Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Da dice nu poati lumili să fii zen ???

Cie lindicu mieu...veațai scurtă...pulai pizdă...si căcatu pute !!!

:)))))

P.s. Io mărturisesc kă am făcut pipi ân apa !!!

:)))))

• Like 2
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

În a cui apă de gură?

Postat

Fatăh...am ieşit si io ân oraş să mă văz ku o manichiuristă. Bini, ia ie curvă, da faşi pi serioasa. Am plicat dila Starbaks dupe 2 cafeli Grande. Mă duşeam la Decatlon sămi cunpăr o rachetă Head, (coz I like Head DT)...kă vriau să ma apuc di tenis acuşa...nah, dak mam lăsat di penis...cie, numa Simona aia poa să fii vedetă ?! Kear dupe intiersiecția aia ku barca lu Mazăre Madagascar...ma taiat o pişare soră ku moartea !!! Kum naviam kiloți pi mini...si nu vream să ud tapițeriia...am intrat pi dreapta colea...la cişmea. Nu iera nişi dreaq prin preajmă, asa ka am găsit un puț...si cum vîntu clipocea apa ceia aşa di incitant...nam moi rezistat (#nurezist)...am golit tată vezica pîn la ultima picătură. Doooooaaaaamni...aşa pişare kear kă nam moi tras di mult. Moi bună pişarea dicît un aniligus făcut di o linbă aspră ! Aci apari controversa...kă cînd am tierminat...şi meam scuturat lindicu di ultimu pic di pişu...am opservat kă iera o tăblie spînzurată pi un tăruş...cari zicea: "Nu deversați, apa potabilă !!!".

Akuma nuş cie să zik si io...oi fi facut bini...noi fi facut bini...ciert ie ka o fost o pişare staşnikă !!!

;)

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Apai fata, acum înțeleg. De la pisatu' tău se cred unii peste noapte vedete. E clara treaba, tre' sa îi lasam sa treacă efectul. Da' oare tine mult? Așa, când te-ai mai pisat pe care cineva , cât a durat sa își revină? ( exceptand cazurile în care re-ai pisat cu bolta de au dispărut de pe fața forumului ).

Postat

Fatah...fi zen !!! Dice atîta harță si ândîrjire ? :)

Io âncierc sa nu ma piş pi niminea. Ku sau fara bolta. Ie adivarat cas oamini cari o mai cer si âs moi setoşi di fiel...asa ka iti doriesti ku tăt dinadinsu sai ajuti. Dar stai calma !

Hai să ni rîdem, sa faşim ştouri, catirincă...sa zînbim si să ni simtem ghini !

Nui bini cie zik ???

:)

• Like 3
  • Oras:Banat de Orange46
Postat

Apai fata, acum înțeleg. De la pisatu' tău se cred unii peste noapte vedete. E clara treaba, tre' sa îi lasam sa treacă efectul. Da' oare tine mult? Așa, când te-ai mai pisat pe care cineva , cât a durat sa își revină? ( exceptand cazurile în care re-ai pisat cu bolta de au dispărut de pe fața forumului ).

ocnasoo

Postat

....Scandalul sexual iscat de soţii  :kiss3 ,nu este singura ispravă a celor doi amorezi în căutare de bani, rapid şi uşor de obţinut. Potrivit datelor oficiale, atât Răzvan, cât şi soţia sa,  par mai degrabă veterani ai instanţelor constănţene, fiind implicaţi în diverse afaceri care, mai devreme sau mai târziu, au ajuns în instanţă. În timp ce pe numele lui Răzvan,există mai multe dosare penale privind inclusiv infracţiunile de furt sau de abuz de încredere,   :girly a ajuns în faţa judecătorilor după ce nu şi-a mai plătit facturile pentru telefonul mobil

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ocnasa putin spus!

Matusa vezi sa nu o superi pe Larissa ca te da in primire si pe tine cum la dat pe bugulete bagasiar pizda in catelu tau!

Postat

Nipoate...ie o vorbĂ din popor: cînd Javra nari ci faşi...şio linje !!! ;)

post-199136-0-29941600-1516576462_thumb.jpg

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ocnasa putin spus!

Matusa vezi sa nu o superi pe Larissa ca te da in primire si pe tine cum la dat pe bugulete bagasiar pizda in catelu tau!

Cu toate ca normal ar fi sa știm cine esti ( ca dacă te-ai "reloadat " ca Sandra doar ptr ca ai uitat parola vechiului cont și nu ca ti-ar fi rușine de cine ai fost, te-ai putea prezenta), o sa-ți răspund.

Orice om întreg la cap a înțeles că @Bugu' a forțat nota îngrozitor, Bugu' a dus un conflict generat aici în plan personal. Ca l-a dus în planul lui personal, mă durea fix în perii pubieni, dar a amestecat viața și familia mea în asta.

1-Am răspuns unui mesaj de-al lui acum MAI BINE DE UN AN DE ZILE de pe nr meu personal și, cum nu vroiam sa îi spun ca e nr meu, i-am spus ca e al mamei mele. Ei, afla ca a folosit nr ăla ca 'sa o pună la curent ' pe mama cu situația lui de amorez suferind .

2- i-am spus în toate limbile și dialectele pământului ca poate sa spună despre mine tot ce îi trece prin cap și suflet, dar sa nu îmi mai amestece copiii în mocirla lui de om bolnav. Cam ce ar fi trebuit sa fac când primeam de la el mesaje în care îmi spunea "azi ai dus-o pe fi'ta la grădiniță la ora X "???

Și, ca sa dormi liniștit, crede-mă ca nu am spus pe aici nici a suta parte din ceea ce as avea de spus, nu am făcut nici a mia parte din ceea ce as putea face. Pentru ca se pare ca a înțeles că lumea e mica, ca răul prostesc se poate face ușor și ca mai bine ne vedem fiecare de ale lui.

Ca o paranteza, ca sa "îl liniștesc " am fost ajutată de cineva de aici , un utilizator care nici măcar nu era clientul meu ,ci al Sarei.Și, ca sa nu avem discuții, nu a fost implicata forță fizica sau amenințări, nici măcar prezenta unei terțe persoane nu a fost necesara.

Faptul ca am povestit pe topicul cu faze amuzante chestia aia, plm... Nu e singura chestie pe care am relatat-o și la cât rahat mâncase deja el, sa zică Mersi ca a fost doar atât.

De aproape 3 ani de zile am cam futut mai.bine de juma de forum, cu foarte mulți dinte vizitatorii mei relația trece de doar discuțiile client-prostituata și implică discuții mai mult sau mai puțin generale și, ca sa dormi liniștit, uita-te te rog pe topicul meu și ai sa vezi ca nici măcar în cazul unor recenzii mai puțin drăguțe nu am dat cu piatra folosind detalii despre cel în cauza. Deci,dacă te plictisești și vrei sa o cauți cu mine, reorientează-te ca mie îmi place doar caterinca, dar caterinca aia misto, Light but kinky, gen battle of Wits.

Și dacă totuși așa rau te doare sufletul de Bugu' , imprieteniti -va voi doi ,mai luați încă vreo doi care nu pot dormi de grija mea și înființați un fan-club Anti-Larisssa. PromiT ca îi dau subscribe și va tot dau material de cercetare.

• Like 2
Postat

Hey...gata ku offtopingu pi threadu mieu !!! Ciei asta...Bîrfa Uliții Online ??? Ăstai toping respiectabil di excurvă, asa kă nul stricați voi ku țățismili voastri !!!

Kum zice un mari om: SĂ RIEVENIM LA RICENZI !!! :wave

Eeeeeeiiii draşia dreaq !!!

• Like 1
Postat

Ân altă ordini di idei.......

WHY CANT WE JUST GET ALONG ?!

WHY CANT WE JUST LOVE ONE ANOTHER ?!

WHY CANT WE JUST BE FRIENDS ?!

Futuvăn gură di proşti !!!

:)))))))))))))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Amelio, pot sa pun o poza cu lindicul meu acilea la tine în ograda ?

• Like 2
Postat

termina ca ne indragostim toti de tine nebunatico..

Postat

Mah...io nu ştu di voi...da flacău din poza aista clar se prişepi ku şpaclu !!! ;)

post-199136-0-64753200-1516632801_thumb.jpg

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Îs un pic timidă azi, mi-au dat cu roșu în obrăjori șacalii ...nu-l arăt chiar pe tot.

post-167744-0-08244700-1516635158_thumb.jpeg

• Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Editat! .postat aiurea !:)

Postat

Cu cât e mai mică mintea cu atât mai mare e îngâmfarea

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...