cristi bug Reputație: 987 Postat Mai 20, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Mai 20, 2018 Nazdravanul asta tot timpul se tinea dupa mine. Merita un like! :lol: 2
Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Macar daca ziceai si tu ca este o caprioara, asa (masculin, cum l-ai numit tu) ar trebui sa iti dea de gandit de ce se tinea dupa tine... 4
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 20, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 20, 2018 Macar daca ziceai si tu ca este o caprioara, asa (masculin, cum l-ai numit tu) ar trebui sa iti dea de gandit de ce se tinea dupa tine...Pai nu stii vorba aia? Tot pe laba, tot pe laba? 😂😂 1
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 21, 2018 Multumesc lu colegu codu06 pentru link....dar m-a cam lovit valu de postari paici...am citit prima pagina si m-am lamurit...nu mai esti activa...pacat eram curios ca ma amuza postarile tale si desi sunt novice aici pe site...sunt extrem de vechi in piata !!Ma gandeam ca poate ne-am cunoscut in trecutul glorios !!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2018 Tat ciei posibil...tu tricut glorios...io tricut glorios...cini ştii...poati neam ânbîrligat bastoanili pi undiva ?! Da tioi speriat repijor di cieli 105 pajini ali mieli. Ti lasi asa usor ? Ia zi...pi uni oi fost pila futut...ca sa vaz cieti plaşi ? La mini cio ti atras ? Ci pareri ai ? Crezi car moi trebui sa slabiesc o leacă ? :) 2
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 21, 2018 Tat ciei posibil...tu tricut glorios...io tricut glorios...cini ştii...poati neam ânbîrligat bastoanili pi undiva ?! Da tioi speriat repijor di cieli 105 pajini ali mieli. Ti lasi asa usor ? Ia zi...pi uni oi fost pila futut...ca sa vaz cieti plaşi ? La mini cio ti atras ? Ci pareri ai ? Crezi car moi trebui sa slabiesc o leacă ? :)Nu m-au speriat dar timpu e cam limitat, in plus sunt la servici, deci mai arunc in scurt cate un ochi paci !! Tare as vrea sa stiu si eu pe unde n-am fost ....prin toata Constanta...mai putin Poarta 6 si km 4-5 ...oricum o zona slaba pe cand zburdam !!Am incercat cam tot ce se numeste sex all-out, m-au impresionat cateva fete dar din pacate care nu mai activeaza cel putin pe la noi in tara !!Nu cred ca pot sa iti raspund aici la intrebare, nu prea imi place sa scriu mult, dar de vorbit e cu toata alta poveste !!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2018 Poi zi si tu o fata...doua...cie tio placut...cie nu. Io îs sigura ka om fi auzit si noi di ieli dak or tricut pila mare. Nu zonili uni oi futut ie inportant...cie oi futut ie iedificator. Oricum...futai cala mini...iti zik io ka noi primit !!! ;) 4
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 21, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 21, 2018 Bai fata, cie dreacu' li fasi matali la toti baieti, io nu shtu! Cum si fasi ca tati vor sa ti futa numa si numa pi tini? Apai da din cati fieti e pacilea, numa tu, numa tu? Nu moi ari lok nimienea di lindiku lu matali! Numa tu...batman, batman! Stii cie zik? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2018 Poi mah baete...io ci pot faşi akuma ? Dak îs fumeia fatală...si ie vizibila si transparienta treba asta...atrag tat felu di propuniri !!! Dear şti iuby cîte invitati dastea am sters io dila PM...iara nu mar mai scoati din "cienturista dreaq"...marş la cratiță !!! :)))) Astai norocu mieu. Soarta. Săli placă la lumi di mini !!! :))))) 6
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 21, 2018 Poi zi si tu o fata...doua...cie tio placut...cie nu. Io îs sigura ka om fi auzit si noi di ieli dak or tricut pila mare. Nu zonili uni oi futut ie inportant...cie oi futut ie iedificator. Oricum...futai cala mini...iti zik io ka noi primit !!! ;)E posibil sa fie viceversa ...modestia ma caracterizeaza...daca iti spun nume nu stiu in ce masura e edificator pt tine sau mn...ne auzim si depanam amintiri ca doi pensionari :)))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2018 Modiestia ti caractierizeaza...modiestia ma caractierizeaza...ie clara triaba...nu vriei sa ni futim !!! :))))) 4
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2018 Modiestia ti caractierizeaza...modiestia ma caractierizeaza...ie clara triaba...nu vriei sa ni futim !!! :)))))Doar ce am precizat ca nu imi place sa scriu...la un telefon discut altfel !!! Cand am zis eu ca nu vreau ? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 22, 2018 Poi aşa zi mah flacau !!! Kear ma băgasiei ân dipresii. Ma tăt gîndiam: "am fost oari pria agriesiva ku iel"..."meam perdut sex appealu"..."sînt grasă"..."nu ştu a merji pi tocuri lasciv"...??? Sa sti dila mini ka ân ciuda aparenților io îs genu siensibil. Pi interioru mieu ma simt vulnirabilă si frajilă. Iexpusa la tăti relili dipi lumi. Probabil daia abordiez modu asta aparient agriesiv di comunicari...da sa şti cai doar un paravan. Un propriu sistem di diefensivă ka sa nu fiu rănită ! Sti vorba ceia..."cia moi buna aparare...ie fututun cur..ân gura...ietîcî". Sa sti ka io am o situatii piersonala civa moi difişilă. Teoi prins...iegzista un iuby. Si ie genu gilos. Ie atita di gilos...ka meo confiscat Iphonu20 Plus. Mo vacut cienturista...ân tăti felurili. Un badaran...daia îl ânşiel kum pica civa. Tătuşi, nu am accies la telifon mobil...dicit cind rieusiesc sal moi ciordiesc dila iel. Asa ka "la un telifon discut altfiel" ăsta al tau...trebe sa moi astiepte o leaka. Ie chestii di âncrediri. Trebe sami cîstiji trustu ka sati dau fixu. Da nu til dau io...ka iuby se benocleaza la istoricu mieu si iara âmi reprosiaza cas curva. Til da un baiet di aci ân cari io am âncrediri maxima. Pîn atunşea...si cum tu nai PM...da nisi io...ka iara trebe sa fak curat ka so blocat din nou casuta ku nimfomani ăjtea...hai sa ni cistigam âncredirea reciproc aci. Oricum io numă firesc di lumili dipi Nimfo...ka tăți ştii căs curvă ! Daaaar...iti moi zik...ca sa sie merite riscu mieu di al fraeri pi iuby...trebe sa ai tu merite. Io îs curva batrana...nu moi mere doar aşaaa...ku dînsa'n trînsa. La mini trebe sa fii civa kinky ! Ordinar...infiect kear ! Ia zi...ci aveai di gind ??? Ânainti di asta trebe sați moi zik civa. Mie jena di multi ori sa spun...da moi divreme sau moi tîrziu adivaru iese la iveala. Io am o malformații congienitala...am lindicu mari. Nu pria treşi niopservat kear dak ie ântunieric (clar io âs genu ku lumina stinsă). Zi şi mii...ka sa nu ma aprind dijaba...ții âti plaşi sa fasi oral ? Deep ? Atentii la pierifierice ? Anilingus ? Ții âti plaşi analu ku COB ? Mii poti sami spui "iour darcăst sicrets"...âti plasi sa fi dominat ? Zimi macar civa di punctu tau di vedere dispri uro...ka io la scato nu ma bag (am o probliema...îs kam mireu constipată). Hai...cîştigămă...incitămă...aprindimă. Âs iecțibitionista o leaka...imi plasi ân vazu tuturor...asa ka zimi. Curteazamă ka sa ti cur tez si io !!! Ti sarut tandru si astiept raspunsu tau ka o vieritabilă Ileana Cosînziana !!! :) 5
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2018 Poi aşa zi mah flacau !!! Kear ma băgasiei ân dipresii. Ma tăt gîndiam: "am fost oari pria agriesiva ku iel"..."meam perdut sex appealu"..."sînt grasă"..."nu ştu a merji pi tocuri lasciv"...??? Sa sti dila mini ka ân ciuda aparenților io îs genu siensibil. Pi interioru mieu ma simt vulnirabilă si frajilă. Iexpusa la tăti relili dipi lumi. Probabil daia abordiez modu asta aparient agriesiv di comunicari...da sa şti cai doar un paravan. Un propriu sistem di diefensivă ka sa nu fiu rănită ! Sti vorba ceia..."cia moi buna aparare...ie fututun cur..ân gura...ietîcî". Sa sti ka io am o situatii piersonala civa moi difişilă. Teoi prins...iegzista un iuby. Si ie genu gilos. Ie atita di gilos...ka meo confiscat Iphonu20 Plus. Mo vacut cienturista...ân tăti felurili. Un badaran...daia îl ânşiel kum pica civa. Tătuşi, nu am accies la telifon mobil...dicit cind rieusiesc sal moi ciordiesc dila iel. Asa ka "la un telifon discut altfiel" ăsta al tau...trebe sa moi astiepte o leaka. Ie chestii di âncrediri. Trebe sami cîstiji trustu ka sati dau fixu. Da nu til dau io...ka iuby se benocleaza la istoricu mieu si iara âmi reprosiaza cas curva. Til da un baiet di aci ân cari io am âncrediri maxima. Pîn atunşea...si cum tu nai PM...da nisi io...ka iara trebe sa fak curat ka so blocat din nou casuta ku nimfomani ăjtea...hai sa ni cistigam âncredirea reciproc aci. Oricum io numă firesc di lumili dipi Nimfo...ka tăți ştii căs curvă ! Daaaar...iti moi zik...ca sa sie merite riscu mieu di al fraeri pi iuby...trebe sa ai tu merite. Io îs curva batrana...nu moi mere doar aşaaa...ku dînsa'n trînsa. La mini trebe sa fii civa kinky ! Ordinar...infiect kear ! Ia zi...ci aveai di gind ??? Ânainti di asta trebe sați moi zik civa. Mie jena di multi ori sa spun...da moi divreme sau moi tîrziu adivaru iese la iveala. Io am o malformații congienitala...am lindicu mari. Nu pria treşi niopservat kear dak ie ântunieric (clar io âs genu ku lumina stinsă). Zi şi mii...ka sa nu ma aprind dijaba...ții âti plaşi sa fasi oral ? Deep ? Atentii la pierifierice ? Anilingus ? Ții âti plaşi analu ku COB ? Mii poti sami spui "iour darcăst sicrets"...âti plasi sa fi dominat ? Zimi macar civa di punctu tau di vedere dispri uro...ka io la scato nu ma bag (am o probliema...îs kam mireu constipată). Hai...cîştigămă...incitămă...aprindimă. Âs iecțibitionista o leaka...imi plasi ân vazu tuturor...asa ka zimi. Curteazamă ka sa ti cur tez si io !!! Ti sarut tandru si astiept raspunsu tau ka o vieritabilă Ileana Cosînziana !!! :)Wau ...da vad ca le ai cu literatura....eu nu prea...deci ca sa fiu pe scurt imi place cunilingus ( de preferinta in poz 69 ), anilingus, CIM, COF, nu am treaba cu dominarea ( sunt leu ), nici uro sau scato nu ma intereseaza absolut deloc !! Am experimentat si anal, nu sunt fan dar nu ma deranjeaza sa incerc daca se poate !!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 22, 2018 ...Am experimentat si anal, nu sunt fan dar nu ma deranjeaza sa incerc daca se poate !!...Asta âmi doriam sa aud dila tini...ka iejti deschis !!! ;) Cum ie vorba ceia..."ânciercaria moarti nari"...doar o leaka di disconfort...da sa nuti speri...uniori...cînd is moali si romatica...omping ku dejtu...is tandra...soft...bleaga. Porma...cînd ma iecscit...trag o flegma di scuipinol...si ţiniti tati di futaiu dreaq !!! :) Sa numi zişi ka tioi ânbujorat di ruşini ?! Hai...come out...let's play !!! The closet is dark...so come right out and let the world know the happy truth !!! :))))))))) P.s. Dieci âți plaşi literatura ??? 5
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2018 Asta âmi doriam sa aud dila tini...ka iejti deschis !!! ;) Cum ie vorba ceia..."ânciercaria moarti nari"...doar o leaka di disconfort...da sa nuti speri...uniori...cînd is moali si romatica...omping ku dejtu...is tandra...soft...bleaga. Porma...cînd ma iecscit...trag o flegma di scuipinol...si ţiniti tati di futaiu dreaq !!! :) Sa numi zişi ka tioi ânbujorat di ruşini ?! Hai...come out...let's play !!! The closet is dark...so come right out and let the world know the happy truth !!! :))))))))) P.s. Dieci âți plaşi literatura ???Da citesc si acum la lumina lampii....nu sunt absolut delok rusinos cand e vorba de sex ....nu e ceva rusinos deci nu vad de ce m-as rusina ... desi incep sa albesc inca ma tin bine cu prestatia ...bine ramane vorbarie pana la fapte !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Ascultă aici un sfat .. să dea Universul să se aranjeze ploile și să ajungi în patul Ameliei ... și dacă o fi să fie așa, ia un distonocalm și un diazepam cu tine, căcând s-o apuca doamna de futut la tine, o să uiți toată prestația pe care o știi !!!!!!! Și încă un sfat, că mă simt bine astăzi ... nu fă publică întâlnirea ! Este singura ta șansă să o mai guști și altă dată !!!! Cum a spus și ea, încrederea trebuie câștigată !!!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 22, 2018 Distonocalm, Diazepam si nişti Vagisan. Poati la final si nişti Duru !!! :))))) Kum iera poiezia ceia... Apa si săpunu Duru,Face fața precum curu.Numai ku sapunu Duru, Cea moi buna pizdă'i curu.Marili latino Nero,Sie spăla la cur ku Dero,Dară o vizut cu Duru,Dădea bini iel ku curu.Haida Duru, Duru, Duru,Clar ka baza ie ku curu. 3
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2018 Ascultă aici un sfat .. să dea Universul să se aranjeze ploile și să ajungi în patul Ameliei ... și dacă o fi să fie așa, ia un distonocalm și un diazepam cu tine, căcând s-o apuca doamna de futut la tine, o să uiți toată prestația pe care o știi !!!!!!! Și încă un sfat, că mă simt bine astăzi ... nu fă publică întâlnirea ! Este singura ta șansă să o mai guști și altă dată !!!! Cum a spus și ea, încrederea trebuie câștigată !!!Mersi domnu...sa de Domnu sa fie cum zici tu !!! As vrea sa uit de tot din trecut pentru ceva nou !! 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 22, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 22, 2018 Tin sa te anunț că sunt supy pe tine! Ești răutăcioasă și îngâmfată și nu îmi mai place de tine! Peste tot te dai mare că toți sunt leșinați după nurii tai, nu pierzi ocazia sa te lauzi cu cate minți încingi și câte propuneri primești. Ok, e normal, ești cea mai tare muiere EVER...stil cu toții asta. Dar de ce mă, femme fatale, mereu aduci vorba despre un singur pretin ce poate sa îți aranjeze trebușoarele dirty? Ce, prietenele de ce nu le amesteci in nebuniile tale? E ăla mai cu moț ca mine? Fii atentă,de data asta o las așa, sa se descurce tot Codiță cu nea Începătorul ăsta, da' daca la următorul nu mă bagi în combinație...mă supy tare, tare!( Sa -mi bag picioarele, de câte ori tastez"supy", autocorectul schimba in "supt". Trageți voi concluziile :) ) 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 22, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 22, 2018 Mersi domnu...sa de Domnu sa fie cum zici tu !!! As vrea sa uit de tot din trecut pentru ceva nou !!AMIN ! Când oi scapa dintre ctacii lu' Amelia uiți toate pizdele de până acum...și nu m-ar mira nici să nu-ți mai trebuiască pizda muuuuult timp! 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 22, 2018 Tin sa te anunț că sunt supy pe tine! Ești răutăcioasă și îngâmfată și nu îmi mai place de tine! Peste tot te dai mare că toți sunt leșinați după nurii tai, nu pierzi ocazia sa te lauzi cu cate minți încingi și câte propuneri primești. Ok, e normal, ești cea mai tare muiere EVER...stil cu toții asta. Dar de ce mă, femme fatale, mereu aduci vorba despre un singur pretin ce poate sa îți aranjeze trebușoarele dirty? Ce, prietenele de ce nu le amesteci in nebuniile tale? E ăla mai cu moț ca mine? Fii atentă,de data asta o las așa, sa se descurce tot Codiță cu nea Începătorul ăsta, da' daca la următorul nu mă bagi în combinație...mă supy tare, tare!( Sa -mi bag picioarele, de câte ori tastez"supy", autocorectul schimba in "supt". Trageți voi concluziile :) )Gata fatah...ti bag la conbinații. Ti bag fruntaşă la ânaintari. :)))))) Pi Codiță îl lasam pientru fundasi. Hmmm...fund as(s) !!! Hehehe...cie ma amuz !!! ;) 1
novice2018 Reputație: 937 Postat Mai 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2018 AMIN ! Când oi scapa dintre ctacii lu' Amelia uiți toate pizdele de până acum...și nu m-ar mira nici să nu-ți mai trebuiască pizda muuuuult timp!Multumesc de incurajare...poate facem un trio ca tot pomeneai pe pagina ta de asa ceva !! :))
temujin Reputație: 1654 Postat Mai 22, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Mai 22, 2018 Na Larissso, ca ti-a ridicat incepatorul mingea la fileu! Acum sa te vad, daca te bagi in formula asta la un trio. Eu stiu foarte bine ca tu esti in stare de multe si te mai si pricepi, dar chiar asa? 😂😂 Ai vrut combinatie, na combinatie! Stii ce zic? 😋😋😋 4
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 22, 2018 =)) =)) =))) =))) =)) 3
Postări Recomandate