Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Si Ilarion tot tu esti bulangiule ?  :) si vigilent si neagigel tot sugardady muistule.peste ordinar .asa iti promovezi fetele GUVIDOIULE.

Lesinatule, si aici esti?

Vanezi baietii? Paracioasa mica ce esti!! Te-am intrebat ceva, pe alt topic! Dar am uitat ca esti eunuc si n-ai sange-n instalatie, nici macar ca sa raspunzi! 

Mai da-mi minusuri si-acum, fmm de poponar!  :laugh2  :laugh2

Postat

Si Ilarion tot tu esti bulangiule ? :) si vigilent si neagigel tot sugardady muistule.peste ordinar .asa iti promovezi fetele GUVIDOIULE.

Taci bora-m-as pe mortii ma-tii de sluga obosita
  • Like 1
  • Minus 6
Vizitator ilarion
Reputație: 0
Postat

ce-a facut?

nu prietene ne-am vorbit si noi cativa ca si voi sa ne dam reputatie da se pare ca nu aveam asa de multa reputatie pe cat MINUS poti sa dai tu cu corciturile tale.

tu vezi-ti de distractia ta si eu o sa-mi vad de a mea.

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator ilarion
Postat

Si Ilarion tot tu esti bulangiule ?  :) si vigilent si neagigel tot sugardady muistule.peste ordinar .asa iti promovezi fetele GUVIDOIULE.

da tu macar te-ai uitat la ce am postat eu pe forum?

ce rahat te face tu sa afirmi ca as fi eu guvide?

ia citeste-mi tu mie postarile si citeaza-ma pe unde ti se pare tie ca as fi vre-un peste

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Dacia
Postat

Lesinatule, si aici esti?

Vanezi baietii? Paracioasa mica ce esti!! Te-am intrebat ceva, pe alt topic! Dar am uitat ca esti eunuc si n-ai sange-n instalatie, nici macar ca sa raspunzi! 

Mai da-mi minusuri si-acum, fmm de poponar!  :laugh2  :laugh2

imi trimiti desene animate si vrei sa te bag in seama ba creier de oaie Voi va consumati doi truci imputiti  Ma vezi pe mine ca ma consum la mizeriile voastre Nu ai decat sa injuri pana transpiri  adios 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

ce-a facut?

nu prietene ne-am vorbit si noi cativa ca si voi sa ne dam reputatie da se pare ca nu aveam asa de multa reputatie pe cat MINUS poti sa dai tu cu corciturile tale.

tu vezi-ti de distractia ta si eu o sa-mi vad de a mea.

Buna gluma    a fost o intelegere intre tine si clonele tale  :laugh2  Vrei sa bag lista cu toate conturile care ti le-am ars ?  Cum sa nu injuri si sa blestemi dupa ce ai transpirat degeaba . :laugh2 Cat timp pierdut   Vorbeste cu pisicu sa nu dea drumul iar la banari ca mai bag cateva fise si ti le fut pe toate :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator ilarion
Postat

Buna gluma    a fost o intelegere intre tine si clonele tale  :laugh2  Vrei sa bag lista cu toate conturile care ti le-am ars ?  Cum sa nu injuri si sa blestemi dupa ce ai transpirat degeaba . :laugh2 Cat timp pierdut   Vorbeste cu pisicu sa nu dea drumul iar la banari ca mai bag cateva fise si ti le fut pe toate :laugh2

sa inteleg ca nu mai poti bana :)))) what a waste of money :))))) ba esti prost si problema cea mai mare pt tine este ca o sa ramai asa deci nu ai decat sa-ti mai consumi bani pe conturi verzi

eu as vrea sa dea unda verde la banari ca nu forumu meu se duce dracu ci a pisicului. 

mie mi se rupe de forumul lui sau de tine si de pulifricii tai inverziti.

cum ti-am mai zis, tu cu distractia ta eu cu a mea 

• Like 3
  • Minus 5
Postat

imi trimiti desene animate si vrei sa te bag in seama ba creier de oaie Voi va consumati doi truci imputiti  Ma vezi pe mine ca ma consum la mizeriile voastre Nu ai decat sa injuri pana transpiri  adios 

Ce bou esti, ba eunucule!!!

Daca ai vazut tu acolo "temujin", te-a dus creierul tau de nevertebrata, sa bagi mana-n foc ca eu sunt turc (sau truc, cum zici tu)! 

Na, ca te-ai inselat! Nu sunt musulman! Doar admir personajul care a fost Temujin in istorie, dar tu la cat de retard esti, n-ai cum sa stii cine-a fost Temujin!

Chiar, da repede pe google, sa ai si tu o vaga idee despre cine-a fost si ce-a facut!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Si mai da-mi niste minusuri, pe urma!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Buna gluma a fost o intelegere intre tine si clonele tale :laugh2 Vrei sa bag lista cu toate conturile care ti le-am ars ? Cum sa nu injuri si sa blestemi dupa ce ai transpirat degeaba . :laugh2 Cat timp pierdut Vorbeste cu pisicu sa nu dea drumul iar la banari ca mai bag cateva fise si ti le fut pe toate :laugh2

arza-te-ar focul sa te arda,gunoi penal care esti. sa moru cu pula-n ma-ta
  • Like 1
  • Minus 6
Postat

Ce bou esti, ba eunucule!!!

Daca ai vazut tu acolo "temujin", te-a dus creierul tau de nevertebrata, sa bagi mana-n foc ca eu sunt turc (sau truc, cum zici tu)! 

Na, ca te-ai inselat! Nu sunt musulman! Doar admir personajul care a fost Temujin in istorie, dar tu la cat de retard esti, n-ai cum sa stii cine-a fost Temujin!

Chiar, da repede pe google, sa ai si tu o vaga idee despre cine-a fost si ce-a facut!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Si mai da-mi niste minusuri, pe urma!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

mulsulman sau nu  tot cat o oaie gandesti  tarani cu smartphone  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

arza-te-ar focul sa te arda,gunoi penal care esti. sa moru cu pula-n ma-ta

Tu nu mai vorbi neintrebat ca iti tai curentul si ramai iar pe intuneric   Vezi ca ai cam multe postari  Ce tare trageai sa ajungi albastru  sa pari si tu important si ce repede te-ai prabusit  Nu te-ai intrebat intrebat niciodata de ce-ti zice lumea prostul forumului  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Tu nu mai vorbi neintrebat ca iti tai curentul si ramai iar pe intuneric Vezi ca ai cam multe postari Ce tare trageai sa ajungi albastru sa pari si tu important si ce repede te-ai prabusit Nu te-ai intrebat intrebat niciodata de ce-ti zice lumea prostul forumului :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Lu ma-ta sa-i tai curentul...da tu nu te-ai intrebat de ce toti isi baga pula-n tine pana vomiti?

Fraiere raspunde :cand sugi pula tragi in piept? :))

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Lu ma-ta sa-i tai curentul...da tu nu te-ai intrebat de ce toti isi baga pula-n tine pana vomiti?

Fraiere raspunde :cand sugi pula tragi in piept? :))

Ba prostu targului doar ce ai invatat sa te speli de cacat si te crezi smecher ? Imi pare rau pentru tine dar o sa punem stop discutiei . Altfel decat cu pula si cacatul in gura stii sa vorbesti ? Daca eliminam morti  cacat si pula din vocabularul tau ramai mut  nu mai sti sa te exprimi . Niste tarani   cocalari   tarani cu smartphone  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Bai futu-ti gatul ma-tii de zdreanta,nu te-ai saturat de cacatul pe care il mananci?gunoi ordinar..baga-mi-as pula in tine de scursura. Daca te-as vedea pe strada,as turna benzina si ti-as da foc

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Bai futu-ti gatul ma-tii de zdreanta,nu te-ai saturat de cacatul pe care il mananci?gunoi ordinar..baga-mi-as pula in tine de scursura. Daca te-as vedea pe strada,as turna benzina si ti-as da foc

Intre timp cred ca ai baut benzina ca prea urat faci . In ce cartier stai sa-ti recomand un psihiatru bun .

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Intre timp cred ca ai baut benzina ca prea urat faci . In ce cartier stai sa-ti recomand un psihiatru bun .

Psihiatru recomanda-i lu zdreanta de ma-ta.. De ce ma intrebi de cartier?vino in fata la politia din piata chiliei,daca vrei sa ne vedem :))

Ps nu ma intalnesc cu zdrente obosite ca tine.

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Psihiatru recomanda-i lu zdreanta de ma-ta.. De ce ma intrebi de cartier?vino in fata la politia din piata chiliei,daca vrei sa ne vedem :))

Ps nu ma intalnesc cu zdrente obosite ca tine.

In ce an ai terminat scoala ajutatoare ,sa vedem daca te mai incadrezi la cadouri de la primarie 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

In ce an ai terminat scoala ajutatoare ,sa vedem daca te mai incadrezi la cadouri de la primarie

Stai calm ca nu ai tu prostie,cata scoala am eu bai analfabet muritor de foame...sa te ajugam s-o duci pe ma-ta la cimitir futu-ti cosciugul ma-tii de milog
  • Like 1
  • Minus 6
Postat

Stai calm ca nu ai tu prostie,cata scoala am eu bai analfabet muritor de foame...sa te ajugam s-o duci pe ma-ta la cimitir futu-ti cosciugul ma-tii de milog

De ce nu vrea sa te futa Larisssa ?  PLM nici cu bani nu poti sa futi Normal ca innebunesti si injuri toata ziua

• Like 2
  • Minus 4

Postat

Da in gura la tine si la zdreanta de ma-ta

O sa te fac sa vorbesti singur   o sa te trezesti noaptea in somn injurand ciumpalacule . spune si tu la baieti DE CE NU VREA SA TE FUTA LARISSSA  plm sa nu poti sa futi nici cu bani  ajungi la nebuni  in plm  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...