tardelli Reputație: -89 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Postat Decembrie 4, 2017 te-a distrus psihic serafinaa asta ca prea te agiti ca un pepsi expirat hahahahate rog nu plangeeee fetito e doar un cont pe un forum si tu o iei prea in serios :)))))Hai ca incepi sa dai din casa ...nepotele.Serafinaa zici. Te-a luat gura pe dinainte. De la acel pepsi ...expirat.Deci tu esti activul ...serafinaa intelegem cine e ....Acum se explica. Sau te dedublezi ...in zilele pare esti nepotel, in cele impare, esti serafinaaa. 1 3
ana _paraschiv Reputație: 104 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 Prea tarziu. Au ciuruit-o! Aici este extrem de simplu. Zdrentele au facut asta! 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 9, 2017 Aici este extrem de simplu. Zdrentele au facut asta!Mi-au dat 5400. :)Credeam ca e o sfaraiala, dar sunt doar puncte. Daca erau euro...mai ziceam si eu. :)Amarati, se joaca si ei virtual, daca altfel nu-i baga nimeni in seama. 6 5
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 9, 2017 Mi-au dat 5400. :)Credeam ca e o sfaraiala, dar sunt doar puncte. Daca erau euro...mai ziceam si eu. :)Amarati, se joaca si ei virtual, daca altfel nu-i baga nimeni in seama. aoleu...dar ce ai cu tine ma omule??--5950.....si pe mine ma minuseaza dar nu ma intereseaza...orice reputatie -/+ imi creste notorietatea.....ha ha ha ..dxm dxm...red spot..red minus..larissa...Laura Ionescu...si mai mou obieKtiv......sa deee minusuri ca de-aia le au..sa le deie.... 2 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 9, 2017 aoleu...dar ce ai cu tine ma omule??--5950.....si pe mine ma minuseaza dar nu ma intereseaza...orice reputatie -/+ imi creste notorietatea.....ha ha ha ..dxm dxm...red spot..red minus..larissa...Laura Ionescu...si mai mou obieKtiv......sa deee minusuri ca de-aia le au..sa le deie....:) Idioti (sau idioate) ce baga si ei minusuri pe forum si bani in contul pisoiului. :)PSBeau un roze da necaz ca am doar atat de putine minusuri. 7 4
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 9, 2017 Bah băiatul, tu încă mai crezi ca EU Îți dau ție minusuri????Bah, atat de "pe dinafara" esti ? Eu nu am nimic cu tine, schimbul de replici tăioase dintre noi a fost strict pe faza cu lenjeriile , adixa fix 0 ,ptr mine era doar amuzament și umplere a tinoului dintre doua programări. Știu ca nu o sa te conving, dar îți pot confirma TOȚI cei minusați ca eu dau + (câteva, câte am pe contul albastru) tuturor. Pana și lu @babayul i-am dat ,parcă pe jhonnybravo112 sau Cum avea el al doilea cont. Și ăsta ti-o pot confirma mulți, știu sigur ca cineva râdea de mine ca sunt masochișta de nu vreau dispariția lui @ babayul la ce certuri am avut....Sunt sigura ca tot în greaca veche am vorbit acum cu tine, dar mai citesc oameni noi pe aci...Și, nu mă pot abține : Vă aduc la cunoștință, domnule ,ca va aflați pe în site cu și despre prostituate. Aici, notorietatea se măsoară în recenzii și informații utile oferite celorlalți. Ori dvs și pe contul @valens și pe ăsta tindeti spre 0 !Va salut !
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 9, 2017 Ameliooooooo , Amelioooooo, treci fey încoace ca uite ce debandada dracu e pe aici! Nu se mai știe care,Cum, cine e, nimeni nu mai fute, toți sunt atotștiutori din taste!
