Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2018 Postat Octombrie 19, 2018 Cavadoro ti s-a mai zis vreodata ca esti agramat?Daaa! Si stii si tu cine a spus-o! Apropo vezi ca in postarea 2301 pe acest topic ai "uitat" sa pui cratima " sa ti". Pentru cultura ta generala, sa stii ca fiecare propozitie trebuie sa inceapa, obligatoriu, cu litera mare! 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 19, 2018 3
sinceritate Reputație: 273 Postat Octombrie 19, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 19, 2018 Da.l draq de bozgor!! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 20, 2018 Matusa dupa atata timp si bugul tot loial acestui topic a ramas! Bugule ti-ai recuperat suma de la escroaca aia slabanoaga si urata? Pune-ma si pe mine in tema ca doar ce m-am eliberat de la puscarie!Nipoateeeeeee...bini oi revenit ! :))))) Uni naiba oi fost...la puscarii zici ? Poi tu oi facut puscarii daia di fraeri...fara smart phone...fara tableta...casa moi dai si tu cîte un "saru'mina tuşica" dila pîrnaie ? Oricum...ie bini ca tioi ieliberat ! Atunsea...cie sati zik si io...ni moi auzim paci !!! :)))))) 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 20, 2018 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 20, 2018 Auzi coliegu...da tu di fapt cam cie oi vrea sa zişi cu citatu di moi sus...ca Nipotu nui nipot si ca ie cam Nipoată ??? :))))))))))))))))))))))))))))))) Io cam asa ântieleg ! Clar io sint "femeia frumoasa"...si la fiel di clar ie ca Buzzardel ie "aia afurisita" !!! 2
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 20, 2018 Auzi coliegu...da tu di fapt cam cie oi vrea sa zişi cu citatu di moi sus...ca Nipotu nui nipot si ca ie cam Nipoată ??? :))))))))))))))))))))))))))))))) Io cam asa ântieleg ! Clar io sint "femeia frumoasa"...si la fiel di clar ie ca Buzzardel ie "aia afurisita" !!!Unchiusorul Ionica nu ma da de gol ca vor astia sa mi suga lindicul dupa aia, prietenii stiu de ce!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 20, 2018 Eeeeee...si parca tu nu vriei sa dai lindicu la ros !!! :) Doar ca tu vriei bani dila rozatoari !!! :))))))))))))))))))))) 3
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 20, 2018 Eeeeee...si parca tu nu vriei sa dai lindicu la ros !!! :) Doar ca tu vriei bani dila rozatoari !!! :)))))))))))))))))))))Din pacate sau fericire eu dau bani!
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 20, 2018 Din pacate sau fericire eu dau bani! nimeni nu intelege ce vrei sa demonstrezi este clar ca aici unii platesc, altii primesc, unii beneficiaza, altii presteaza 1
cristi bug Reputație: 1022 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 21, 2018 Ce mă bucur pentru urs o să aibă o viață mai bună. https://m.dcnews.ro/ursuletul-fara-nume_618927.html
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 21, 2018 bugusor lasa ursii mai zi ne si tu cu larissa si cu banii aia ce ai mai rezolvat??
buzzardel Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Penitenciarul Poarta Alba Oras:Penitenciarul Poarta Alba Postat Octombrie 21, 2018 Matusa din pacate mi-a venit sentinta definitiva si trebuie sa ma retrag la penitenciar pentru inca o perioada indelungata.. ne mai citim in viitorul indepartat!! si am disparut ca bashina in vant!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 21, 2018 Nipoateee...ci sati urez io ? Ai griji di tini...rade floşi sila pasarica sila curuleana ca colcaie paduchi pi colea...bineântieles nu scapa sapunu pi jos la duş...dara dak il scapi sa nu deie dreaq sa ti aplesi dupe iel !!! Sa dormi cu spatili la perete...dara asta nu fasi nisi 2 bani dak dormi cu gura dischisa !!! Nu uita nisiodata...saliva saves a hell of a lot of heartaches !!! Ti pup...si poati pin la ieliberare sa ni gindim cu bini unu la alta !!! :))))))) 2
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 21, 2018 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 22, 2018 Ok..gata cu Nipotu...vorba lui...ka o besina ân vint sa dus...sa revenim la recenzi !!! :))))))))))))))))))))) 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 22, 2018 Ok..gata cu Nipotu...vorba lui...ka o besina ân vint sa dus...sa revenim la recenzi !!! :)))))))))))))))))))))dumnezeu sa-l odihneasca pe buzzdarel pizdarel asta😂😂😈👹👿 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 22, 2018 MOTANU' sa-l odihneasca pe buzzdarel pizdarel asta =))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 22, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 22, 2018 Nu fiti rai. Nipotu o fost funny pi alocuri...si stiia ca no sa rieziste mult paci...ca asa o patit di fiicari data. Dara ie tenace si ambetios. La ieliberare...apari paci din nou...fasi un uragan di postari pisti tat...ia la rind tati topingurili. Ca iejti curva...ca iejti curvar...nu contiaza...ti balacarieste. Si cum o aparut...brusc si subit...o si disparut. Parca o ajuns cu trollingu la optimum di performanta...apresiaza fix cind o sai traga liniie Pisicu...si isi ia "La revedere" !!! Now that's funny !!! :) Cum se zise coriect la genu feminin...tenacă ??? :))))))))))) 2
cristi bug Reputație: 1022 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 25, 2018 Eu când eram mic n-am avut niciodată trenuleț! 1
cristi bug Reputație: 1022 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 29, 2018 I-am dat jumate de covrig și n-a vrut să mănânce și i-am pus numele Azorel :) 1
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2018 Postat Octombrie 29, 2018 Nu fiti rai. Nipotu o fost funny pi alocuri...si stiia ca no sa rieziste mult paci...ca asa o patit di fiicari data. Dara ie tenace si ambetios. La ieliberare...apari paci din nou...fasi un uragan di postari pisti tat...ia la rind tati topingurili. Ca iejti curva...ca iejti curvar...nu contiaza...ti balacarieste. Si cum o aparut...brusc si subit...o si disparut. Parca o ajuns cu trollingu la optimum di performanta...apresiaza fix cind o sai traga liniie Pisicu...si isi ia "La revedere" !!! Now that's funny !!! :) Cum se zise coriect la genu feminin...tenacă ??? :)))))))))))Care "ieliberare" ca sambata era sa dea cu masina peste mine!? Se uita dupa avioane, cred! Am lasat-o in pace. 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 29, 2018 Io creca iera cu intentiie !!! :))))))))))) 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 29, 2018 ul amelia e o curva proasta :X 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 29, 2018 Mah...curva Da...proasta...io ??? Hehehehe !!! Dăten cacat ca oi âncieput saptamina bini...tioi ânbatat di luni !!! :))))))))))) 3
Postări Recomandate