ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 4, 2018 Iejti ân pozitia stand-by. Ti anunt io cind se schinba !!! :)))))))))))) 2
novice2018 Reputație: 937 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2018 K nu sunt obisnuit cu stand-ul poate doar de comedie....dar u decizi !! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 5, 2018 Mah...cie sa zik...teaş fute...dar pari băiet sinpatic si nam so fak !!! :))))))))))) 3
cristi bug Reputație: 988 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 5, 2018 Ce mișto :) https://www.ziardearad.ro/video-un-urs-se-ia-la-intrecere-cu-trenul-care-circula-intre-pecica-si-arad 1
cristi bug Reputație: 988 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 10, 2018 Mulți nebuni & tâmpiți pe lumea asta oameni fără creier să bagi în formol pui de tigru.......... 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 12, 2018 2
novice2018 Reputație: 937 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 12, 2018 FB_IMG_1531380390611.jpgAstept scorul final :laugh2 :laugh2 :laugh2 La mine era egal ultima data !! :rax2 :rax2 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 12, 2018 Âs plină di draşi !!! Să vă zik ceam pățit....... Azi di dimi, la crăcănatu di ziuă, mam dus să fak jogging pi plaja din Mamaia, kum fak io di 3 ori pi săptamînă. Io mă duc divremi ka mii imi plaşi sa fak jogging topless, da numi plaşi să se holbeze tăți țărani la mini. Kum alergam io happy pi nisip doi tarani ân fata mia se ânbrînceau să se arunce unu pi altu ân apa. Şi din ânbrînciala lor...mor ânbrîncit pi mini di iera sa ma deie ku craşi ân sus. Țăranu cari mo ânpins se uită ka blegu la mini şimi zişi ku ochi galeşi.... - Păpuşă...iejti divină !!! Da iam ziso si io... - Bah prostule...di vină iejti tu...ka bei ca porcu pîn la răsărit di soari si nu moi viezi pi uni merji !!! 4
novice2018 Reputație: 937 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 12, 2018 Âs plină di draşi !!! Să vă zik ceam pățit....... Azi di dimi, la crăcănatu di ziuă, mam dus să fak jogging pi plaja din Mamaia, kum fak io di 3 ori pi săptamînă. Io mă duc divremi ka mii imi plaşi sa fak jogging topless, da numi plaşi să se holbeze tăți țărani la mini. Kum alergam io happy pi nisip doi tarani ân fata mia se ânbrînceau să se arunce unu pi altu ân apa. Şi din ânbrînciala lor...mor ânbrîncit pi mini di iera sa ma deie ku craşi ân sus. Țăranu cari mo ânpins se uită ka blegu la mini şimi zişi ku ochi galeşi.... - Păpuşă...iejti divină !!! Da iam ziso si io... - Bah prostule...di vină iejti tu...ka bei ca porcu pîn la răsărit di soari si nu moi viezi pi uni merji !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2
cristi bug Reputație: 988 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 12, 2018 Dacă nu l-ai luat pe iuby ce să-ți fac le trăgea o mamă de bătaie. Acum ceva timp "ascunsesem" niște bănuți într-o carte. De-abia azi i-am găsit erau în Cei Trei Mușchetari :) 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 12, 2018 Azi am intalnit pe plaja din navodari,o turista poloneza,statea mai retrasa,relaxandu-se.initial m-am asezat langa ea,admirand-o fara sa ii zic.apoi mi-am facut curaj sa o intreb daca vrea o apa sau un suc.m-a refuzat politicos,dar am mers si am luat de baut si i-am oferit si ei.stie bine romana.din ce mi-a zis,are 36 de ani,dar jur ca nu-i dadeam mai mult de 24-25.am stat,am socializat,asa am aflat ca e depresiva,dar ii place sa fie si libertina.mi-a zis ca frecventeaza des plaja navodari.astept urmatoarea intalnire,sa vedem ce iese :)) 3