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 9, 2017 Bah băiatul, tu încă mai crezi ca EU Îți dau ție minusuri????Bah, atat de "pe dinafara" esti ? Eu nu am nimic cu tine, schimbul de replici tăioase dintre noi a fost strict pe faza cu lenjeriile , adixa fix 0 ,ptr mine era doar amuzament și umplere a tinoului dintre doua programări. Știu ca nu o sa te conving, dar îți pot confirma TOȚI cei minusați ca eu dau + (câteva, câte am pe contul albastru) tuturor. Pana și lu @babayul i-am dat ,parcă pe jhonnybravo112 sau Cum avea el al doilea cont. Și ăsta ti-o pot confirma mulți, știu sigur ca cineva râdea de mine ca sunt masochișta de nu vreau dispariția lui @ babayul la ce certuri am avut....Sunt sigura ca tot în greaca veche am vorbit acum cu tine, dar mai citesc oameni noi pe aci...Și, nu mă pot abține : Vă aduc la cunoștință, domnule ,ca va aflați pe în site cu și despre prostituate. Aici, notorietatea se măsoară în recenzii și informații utile oferite celorlalți. Ori dvs și pe contul @valens și pe ăsta tindeti spre 0 !Va salut ! hāi-sa māā!!....te-ai besit la pomana.... 1 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 9, 2017 hāi-sa māā!!....În sfârșit , înțelept ai grăit! Mai fute-te și tu,poate Îți revii! 1
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 9, 2017 În sfârșit , înțelept ai grăit! Mai fute-te și tu,poate Îți revii! o sa iti fac o vizita.... si la plecare am sa zambesc ha ha ha "te-am futut in gura".....ha ha ha ha 1 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Decembrie 9, 2017 o sa iti fac o vizita.... si la plecare am sa zambesc ha ha ha "te-am futut in gura".....ha ha ha haHello, welcome to reality ! Eu sunt prostituata ,ofer sex contra unor sume de bani. Printre serviciile pe care le ofer se numără și face-fuck( app, prea.putini știu cu adevărat sa o facă ). Deci...Ce ziceai? Aaaaaaa, ca ar fi 1-1 ! 2
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 9, 2017 Hello, welcome to reality ! Eu sunt prostituata ,ofer sex contra unor sume de bani. Printre serviciile pe care le ofer se numără și face-fuck( app, prea.putini știu cu adevărat sa o facă ). Deci...Ce ziceai? Aaaaaaa, ca ar fi 1-1 ! Nu ma fascieza ce povestesti tu acolo....raman la 68 si sa raman eu dator!!..o seara ingrozitor de frumoasa iti doresc!!...si spor la supt:)) 1 3
drradu Reputație: 199 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Decembrie 9, 2017 Nu ma fascieza ce povestesti tu acolo....raman la 68 si sa raman eu dator!!..o seara ingrozitor de frumoasa iti doresc!!...si spor la supt:))Cât de idiot poți să fii! 2 1
naee77 Reputație: -110 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 9, 2017 Ameliooooooo , Amelioooooo, treci fey încoace ca uite ce debandada dracu e pe aici! Nu se mai știe care,Cum, cine e, nimeni nu mai fute, toți sunt atotștiutori din taste!
naee77 Reputație: -110 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 9, 2017 Ce disperată ești,ai rămas fără o parte din sustinatori
naee77 Reputație: -110 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 9, 2017 Ameliooooooo , Amelioooooo, treci fey încoace ca uite ce debandada dracu e pe aici! Nu se mai știe care,Cum, cine e, nimeni nu mai fute, toți sunt atotștiutori din taste!
naee77 Reputație: -110 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 9, 2017 Măi măi,ce susținători ai avut,ul Amelia,poponarul forumului,nu e rău,câteodată e mai bine sa ai prieteni gay 1
tardelli Reputație: -89 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Postat Decembrie 10, 2017 naee77 te treziși si tu ...? 1 1
tardelli Reputație: -89 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:ex ravanelli Oras:ex ravanelli Postat Decembrie 10, 2017 Ameliooooooo , Amelioooooo, treci fey încoace ca uite ce debandada dracu e pe aici! Nu se mai știe care,Cum, cine e, nimeni nu mai fute, toți sunt atotștiutori din taste!Ne lasa ala greu Amelica, Larissa.MAi mereu era cu vorbele pregatite .... Ar fi iesit niste dialoguri ...spumoase intre ea si minusari.Dar a dat bir cu fugitii, desi de intrat mai intra ..dar doar in scop consultativ. 1 1
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 10, 2017 Cât de idiot poți să fii! aa??...asa zici?!!...parerea ta 1 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 10, 2017 aa??...asa zici?!!...parerea ta Valens...nu ti se pare ciudat ca toata lumea iti spune ca esti prost?? Nu iti pui si tu un semn de intrebare?uite, dr. radu e mai domn a folosi un termen mai elevat...ti-A zis ca ești idiot , dar ca sa nu înțelegi gresit, sa sți ca tot prost înseamnă!
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Postat Decembrie 10, 2017 Valens...nu ti se pare ciudat ca toata lumea iti spune ca esti prost?? Nu iti pui si tu un semn de intrebare?uite, dr. radu e mai domn a folosi un termen mai elevat...ti-A zis ca ești idiot , dar ca sa nu înțelegi gresit, sa sți ca tot prost înseamnă!....foame lunga te-ai trezit?? .....ia cu paine ca vine iarna.....poti sa faci tot ceea ce vrei tot saracie fara termen esti....rostogoll 1 1
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 10, 2017 Nae pe topicul larissei am crezut ca ai dat-o sincer dar din ce vad aici tu ai o problema cu ea
naee77 Reputație: -110 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 10, 2017 Pai sincer am dat o peste tot,din cauza asta am primit numai minusuri,nu am nimic cu fătuca asta,dar se vede disperarea,din postări,sa fim seriosi
ana _paraschiv Reputație: 104 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2017 Nenea, fără suparare la faza aia cu ha-ha ha ți-am facut si ți-am dres. Este ca banii raman la fatuca? Nu știu care ha-ha-ie mai mult. Tu sau ea? 1
Postări Recomandate