt 3 agitatori care "tin" subiectele de barfa pe prima pagina si intriga ... in rest, niste inofensivi frustrati =))

hai ca iar ma minuseaza "satulcuprosti" =))

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...