alexgama Reputație: 522 Postat Aprilie 10, 2016 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Bunnn Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 BunnnDe la ploaia asta mi-a venit inspiratia,dar vezi ca tu trebuie sa continui,eu ti-am dat startul decat ) Link spre comentariu
romaad Reputație: 59 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:ici... colo... Oras:ici... colo... Partajează Postat Aprilie 10, 2016 era la un moment dat o initiativa pe aici cu o intalnire la bere. Decat sa o ardeti pe chat, mai bine am bea o bere face-to-face in city. Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2016 cine s-ar risca sa se intalneasca cu vecinul ?) 2 Link spre comentariu
romaad Reputație: 59 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:ici... colo... Oras:ici... colo... Partajează Postat Aprilie 10, 2016 atata vreme cat avem pasiuni si secrete comune, de ce nu? Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2016 ) as veni si eu daca as sti ca vin doar cei care ma cunosc/ii cunosc, altfel nu ) 2 Link spre comentariu
romaad Reputație: 59 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:ici... colo... Oras:ici... colo... Partajează Postat Aprilie 10, 2016 atunci e clar ca eu nu am nici o sansa Link spre comentariu
sexwithme Reputație: 912 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:vghhg Oras:vghhg Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2016 uite daca o convingeti pe Adelina promit ca vin si eu, indiferent cine mai vine 2 Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 uite daca o convingeti pe Adelina promit ca vin si eu, indiferent cine mai vineAdelina,fa-ti povizii de Distonocalm )))))) Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Hip-Hop Adelina , offf , ce ma mai fac eu cu tine ...eheee batranetea,am ajuns si eu la varsta la care mai uit.....dar totusi iti fac un print screen sa vezi ca mi.ai spus rock? Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 atunci e clar ca eu nu am nici o sansa Hotomane asta vroiai tu....sa o cunosti pe Silvia..... Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Adelina,fa-ti povizii de Distonocalm ))))))De ce Sharky???? Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Ca o sa te bata lumea la cap sa te convinga sa vii si tu la intalnire.Unii ca sa te cunoasca pe tine,altii s-o inhate pe Silvia Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Ca o sa te bata lumea la cap sa te convinga sa vii si tu la intalnire.Unii ca sa te cunoasca pe tine,altii s-o inhate pe Silvia Tu stii cel mai bine cat de greu sunt de convins... Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Tu stii cel mai bine cat de greu sunt de convins...Pai cum asa?De ce eu? ))) Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Hai la o plimbare cu masina prin oras...Hai de 8 martie la petrecere...... Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Pai nu trebuia sa incerc sa te cunosc? Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Pai nu trebuia sa incerc sa te cunosc? Timidule....zi asa ma..Adelino' hai ne futem sau nu???Cum e vorba aceea?am vrut si eu sa te fut dar sunt mic si pulica mea are varsta.....(esti destept,iti dai tu seama ce zic) Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Pai voiai sa iti zic "Hai sa ne futem"?Suna asa de vulgar....Ce impresie as fi facut daca as fi vorbit ca un uvrier?A? )Cat despre varsta....s-ar putea sa fii cu ceva anisori sub mine Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 offff......n.ai citit zilele trecute???? nu vb de tine... Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 N-am citit....acu' apar eu online pe aici mai mereu dar asta nu inseamna ca si stau cu ochii sarma pe stie.Dar m-ai facut curios....ce s-a intamplat??? Link spre comentariu
Vizitator ade_adelina Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Partajează Postat Aprilie 10, 2016 nimic important.. Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Pai lumineaza-ma,ca deja ma simt ca un hip-hoper care tocmai a aterizat in mijlocul unui concert Metallica Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 10, 2016 era la un moment dat o initiativa pe aici cu o intalnire la bere. Decat sa o ardeti pe chat, mai bine am bea o bere face-to-face in city. Intalnirea propusa acum mult timp, nu cred ca mai este de actualitate. Vorbisem cu cativa, pe mess, au fost de acord, insa totul a ramas doar la stadiul de "vorbe goale". Multi se feresc, unii vor sa stea "in umbra",, unii nu au timp, unii poate au cv de ascuns.. unii snt mai ciudati. Toate aceste motive, adunate, snt motive reale. Sau poate mai snt si altele. De aceea cred eu, ca nu s.a materializat nimicEu nu am propus decat o simpla intalnire la un sprit. , intre oameni maturi si seriosi, unde sa ne simtim bine, sa schimbam diferite pareri si opinii,...Poate daca ar exista si ceva fete, intalnirea ar fi mai interesanta, zic eu...insa, personal cred ca e greu!!! Vedem... 2 1 Link spre comentariu
romaad Reputație: 59 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:ici... colo... Oras:ici... colo... Partajează Postat Aprilie 10, 2016 i'm in. Cu discretia de rigoare, desigur! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum