Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:ex ravanelli
Postat

te-a distrus psihic serafinaa asta ca prea te agiti ca un pepsi expirat hahahaha

te rog nu plangeeee fetito e doar un cont pe un forum si tu o iei prea in serios :)))))

Hai ca incepi sa dai din casa ...nepotele.

Serafinaa zici. Te-a luat gura pe dinainte. De la acel pepsi ...expirat.

Deci tu esti activul ...serafinaa intelegem cine e ....

Acum se explica. Sau te dedublezi ...in zilele pare esti nepotel, in cele impare, esti serafinaaa.

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Aici este extrem de simplu. Zdrentele au facut asta!

Mi-au dat 5400. :)

Credeam ca e o sfaraiala, dar sunt doar puncte. Daca erau euro...mai ziceam si eu. :)

Amarati, se joaca si ei virtual, daca altfel nu-i baga nimeni in seama.

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:Banat de Orange46
Postat

Mi-au dat 5400. :)

Credeam ca e o sfaraiala, dar sunt doar puncte. Daca erau euro...mai ziceam si eu. :)

Amarati, se joaca si ei virtual, daca altfel nu-i baga nimeni in seama.

aoleu...dar ce ai cu tine ma omule??--5950.....si pe mine ma minuseaza dar nu ma intereseaza...orice reputatie -/+ imi creste notorietatea.....ha ha ha ..dxm dxm...red spot..red minus..larissa...Laura Ionescu...si mai mou obieKtiv......sa deee minusuri ca de-aia le au..sa le deie....

• Like 2
  • Minus 3
Postat

aoleu...dar ce ai cu tine ma omule??--5950.....si pe mine ma minuseaza dar nu ma intereseaza...orice reputatie -/+ imi creste notorietatea.....ha ha ha ..dxm dxm...red spot..red minus..larissa...Laura Ionescu...si mai mou obieKtiv......sa deee minusuri ca de-aia le au..sa le deie....

:) Idioti (sau idioate) ce baga si ei minusuri pe forum si bani in contul pisoiului. :)

PS

Beau un roze da necaz ca am doar atat de putine minusuri.

• Like 7
  • Minus 4
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bah băiatul, tu încă mai crezi ca EU Îți dau ție minusuri????Bah, atat de "pe dinafara" esti ? Eu nu am nimic cu tine, schimbul de replici tăioase dintre noi a fost strict pe faza cu lenjeriile , adixa fix 0 ,ptr mine era doar amuzament și umplere a tinoului dintre doua programări. Știu ca nu o sa te conving, dar îți pot confirma TOȚI cei minusați ca eu dau + (câteva, câte am pe contul albastru) tuturor. Pana și lu @babayul i-am dat ,parcă pe jhonnybravo112 sau Cum avea el al doilea cont. Și ăsta ti-o pot confirma mulți, știu sigur ca cineva râdea de mine ca sunt masochișta de nu vreau dispariția lui @ babayul la ce certuri am avut....

Sunt sigura ca tot în greaca veche am vorbit acum cu tine, dar mai citesc oameni noi pe aci...

Și, nu mă pot abține : Vă aduc la cunoștință, domnule ,ca va aflați pe în site cu și despre prostituate. Aici, notorietatea se măsoară în recenzii și informații utile oferite celorlalți. Ori dvs și pe contul @valens și pe ăsta tindeti spre 0 !

Va salut !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ameliooooooo , Amelioooooo, treci fey încoace ca uite ce debandada dracu e pe aici! Nu se mai știe care,Cum, cine e, nimeni nu mai fute, toți sunt atotștiutori din taste!

Postat

Bah băiatul, tu încă mai crezi ca EU Îți dau ție minusuri????Bah, atat de "pe dinafara" esti ? Eu nu am nimic cu tine, schimbul de replici tăioase dintre noi a fost strict pe faza cu lenjeriile , adixa fix 0 ,ptr mine era doar amuzament și umplere a tinoului dintre doua programări. Știu ca nu o sa te conving, dar îți pot confirma TOȚI cei minusați ca eu dau + (câteva, câte am pe contul albastru) tuturor. Pana și lu @babayul i-am dat ,parcă pe jhonnybravo112 sau Cum avea el al doilea cont. Și ăsta ti-o pot confirma mulți, știu sigur ca cineva râdea de mine ca sunt masochișta de nu vreau dispariția lui @ babayul la ce certuri am avut....

