Amado777 Reputation: 57 Posted April 28 Share Posted April 28 Acum 20 ore, caut_par_albastru a spus: aaaaaaaaaaaa--- ok hai ca m-ai lamurit si eu care credeam ca e ceva gen <intra cu mai multi / swing / petreceri reale> ok deci respectivele au treaba cu făina am ramas in urma rau cu timpurile. ms Da, asta era la baza party girl, faina, boabe, acum cred ca multe scriu și fără sa știe ce înseamnă. Link to comment
caut_par_albastru Reputation: 72 Posted May 5 Oras:Romania Oras:Romania Share Posted May 5 Hristos a-nviat Link to comment
Misuursulet Reputation: 692 Posted May 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Share Posted May 5 Chiar acum, caut_par_albastru a spus: Hristos a-nviat Cu adevărat a înviat! 1 Link to comment
Alyn2 Reputation: 863 Posted May 8 Oras:Romania Oras:Romania Share Posted May 8 La 05.05.2024 la 11:32, caut_par_albastru a spus: Hristos a-nviat Adevărat a înviat. 3 Link to comment
Membru Premium L.A.W. Reputation: 6971 Posted July 19 Oras:- Oras:- Membru Premium Share Posted July 19 @Misuursulet ce ne mai dai si noua bun?😹 3 L.A.W. 🔞 Link to comment
Misuursulet Reputation: 692 Posted July 19 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Share Posted July 19 Acum 20 minute, L.A.W. a spus: @Misuursulet ce ne mai dai si noua bun?😹 Nimic, saracie 2 Link to comment
fratelo 1968 Reputation: 5174 Posted July 19 Share Posted July 19 Acum 45 minute, Misuursulet a spus: Nimic, saracie Ai vizitat pe @Acular69 e ok fata👍👍👍 1 1 Link to comment
Membru Premium L.A.W. Reputation: 6971 Posted July 19 Oras:- Oras:- Membru Premium Share Posted July 19 Acum 55 minute, fratelo 1968 a spus: Ai vizitat pe @Acular69 e ok fata👍👍👍 La 400 de lei , iti dau 100 de variante mai bune , la rece. 3 L.A.W. 🔞 Link to comment
andymanhot Reputation: 78 Posted July 24 Oras:Pitești Oras:Pitești Share Posted July 24 La 19.07.2024 la 23:11, L.A.W. a spus: La 400 de lei , iti dau 100 de variante mai bune , la rece. Zi-mi și mie câteva în privat dacă se poate să dai mesaj că eu momentan n-am această posibilitate. Baftă la futut! Link to comment
Membru Premium L.A.W. Reputation: 6971 Posted July 24 Oras:- Oras:- Membru Premium Share Posted July 24 Acum 1 oră, andymanhot a spus: Zi-mi și mie câteva în privat dacă se poate să dai mesaj că eu momentan n-am această posibilitate. Baftă la futut! Pai intra pe profilul meu si alegeti , dupa descrierea facuta , ce crezi ca te reprezinta . 3 L.A.W. 🔞 Link to comment
andymanhot Reputation: 78 Posted July 24 Oras:Pitești Oras:Pitești Share Posted July 24 Acum 1 oră, L.A.W. a spus: Pai intra pe profilul meu si alegeti , dupa descrierea facuta , ce crezi ca te reprezinta . Salut, mulțumesc, te referi la descrierea făcută în recenzie sau la care anume? Baftă la futut! Link to comment
Membru Premium L.A.W. Reputation: 6971 Posted July 24 Oras:- Oras:- Membru Premium Share Posted July 24 Acum 33 minute, andymanhot a spus: Salut, mulțumesc, te referi la descrierea făcută în recenzie sau la care anume? Baftă la futut! Adica poti merge la fetele pe care le vizitez eu , alegand ce ti se potriveste in functie de descrierea pe care le-am lasat-o pe forum sub forma de recenzie. Bafta si tie! 2 L.A.W. 🔞 Link to comment
andymanhot Reputation: 78 Posted July 24 Oras:Pitești Oras:Pitești Share Posted July 24 Acum 3 ore, L.A.W. a spus: Adica poti merge la fetele pe care le vizitez eu , alegand ce ti se potriveste in functie de descrierea pe care le-am lasat-o pe forum sub forma de recenzie. Bafta si tie! Înțeles, mersi frumos pentru răspuns. 1 Link to comment
Guest Reputation: 0 Posted July 26 Share Posted July 26 La 24.07.2024 la 13:23, L.A.W. a spus: Pai intra pe profilul meu si alegeti , dupa descrierea facuta , ce crezi ca te reprezinta . Hai toti buluc pe profilu' lu' law :))) Link to comment
Membru Premium L.A.W. Reputation: 6971 Posted July 26 Oras:- Oras:- Membru Premium Share Posted July 26 Acum 16 minute, dthunter a spus: Hai toti buluc pe profilu' lu' law :))) Hai ca saptamana viitoare deschid spatiu de joaca acolo :)) 2 L.A.W. 🔞 Link to comment
Guest Reputation: 0 Posted July 26 Share Posted July 26 Acum 1 minut, L.A.W. a spus: Hai ca saptamana viitoare deschid spatiu de joaca acolo :)) Sa faci niste pliante sa le imparti prin Lunca fratioare :)) Link to comment
Membru Premium L.A.W. Reputation: 6971 Posted July 26 Oras:- Oras:- Membru Premium Share Posted July 26 Chiar acum, dthunter a spus: Sa faci niste pliante sa le imparti prin Lunca fratioare :)) Desenez niste QR-are , afise se puneau in 93 😂😂 2 L.A.W. 🔞 Link to comment
Recommended Posts