novice2018 Reputație: 937 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2018 Azi am intalnit pe plaja din navodari,o turista poloneza,statea mai retrasa,relaxandu-se.initial m-am asezat langa ea,admirand-o fara sa ii zic.apoi mi-am facut curaj sa o intreb daca vrea o apa sau un suc.m-a refuzat politicos,dar am mers si am luat de baut si i-am oferit si ei.stie bine romana.din ce mi-a zis,are 36 de ani,dar jur ca nu-i dadeam mai mult de 24-25.am stat,am socializat,asa am aflat ca e depresiva,dar ii place sa fie si libertina.mi-a zis ca frecventeaza des plaja navodari.astept urmatoarea intalnire,sa vedem ce iese :))Cred ca te pierdem dupa cum descrii intalnirea :laugh2 :laugh2 :laugh2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 13, 2018 Cred ca te pierdem dupa cum descrii intalnirea :laugh2 :laugh2 :laugh2ai grija ce-ti doresti si roaga-te sa nu se-ndeplineasca :)) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 13, 2018 ...o turista poloneza,statea mai retrasa, relaxandu-se...mi-am facut curaj sa o intreb daca vrea o apa...m-a refuzat politicos... ...am socializat, asa am aflat ca e depresiva, dar ii place sa fie si libertina. astept urmatoarea intalnire, sa vedem ce iese...Dak vriei sa nu moi fii diepresiva fata...next time dute ku o sticla di vodka !!! Ku poloniezele sansele ie moi mari ku vodka dicît cu apa !!! ;) 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 13, 2018 Dak vriei sa nu moi fii diepresiva fata...next time dute ku o sticla di vodka !!! Ku poloniezele sansele ie moi mari ku vodka dicît cu apa !!! ;)nope..nu am luat apa,ideea e ca ea bea apa,dar am zis ca mai bine iau o cafea/bere fara alcool/suc,dar desi nu a vrut,am mers sa iau o bere fara alcool,dar dintr'aia rece!nu a zis ca nu! :)) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 13, 2018 Credimă cînd iti zik...cie cacat apa, suc, cafia, bere...moi alies fara alcol. Dupe o sticla di vodka pi plaja...ii treşi dipresia. Şi a iei...şi a ta !!! ;) 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 13, 2018 Credimă cînd iti zik...cie cacat apa, suc, cafia, bere...moi alies fara alcol. Dupe o sticla di vodka pi plaja...ii treşi dipresia. Şi a iei...şi a ta !!! ;)nipe,eu nu consum alcool! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 13, 2018 Dice ??? Iejti pocăit ??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))) 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 13, 2018 Dice ??? Iejti pocăit ??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))nu beau,nu fumez,sunt un domn modern ,ce plm :)) 2
novice2018 Reputație: 937 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 13, 2018 nu beau,nu fumez,sunt un domn modern ,ce plm :)Daca mai puneai si femeile...avea dreptate Amelia cu pocainta :laugh2 :laugh2 3
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 13, 2018 Daca mai puneai si femeile...avea dreptate Amelia cu pocainta :laugh2 :laugh2tocmai d-aia nu am zis de femei,pt ca imi place :)) 1
cristi bug Reputație: 988 Postat Iulie 17, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 17, 2018 Ce an perfect realizat zici că a fost doar un vis! Am participat la B la concertul fratelui....a promovat SSC Farul a câștigat Franța Mondialul eu am câștigat la pariuri am făcut FK,dar n-am dat.....pe anul ăsta :) Ursuoaico să-l pupi pe iuby din partea mea și să-i transmi-ți că vreau să-i fac cinste cu o sticlă de șampanie! 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 19, 2018 Mah Bugule...dak nai cotizat la Jaga ku bani cistigati dila pariuri...kear ka ie un an bun. Da bun di tăt !!! :)))))))) 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Iulie 19, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 19, 2018 1
cristi bug Reputație: 988 Postat Iulie 19, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 19, 2018 Mah Bugule...dak nai cotizat la Jaga ku bani cistigati dila pariuri...kear ka ie un an bun. Da bun di tăt !!!:)))))))) Până pleacă la toamnă sper s-o văd! Văd că și gagicile fumează țigări electronice,dar nu asta e important. Azi pe șezlong foarte aproape de ele 2 blonde una făcea topless se ungeau una pe cealaltă cred lesbiene. La plecare poliția era într-o campanie un domn polițist burtos oprindu-mă și stând puțin de vorbă. Mi-a picat fisa când l-am întrebat de tovarășul de la rutieră erau delegați de la B :) 2
Postări Recomandate