Sunt sigura ca tot în greaca veche am vorbit acum cu tine, dar mai citesc oameni noi pe aci...

Și, nu mă pot abține : Vă aduc la cunoștință, domnule ,ca va aflați pe în site cu și despre prostituate. Aici, notorietatea se măsoară în recenzii și informații utile oferite celorlalți. Ori dvs și pe contul @valens și pe ăsta tindeti spre 0 !

Va salut !

hāi-sa māā!!....te-ai besit la pomana....

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

hāi-sa māā!!....

În sfârșit , înțelept ai grăit! Mai fute-te și tu,poate Îți revii!

• Like 1
Postat

În sfârșit , înțelept ai grăit! Mai fute-te și tu,poate Îți revii!

o sa iti fac o vizita.... si la plecare am sa zambesc ha ha ha "te-am futut in gura".....ha ha ha ha

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

o sa iti fac o vizita.... si la plecare am sa zambesc ha ha ha "te-am futut in gura".....ha ha ha ha

Hello, welcome to reality ! Eu sunt prostituata ,ofer sex contra unor sume de bani. Printre serviciile pe care le ofer se numără și face-fuck( app, prea.putini știu cu adevărat sa o facă ). Deci...Ce ziceai? Aaaaaaa, ca ar fi 1-1 !

• Like 2
Postat

Hello, welcome to reality ! Eu sunt prostituata ,ofer sex contra unor sume de bani. Printre serviciile pe care le ofer se numără și face-fuck( app, prea.putini știu cu adevărat sa o facă ). Deci...Ce ziceai? Aaaaaaa, ca ar fi 1-1 !

Nu ma fascieza  ce povestesti tu acolo....raman la 68 si sa raman eu dator!!..o seara ingrozitor de frumoasa iti doresc!!...si spor la supt:))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Nu ma fascieza ce povestesti tu acolo....raman la 68 si sa raman eu dator!!..o seara ingrozitor de frumoasa iti doresc!!...si spor la supt:))

Cât de idiot poți să fii!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Romania
Postat

Ameliooooooo , Amelioooooo, treci fey încoace ca uite ce debandada dracu e pe aici! Nu se mai știe care,Cum, cine e, nimeni nu mai fute, toți sunt atotștiutori din taste!

Postat

Ce disperată ești,ai rămas fără o parte din sustinatori

Postat

Postat

Măi măi,ce susținători ai avut,ul Amelia,poponarul forumului,nu e rău,câteodată e mai bine sa ai prieteni gay

• Like 1
Postat

Ne lasa ala greu Amelica, Larissa.

MAi mereu era cu vorbele pregatite .... Ar fi iesit niste dialoguri ...spumoase intre ea si minusari.

Dar a dat bir cu fugitii, desi de intrat mai intra ..dar doar in scop consultativ.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cât de idiot poți să fii!

aa??...asa zici?!!...parerea ta 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

aa??...asa zici?!!...parerea ta

Valens...nu ti se pare ciudat ca toata lumea iti spune ca esti prost?? Nu iti pui si tu un semn de intrebare?uite, dr. radu e mai domn a folosi un termen mai elevat...ti-A zis ca ești idiot , dar ca sa nu înțelegi gresit, sa sți ca tot prost înseamnă!
Postat

Valens...nu ti se pare ciudat ca toata lumea iti spune ca esti prost?? Nu iti pui si tu un semn de intrebare?uite, dr. radu e mai domn a folosi un termen mai elevat...ti-A zis ca ești idiot , dar ca sa nu înțelegi gresit, sa sți ca tot prost înseamnă!

....foame lunga te-ai trezit?? .....ia cu paine ca vine iarna.....poti sa faci tot ceea ce vrei tot saracie fara termen esti....rostogoll

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pai sincer am dat o peste tot,din cauza asta am primit numai minusuri,nu am nimic cu fătuca asta,dar se vede disperarea,din postări,sa fim seriosi

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nenea, fără suparare la faza aia cu ha-ha ha ți-am facut si ți-am dres. Este ca banii raman la fatuca? Nu știu care ha-ha-ie mai mult. Tu sau ea?

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...